4 Zodiako ženklai, po kuriais gimsta gražiausios moterys

Yra keletas Zodiako ženklų, kurių atstoves žvaigždės apdovanojo išskirtiniu grožiu ir patrauklumu. Moterys, kurioms pasisekė gimti po šiais ženklais, mėgaujasi didesniu vyrų dėmesiu ir dažniau girdi komplimentus.

 Moterys, kurioms pasisekė gimti po šiais ženklais, mėgaujasi didesniu vyrų dėmesiu ir dažniau girdi komplimentus.<br> 123rf nuotr.
 Moterys, kurioms pasisekė gimti po šiais ženklais, mėgaujasi didesniu vyrų dėmesiu ir dažniau girdi komplimentus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2019, 11:01 AM, atnaujinta Jan 23, 2019, 12:09 PM

Mergelė

Mergelės jausmingos, švelnios, rūpestingos, ūkiškos ir nepaprastai gražios. Jos mėgsta švarą ir tvarką, todėl ir pačios labai dėmesingai prisižiūri. Jų manikiūras visada idealus, plaukai sutvarkyti ir šviežias makiažas. Taip pat jos apdovanotos įgimtu magnetizmu. Mergelės lengvai randa bendrą kalbą su vyrais, o tikrų draugių joms rasti nelengva. Viskas dėl banalaus pavydo – kitos moterys negali Mergelei atleisti už jos grožį, žavesį ir pasisekimą tarp priešingos lyties.

Mergelės myli savo kūną ir save, nors kartais abejoja savo grožiu. Kad Mergelė kasdien vis labiau žydėtų ir gražėtų, jos vyras turi sukurti palankias sąlygas: ją lepinti, maloninti, dovanoti gėlių ir sakyti komplimentus, nusileisti dėl smulkmenų ir įsiklausyti į jos nuomonę. Geidžiamos Mergelės beprotiškai gražios.

Kaip Mergelei pačiai atskleisti savo potencialą

Mergelė, kuri nesijaučia reikalinga ir mylima, slepiasi kokone ir slepia savo grožį po pavargusiomis akimis, nuobodžiomis šukuosenomis, kaip surišti į uodegą plaukai, ir maišo tipo drabužiais. Jeigu nėra kam Mergelę palaikyti, ji gali savarankiškai ištrūkti iš ydingo rato, jeigu pradės bendrauti su žmonėmis. Pageidautina, su vyrais. Tada ir mergina sužydės, ir priešinga lytis pradės ja domėtis.

Svarstyklės

Subtili gracinga asmenybė su potraukiu grožiui. Moterys Svarstyklės visada domino vyrus. Svarstyklės – svarbiausias vyro aksesuaras iškilmingame renginyje ar draugiškame susitikime. Partneris su akivaizdžiu malonumu ir pasimėgavimu pažindina savo išrinktąją su aplinkiniais, su tuo pačiu malonumu stebi pavydą ir susižavėjimą draugų akyse.

Svarstyklės mėgsta rengtis prašmatniai ir brangiai, bet skoningai ir neperlenkdamos su papuošalų gausa. Svarstyklės žino, kaip sugundyti vyrą ir tampa aistringomis meilužėmis. Jos – kaip graži statulėlė, kurią norisi pastatyti į matomą vietą ir grožėtis. Kartais Svarstyklės nemokšiškai elgiasi buityje, bet jas visada gelbsti prabangi išvaizda. Svarstyklės žino apie savo žavesį ir meistriškai juo naudojasi.

Kaip Svarstyklėms atskleisti savo tikrąjį grožį

Jeigu Svarstyklės pavargsta nuo rutinos, praranda savo blizgesį. Kad pasitaisytų, Svarstyklėms reikia pakelti sau nuotaiką – apsilankyti renginyje, neuiti su draugėmis į klubą, pakviesti draugą pasisėdėti arba savarankiškai išvykti į naują vietą – nesvarbu, ar tai bus egzotiška šalis, ar neseniai atsidariusi jauki kavinė už kampo. Rezultatas neprivers laukti – Svarstyklės atkreips į save vyriškos lyties dėmesį, pasikraus energijos ir suskubs atskleisti savo prabangą.

Dvyniai

Dvyniai – protingos ir įdomios pašnekovės, puikios meilužės ir ryškios asmenybės apskritai. Šio ženklo moterys apdovanotos įgimtu magnetizmu, kuris traukia priešingą lytį. Moteris Dvyniai gali sau leisti rinktis tarp kavalierių, nes pilna norinčių užkariauti jos širdį. Dvyniai žino, kaip priversti vyrą įsimylėti. Dažnai jos sugundo nesąmoningai ir gali net neįtarti apie tikruosius drovaus pažįstamo jausmus.

Įsimylėjimo efektas, kurį sukuria Dvyniai – ne vienintelė jų populiarumo tarp vyrų priežastis. Žvaigždės Dvynių ženklo moteris apdovanojo ir gražia išvaizda. Dvyniai dažnai turi idealią figūrą, pakankamai ilgus plaukus ir taisyklingus veido bruožus. Joms būdingas užkrečiantis juokas, akyse žybčiojančios ugnelės ir kiek išpaikintas charakteris. Dvyniai nesugeba nusėdėti vietoje, nes nuotykiai – jų stichija.

Kaip Dvyniams atskleisti savo potencialą

Moterys Dvyniai gali pasijusti negražios tik vienu atveju – kai „apdulka lentynoje“. Užsinuobodžiavusios nuo monotonijos Dvynių ženklo moterys praranda gyvenimo skonį ir apsiblausia. Kad vėl akyse įsižiebtų užkrečiančios liepsnelės, Dvyniai turi padaryti ką nors beprotiška, įsipainioti į kokią nors istoriją, sudalyvauti kokiame nors įdomiame reikale, atrasti sau visiškai naują hobį ar susipažinti su ekstravagantiška asmenybe. Ir šis ženklas iš karto pakils iš pelenų, išskleis sparnus ir nuskris per pasaulį džiuginti visus savo grožiu.

Skorpionas

Moterys Skorpionai – tai visuomet aistra, emocijų audra, sultingumas ir hipnotizuojantis grožis. Skorpionės, turėdamos stiprų charakterį ir tvirtai pasitikėdamos savimi, traukia priešingą lytį. Balzakiško amžiaus Skorpionė gali sugundyti geltonsnapį jaunuolį.

Renginiuose nepastebėti Skorpionės neįmanoma – ji gerai pasirenka aprangą ir visada atrodo nepriekaištingai, o jos šukuosena atitinka situaciją. Skorpionė mėgsta ryškų makiažą, bet kaip patyrusi meistrė akcentuoja tik vieną – arba pabrėžia akis, arba ryškiu lūpdažiu išryškina lūpas. Moterų Skorpionų išvaizda visada harmoninga – jos nebijo eksperimentuoti ir visada išlošia. Vyrai dažnai netenka galvos dėl šių gundytojų.

Kaip Skorpionui atskleisti savo grožį

Nesėkmių virtinė Skorpioną priverčia liūdėti. Bet saviplakos būsena trunka neilgai – Skorpionas greitai atsitraukia, duoda sau laiko pailsėti vienatvėje, o tada vėl kovingai įsiveržia į kunkuliuojantį gyvenimo srautą. Moteris Skorpionė po nedidelės pertraukos vėl graži, patraukli ir įdomi priešingai lyčiai. Nuostabu tai, kad net neturėdamos modelio duomenų ir neatitikdamos visų tradicinių grožio kriterijų Skorpionės mėgaujasi vyrų dėmesiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.