5 kraugeriškiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Kraugeriškumas ir negailestingumas laikomi labiau vyriškomis charakterio savybėmis. Bet kai kurios moteriškos lyties atstovės pasirengusios įrodyti, kad jos ne prastesnės už vyrus. Ir šias savybes reikia papildyti klasta, nuotaikų kaita bei nuolatinėmis intrigomis. Tik atsižvelgus į visą visumą galima suprasti, kurių Zodiako ženklų atstovės pačios kraugeriškiausios, žiauriausios ir agresyviausios.

 Tik atsižvelgus į visą visumą galima suprasti, kurių Zodiako ženklų atstovės pačios kraugeriškiausios, žiauriausios ir agresyviausios.<br> 123rf nuotr.
 Tik atsižvelgus į visą visumą galima suprasti, kurių Zodiako ženklų atstovės pačios kraugeriškiausios, žiauriausios ir agresyviausios.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2019, 11:20 AM, atnaujinta Dec 20, 2019, 2:38 PM

5. Vėžys

Šio ženklo atstovės laikomos geriausių moteriškų savybių etalonu. Todėl praktiškai neįmanoma jų manierose pamatyti visas despotizmo apraiškas. Ir visgi jos drąsiai pradeda šį sąrašą.

Atrodo, tokios švelnios būtybės negali niekam suteikti rūpesčių, tačiau taip atrodo tik iš pirmo žvilgsnio. Jos lengvai supyksta ir ilgai užtrunka, kol nusiramina. Ir supykti gali dėl smulkmenų, į kurias net neverta kreipti dėmesio. Tačiau jų pyktis pereina į įsižeidimą.

Jeigu vyras tapo incidento kaltininku, jam dar ilgai teks maldauti šios damos atleidimo. Bet visas jos įsižeidimas primena vaikišką naivumą, nes ji nekeršys. Ji neapsisunkins sau gyvenimo, bijodama atsakomojo ėjimo. Ir kam – juk gyvenimas ir taip puikus.

4. Mergelė

Šis ženklas – tikras šeimyninės šilumos ir naminio komforto įsikūnijimas. Bet taip tik atrodo iš pirmo žvilgsnio, nors visi, kas gyvena su šio ženklo atstove, tiksliai žino, kokia tirone ji tampa apėmus blogai nuotaikai. Savo teritorijoje jos tikros šeimininkės su nustatytomis taisyklėmis. Ir jeigu kas nors iš namiškių joms besąlygiškai nepaklus, jų nedelsiant laukia teroras.

Jos išsakys ir parodys savo pyktį ne vieną kartą, o primins tai diena iš dienos. Visas savo nuodingas pastabas šios ponios pradės demonstruoti grubia forma, kaip galima skausmingiau žemindamos kaltininką. Ir visa tai bus pasakyta ne akis į akį, o taip, kad matytų žiūrovai. Jų tulžingos pastabos gali bet ką įsiutinti, bet šio ženklo atstovėms tai neypatingai rūpi.

Sušvelninti savo pyktį jos malonės tik po rimtų atsiprašymų ir prisipažinimų pralaimėjus. Kai auka taps paklusni, teroristinė ataka šiek tiek susilpnės. Bet kad jūsų neištiktų toks likimas, nuo tokios kraugerės verčiau slėptis kuo toliau. Laikas – geriausia apsauga nuo bausmės.

3. Ožiaragis

Jų šaltas apskaičiavimas yra tokio lygio, kad jos vargu ar prisileis bet kokį partnerį. Jis turi visiškai atitikti visus jam keliamus reikalavimus. O tai reiškia, kad tokiai poniai jos partneris turi būti ryžtingas, suprantamas ir adekvatus. Dar jam reikia ne tik priimti visus jos norus, bet ir paklusti jos įsakymams. Priešintis santykiuose – beprasmiška. Tai gresia įkaitusia atmosfera arba net išsiskyrimu.

Savo žiaurumu ir beširdiškumu šios damos gali užgniaužti partnerį, jį žeminti arba padaryti beteisiu. Jos pasirengusios pasitelkti net pačius įmantriausius metodus, jau nekalbant apie jų firminius triukus. Ir jeigu vyras parodys silpnumą, iš karto pakibs ant jos kabliuko.

Savo priešus šio ženklo atstovės gali sunaikinti ne tik morališkai, bet ir fiziškai. Ir čia jos naudoja viską, ką gali – nuo kumščių iki sunkių daiktų, pasipainiojusių po ranka. Iš anksto apsisaugoti galima, jeigu pastebėję pirmuosius įkaitusių aistrų požymius greitai evakuositės ir išgyvensite audrą toli nuo jos viską matančių akių.

2. Avinas

Mylinčios gyvenimą ir traukiančios prie savęs šio ženklo atstovės per trumpą laiką geba pavirsti tikromis pragaro išperomis. Jų žavesys ir linksmumas akimirksniu išnyksta, kai tik horizonte iškyla problema. Priešindamiesi šiai moteriai, pradėję jai priekaištauti ar užsiminę apie išsiskyrimą rizikuojate pamatyti visas jos paslėptas puses. Jos agresyvumas toks galingas, kad nuo jos niekur nepasislėpsite.

Viską naikinantis įniršis ją tiek užvaldo, kad liūdnų pasekmių ilgai laukti netenka. Ką nors įrodinėti agresyvios būsenos moteriai – beprasmiška. Tai tik dar labiau pablogins padėtį. Bet visa tai galima kiek sušvelninti, iš anksto nušlifavus taktiką ir pasiūlius protingą alternatyvą.

Šio ženklo atstovės tik tada tampa itin agresyvios, kai jų partneris joms permeta visas verslo funkcijas ir buitines pareigas. Bet kuriuo atveju, geriau jai leisti išsisakyti, o tada pasiūlyti sprendimą, kaip išsisukti iš tos ar kitos situacijos.

1. Skorpionas

Su šio ženklo moterimi visai malonu, bet būkite pasirengę, kad tai – tikri spąstai. Jos įtakai ir kerams lengva pasiduoti, bet labai sunku iš jų ištrūkti. Ji taip stipriai suspaudžia savo žnyples, kad visi įvykiai, nutikę su jumis iki sutinkant ką, jums atrodys tikras rojus. Ir jeigu ji ėmė griežti dantį ant savo priešininko – niekada neatsitrauks, kol visiškai jo nesunaikins.

Ir jai maža bus sunaikinti, ji dar ir pasityčios iš jausmų bei sutrins savo įžeidėją į miltus. Ši kraugerė niekada nesustoja pusiaukelėje. Jeigu mylėti – tai iki galo, jeigu nekęsti – tai visu galingumu. Ji turi būti lyderis šeimoje, ir visi privalo jai paklusti. Apgalvotus sprendimus ir planus partneris privalo derinti su ja, o jeigu negaus pritarimo, jiems nebus lemta niekada išsipildyti.

Jos akivaizdoje nereikia savivaliauti, ji to nepakęs, todėl greitai ras būdą parodyti vyrui jo vietą namuose. Bet jeigu partneriui šaus į galvą mintis nueiti į kairę, įžeista šio ženklo moteris atkeršys pačiu žiauriausiu būdu. Jos pasigailėjimo jau niekada neišmelsite, juk ji išdavikui kiaurai pervers širdį.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2019 metų sausio 17 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.