Zodiako ženklų humoro jausmas: nuo blogiausių iki geriausių

Humoro jausmas – įgimta dovana. Gyvenimo procese jis nedaug vystosi. Gebėjimui suprasti juokus ir linksminti aplinkinius įtakos turi ir žmogaus gimimo data, tiksliau, dangaus šviesulių išsidėstymas tą dieną.

 Astrologai sudarė reitingą, rodantį, kiek humoro jausmo turi kiekvienas Zodiako ženklas.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai sudarė reitingą, rodantį, kiek humoro jausmo turi kiekvienas Zodiako ženklas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-15 12:01, atnaujinta 2019-12-12 14:40

Astrologai sudarė reitingą, rodantį, kiek humoro jausmo turi kiekvienas Zodiako ženklas.

12 vieta – Žuvys

Humoras Žuvims prilygsta aukštajai matematikai. Toks pat nesuprantamas ir sudėtingas. Šio ženklo atstovai juokiasi, kai tą daro aplinkiniai, kad niekas nesuprastų, jog jie neturi humoro jausmo. Tuo pačiu tikslu Žuvys išmoksta keletą patikimų barzdotų anekdotų. Ir jeigu sunku pademonstruoti šmaikštumą, naudoja tai, ką išmokę.

Apie pokštus šio ženklo atstovai mąsto ilgai. Galvoja, ar tai galėtų būti apie juos. Humorą savo atžvilgiu Žuvys priima skausmingai. Iš karto pradeda kompleksuoti. Užsisklendžia ir pasineria į ilgus apmąstymus.

11 vieta – Avinas

Avinas humoro jausmą turi, bet lėkštą. Netgi primityvų. Šiam ženklui patinka paprasti ir suprantami pokštai. Jį juokina grubokos patyčios. Subtilūs ir painūs intelektualiniai pokštai – ne jam. Avino anekdotai seni kaip pasaulis.

Užtat jo juokas labai skambus ir užkrečiantis. Per humorą šio Ugnies ženklo atstovai gali gniuždyti aplinkinius. Ypač mėgsta įžeidžiančiai kabinėtis prie savo pavaldinių darbe.

10 vieta – Mergelė

Dangaus šviesuliai Mergelę apdovanojo pedantizmu ir pesimizmu. Kur ten atsiras vietos humoro jausmui. Šie Žemės atstovai retai linksminasi. Jie nuolat užsiėmę netobulumų paieškomis. Ir užuot pasijuokusios iš aplinkinio pasaulio negerovių, Mergelės kritikuoja ir „apverkia“ jo trūkumus.

Daugumą pokštų šie rimtuoliai laiko kvailais. Anekdoto pasakotoją geriausiu atveju apdovanos atlaidžia šypsena. O patys gali būti aštraus liežuvio. Kvailioti Mergelės visiškai nemoka. O štai kandžiai pašiepti joms pavyksta geriau už kitus Zodiako ženklus.

9 vieta – Ožiaragis

Šis ženklas pernelyg rimtas, kad juokautų ir žaistų žodžiais. Ožiaragiai absoliučiai nelinkę krėsti pokštų. Aplinkiniams atrodo, kad jie visiškai neturi humoro jausmo. Besišypsantį Ožiaragį pamatysi labai retai. Ir dar rečiau – kvatojantį iki ašarų. Juokeliai niekaip nesisieja su jo solidžiu įvaizdžiu.

Tačiau Ožiaragiai yra dėkingi klausytojai. Visada pasirengę išklausyti sąmojingą anekdotą. Išgirsti linksmą istoriją. Žemės stichijos atstovai vertina tik aukšto intelektualinio lygio humorą. Nešvankūs ir pernelyg tiesmuki juokai ne jiems. O saviironija šiems žmonėms visiškai svetima. Pokštų savo atžvilgiu Ožiaragiai nepakenčia. Gali iš karto išsakyti nepasitenkinimą arba įsižeisti ilgiems metams.

8 vieta – Vėžys

Dangaus šviesuliai Vėžius apdovanojo gebėjimu vertinti subtilų humorą. Šiurkštūs, nešvankūs pokštai ar anekdotai su necenzūriniais žodžiais kelia pasibjaurėjimą. Pašiepti šių emocingų žmonių nereikėtų. Jie gali juoktis iš visko pasaulyje, tik ne iš savęs.

Vėžiai turi unikalią ypatybę – jie intuityviai vertina aplinką ir puikiai supranta, kokie pokštai tinka susiklosčiusioje situacijoje, o kokie ne.

7 vieta – Šaulys

Šauliai – optimistiški ir linksmi žmonės. Turintys humoro jausmą. Bet tas humoras gana specifinis. Šie Ugnies stichijos atstovai gali iki sąmonės netekimo kvatotis iš savo pačių pokšto. Ir jiems nusispjauti, kad niekas kitas jo neįvertino. Mėgsta pasišaipyti iš aplinkinių. Krečia pokštus. Dažnai tą daro netaktiškai. Nors ir be blogų ketinimų.

Visi nešvankūs anekdotai sukurti specialiai šiam ženklui. Šauliams kelia susižavėjimą linksmos gyvenimiškos istorijos su netikėtais posūkiais.

6 vieta – Skorpionas

Šio ženklo atstovai pripažįsta tik subtilų, cinišką, bet protingą humorą. Patys juokauja šiurkščiai ir žiauriai. Pasakoja juokingus pokštus abejingu veidu. Aplinkiniams net sunku suprasti, ar tai išgalvota istorija, ar reali.

Daugelis mano, kad Skorpionas neturi humoro jausmo, bet tai netiesa. Tiesiog tradicinis humoras – ne šiam ženklui. Jie jį supranta, bet nieko juokingo nemato. Visai kas kita – pokštai su dviguba ar triguba potekste. O jeigu dar tema niūri ar beprotiška – Skorpionas kvatos iki nukritimo.

5 vieta – Liūtas

Žvaigždės šiam ženklui humoro jausmo atseikėjo mažiau, nei savivertės jausmo. Liūtas geba įvertinti šmaikštų pokštą. Tiesa, tik jeigu jis niekaip neužgauna jo asmenybės.

Liūtai supranta sarkazmą ir ironiją, bet didesnį malonumą jiems teikia geri nekalti pokštai be nenorminės leksikos ir „juodumo“. Į vykusius pokštus atsako garsiu geraširdišku juoku. Patys iškalbingai ir artistiškai pasakoja komiškas istorijas iš savo gyvenimo. Gausiai pagražina įvykius ir negaili epitetų.

4 vieta – Vandenis

Be puikaus humoro jausmo Vandeniai tiesiog neišgyventų visų kuriozų, kurie jiems nutinka. Ir šie dalykai vyksta reguliariai. Pats likimas šaiposi iš Vandenių. Laimei, šie optimistai žvelgia į gyvenimą su humoru ir pozityvu.

Prajuokinti žmogų, gimusį po šiuo ženklu, nesudėtinga. O ir pats Vandenis pasirengęs padovanoti artimiems žmonėms gerą nuotaiką. Jis – parodijų žanro meistras. Visada pasirengęs improvizuoti. Šis ženklas nepateko į lyderių trejetą tik dėl vienos priežasties. Vandeniams dažnai trūksta banalaus gyvenimiško sąmojo. Pernelyg jau aukšto lygio jų humoro jausmas. Absoliučiai atrtrūkęs nuo kasdienybės.

3 vieta – Jautis

Kas nors gali nustebti, kad rimtas Žemės ženklas užėmė trečią poziciją pagrindinių humporistų sąraše. Bet žvaigždės taip pat moka pokštauti. Jos griežtą ir užsispyrusį Jautį apdovanojo subtiliausiu humoro jausmu. Tokios iš pirmo žvilgsnio prieštaringos savybės puikiai dera kartu.

Jaučiai supranta bet kokio sudėtingumo pokštus. Ir patys žino, kaip vaizdingai palinksminti kompaniją. Jie moka elgtis komiškai. Neįsižeidžia dėl kandumo į jų asmens pusę. Pokštus ir pašaipas priima su saviironija. Nepasimeta bet kokioje painioje situacijoje.

2 vieta – Svarstyklės

Šiam ženklui puikiai išvystyti etiniai ir estetiniai jausmai. Svarstyklės visuose gyvenimo aspektuose pastebi tai, kas gera, gražu ir komiška. Visada išlaiko harmoniją ir gerą nuotaiką. O ar įmanoma pozityvi nuotaika be gero pokšto? Žinoma, ne.

Svarstyklės eina per gyvenimą su humoru. Neatsisako galimybės pakvailioti. Vertina originalius pasikandžiojimus. Bet nepamiršta mandagumo ir takto svarbos. Jų humoro jausmas grįstas išvystyta erudicija ir pozityviu požiūriu į pasaulį.

1 vieta – Dvyniai

Dvyniai turi viską, kad užimtų pirmąją vietą ženklų, turinčių geriausią humoro jausmą, reitinge.

Neeilinis intelektas, ypač greita reakcija ir artistiškas talentas. Šie šmaikštūs linksmuoliai supranta pačią subtiliausią ironiją. Meistriškai žaidžia žodžiais. Jų humoro diapazonas neparėpiamas – nuo nekaltų pokšto iki įžeidžiančio sarkazmo. Humoras padeda Dvyniams būti pasirengusiems bet kokioms permainoms, išgyventi įtemptus gyvenimo momentus, įveikti bet kokį stresą, greitai užmegzti kontaktą su žmonėmis.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų gruodžio 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.