5 Zodiako ženklai, kuriems nesiseka meilė

Meilė – tai malonumai, švelnumas, rūpestis ir... kančios, ašaros, nusivylimas. Vieni greitai randa savo laimę, o kiti iš santykių išsineša tik patirtį ir tampa vis labiau nepatiklūs ir kietaširdžiai. Astrologiniai tyrimai parodė, kurie iš Zodiako ženklų patys nelaimingiausi meilės srityje.

 Astrologiniai tyrimai parodė, kurie iš Zodiako ženklų patys nelaimingiausi meilės srityje.<br> 123rf nuotr.
 Astrologiniai tyrimai parodė, kurie iš Zodiako ženklų patys nelaimingiausi meilės srityje.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2019, 12:01 PM, atnaujinta Dec 20, 2019, 2:33 PM

Svarstyklės

Jos protingos, draugiškos ir rūpestingos. Bet tai joms netrukdo nuolat „pjauti“ savo partnerį, pastebėti jo menkiausius trūkumus ir prikaišioti už bet kokį prasikaltimą.

Svarstyklės moka draugauti ir palaiko etaloninius draugiškus santykius – patars, padės, palaikys, pasidalins. Bet pakanka joms pakeisti kompaniono statusą į meilės partnerio, ir visa magija dingsta. Svarstyklės tampa sausos, reiklios ir priekabios. Joms sunku susitaikyti su jūsų netobulumu, todėl ir jos su jumis nesijaučia jaukiai, ir jums neleidžia ramiai gyventi.

Svarstyklėms nesiseka meilė išskirtinai todėl, kad jos idealizuoja partnerį. Ir kai lūkesčiai nepasiteisina, jas užlieja pasipiktinimo ir nusivylimo banga. Tačiau yra išeitis.

Kaip Svarstyklėms atrasti laimę

Kad meilės santykiai Svarstyklėms atneštų laimę, svarbu realistiškai žiūrėti į antrąją pusę, nereikalauti neįmanomo ir vertinti tai, ką turi. Toks požiūris padės išsaugoti meilę, harmoniją ir dvasios ramybę.

Avinas

Avino užsispyrimas ir impulsyvumas nepalieka jam laiko apmąstymams. Avinas greitai įsitraukia į santykius, kurie jam nereikalingi, greitai sueina su sudėtingais žmonėmis, greitai įsuka romanus ir taip pat greitai jais nusivilia.

Ir čia kalta visai ne bloga lemtis. Avinai nespėja išanalizuoti situacijos, pagalvoti apie pasekmes, pamąstyti apie perspektyvas, geriau pažinti potencialų partnerį, jie veržliai ir nemąstydami puola į viską, kas nauja ir įdomu.

Naujas romanas – tai visada aistra, jausmai, ryškūs įspūdžiai ir emocijos. Pradžioje. Ir Avinas negali praeiti pro šalį. O svaiguliui išsisklaidžius – kartėlis, buities rutina, nepatenkinti lūkesčiai ir apgailestavimas. Šis ženklas vėl ir vėl lieka nelaimingas santykiuose.

Kaip Avinams atrasti laimę

Kovoti su nelaimingais santykiais Avinui padės blaivus požiūris, šioks toks šaltumas ir pauzė pagalvojimui. Bet tada jis praras nuotykius, kurie jį ir įkvepia.

Vandenis

Vandenis beprotiškai myli laisvę ir nepriklausomybę, todėl jam būna sunku šeimos santykiuose. Jis kenčia ir laiko savo santykius nevykusiais. Ir čia sunku ką padaryti.

Nutraukdamas nepavykusius santykius, šis ženklas nekenčia vienumoje dvasinių kančių, o puikiai praleidžia laiką draugų, giminaičių, pažįstamų ir nepažįstamų kompanijoje. Jis nelaiko savęs nelaimingu, net jeigu daugybę kartų patyrė išsiskyrimą.

Pailsėjęs nuo santykių pančių Vandenis ieško naujo partnerio, tikėdamasis sėkmės.

Kaip Vandeniams atrasti laimę

Vienintelis būdas atrasti laimę – rasti partnerį, kuris neribos šio ženklo laisvės ir nepavyduliaus, bet gerbs jo asmeninę erdvę ir norus.

Jautis

Jaučių santykius griauna finansų klausimas. Jaučių nuotaika ir savijauta labai priklauso nuo materialinių vertybių. Jie būna šykštūs ir savanaudžiai, bet nepamiršta mylėti, rūpintis ir suktis apie savo antrąją pusę.

Jaučių godumas gali sugriauti nusistovėjusius santykius. Išlieka tik tų šio ženklo atstovų santuokos, kurie sugebėjo perskirstyti prioritetus ir iškelti meilę aukščiau pinigų. Tai sunkus, ilgas ir kankinantis reikalas tokiam užkietėjusiam materialistui kaip Jautis.

Be to, Jaučiai bijo žengti pirmą žingsnį, gana ilgai mąsto prieš imdamiesi aktyvių veiksmų ir dažnai tiesiog iš šalies stebi tai, kas vyksta. Jie bijo naujovių santykiuose, ir tai lemia, kad greitai romanas išblėsta.

Kaip Jaučiams atrasti laimę

Jaučiai tampa laimingi santykiuose, kai orientuojasi į dvasines vertybes, o ne finansines, ir kai randa partnerį, gebantį įkvėpti juos ryžtingiems poelgiams. Tokia sąjunga harmoninga, tvirta ir ilgalaikė.

Dvyniai

Dvyniams sekasi gyvenime – jie protingi, žavūs ir charizmatiški. Jie lengvai susibendrauja su pačiais įvairiausiais žmonėmis, naudojasi visuomenės pagarba, moka manipuliuoti ir domina priešingą lytį. Tiktai vienas niuansas – Dvyniai dažnai būna nelaimingi santykiuose.

Priežastis slypi pačiuose Dvyniuose – jie aktyvūs ir mėgsta viską, kas nauja. Jie su džiaugsmu puola į naujus santykius, maudosi romantikoje, patiria jausmų ir emocijų fejerverką. Bet toks laikotarpis negali tęstis amžinai.

Pamažu santykiai rimsta ir tampa buitiški. Pilka kasdienybė gąsdina Dvynius, atstumia juos ir skatina ieškoti naujų būdų pasismaginti. Išeina, kad Dvyniai dar nesusitupėjo, santykiai laikomi nevykusiais ir nutrūksta.

Kaip Dvyniams atrasti laimę

Kad Dvyniai santykiuose jaustųsi laimingi, reikia rasti tokį partnerį, kuris sugebėtų nuolat palaikyti susidomėjimą ir įnešti šarmo. Aktyviai praleistas savaitgalis, maži romantiški poelgiai, beprotiškas, bet labai juokingas elgesys gatvėje – nesvarbu, kokį pavidalą įgis tas šarmas, svarbu, kad jis atitiktų Dvynių skonį.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2019 metų sausio 11 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.