Geriausi meilužiai vyrai pagal Zodiako ženklą

Ar vyras geras lovoje? Ar aistringas, ar išradingas, ar atidus partnerei? Kad tai sužinotumėte, nėra būtina pulti į santykius stačia galva ir viską išbandyti praktiškai, nes taip galima ir nudegti.

 Vyro Zodiako ženklas leidžia gana taikliai apibūdinti, koks jis meilužis. <br> 123rf nuotr.
 Vyro Zodiako ženklas leidžia gana taikliai apibūdinti, koks jis meilužis. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-10 12:25

Pasirodo, šiuo klausimu gali patarti astrologija. Vyro Zodiako ženklas leidžia gana taikliai apibūdinti, koks jis meilužis. Štai Zodiako ženklai, kurių atstovai apdovanoti šiuo talentu.

Skorpionas – ekstremalus meilužis

Skorpionas – pagrindinis Zodiako gundytojas, viliotojas, kuriam sunku atsispirti. Jo seksualumas beribis. Priešintis Skorpiono magnetizmui, vyriškam patrauklumui beveik neįmanoma. Jis nepripažįsta kompromisų ir į intymius santykius sudeda visą savo nevaldomą energiją. Nepranokstamas seksualinių žaidimų maestro žino visas jautrias zonas ir visus jaudinimo būdus.

Apdovanotas fantastiška intuicija jis partnerę mato kiaurai, atspėja jos slaptus troškimus, slaptas fantazijas. Santykiai su Skorpionu garantuoja svaiginančias meilės avantiūras, audringus intymius nuotykius pačiu netikėčiausiu laiku. Mėgsta užsiimti seksu egzotiškose vietose. Skorpionai – nenuilstantys eksperimentuotojai, jiems reikia viską išbandyti, galbūt dėl to tarp jų taip dažnai pasitaiko sadistų ir mazochistų. Atlaikyti tokį temperamentą gali ne bet kuri moteris.

Trūkumai: romantikos nebuvimas, netaktiškumas, despotiškumas, pavydas.

Avinas – deginantis meilužis

Avinas – vertas Skorpiono konkurentas meilės reikaluose. Temperamentingas Avinas tiesiog liepsnoja iš aistros ir moka uždegti partnerę. Tai tikras žmogus-gaisras. Šio ženklo vyrai – aktyvūs užkariautojai, juos jaudina moters užkariavimo ir gundymo procesas, jie veikia ryžtingai ir be užuolankų. Avinai nepasirengę užleisti lyderio pozicijos intymiuose santykiuose, mėgsta, kai jiems paklūsta.

Vyrai Avinai – išradingi meilužiai, jų seksualinės fantazijos, nenuspėjamumas lovoje gali maloniai nustebinti moterį. Žavi jų atkaklumas, impulsyvumas, spontaniškumas. Jiems reikalinga partnerė su tokiu pat nesuvaldomu temperamentu, iniciatyvi, dinamiška. Bet Avinai dažnai nepasitenkina net su tokia moterimi ir realizuoja savo audringą aistrą su kitomis.

Neoficiali statistika teigia, kad bučinių mene Avinai tikri virtuozai. Ko gero neatsitiktinai pats garsiausias visų laikų meilužis Kazanova gimė po Avino žvaigždynu.

Trūkumai: egoizmas, nekantrumas, grubumas, visiškas draudimų nepaisymas.

Liūtas – karališkas meilužis

Liūtas yra puikus meilužis. Saulė, kunkuliuojanti kraujyje, apdovanoja jį nepaprastu patrauklumu moterims. Merginimo stadijoje Liūtas stengiasi sužavėti išrinktąją didžia dvasia, grožiu, dosnumu: apipila dovanomis, kviečia į geriausius restoranus. Liūtas moka paversti gyvenimą nesibaigiančia švente.

Liūto elgesio maniera intymiuose santykiuose imponuoja daugeliui Zodiako ženklų. Jis moka save pateikti taip, kad neįmanoma juo nesižavėti. Savo ruožtu jis laukia dėmesio, susižavėjimo. Komplimentai jį jaudina ir užveda naujiems meilės žygdarbiams.

Lovoje vyras Liūtas surengia pompastišką, emocingą spektaklį, moteris su juo jaučiasi karaliene: trokštama, nuostabi, dievinama. Liūtai tokie linkę į savimeilę, kad dažnai miegamajame pastato didelius veidrodžius, kad matytų save iš šalies. Taip pat mėgsta kamera fiksuoti savo intymų gyvenimą.

Trūkumai: savimeilė, dominavimas.

Šaulys – virtuoziškas meilužis

Linksmas, žaismingas Šaulys apdovanotas beprotiška seksualine energija. Lengvai parenka „raktelį“ bet kuriai damai, nepraleidžia nė vienos patrauklios moters. Neištikimybė užkoduota Šaulio genuose. Troškimo ugnis kraujyje stumia jį į eilinių meilės nuotykių paiešką. Užtat jie moka išsiskirti lengvai, paprastai ir sklandžiai.

Aistringas, nepasotinamas meilužis Šaulys visada pasiruošęs eksperimentams. Azartiškai pasineria į erotinius žaidimus, su malonumu improvizuoja, išranda naujas seksualines praktikas. Neišsenkanti fantazija, išsigalvojimai paverčia seksą įtraukiančiu nuotykiu su ekstrymo doze. Šaulys tiekia tobulybės intymiuose klausimuose ir pajėgus tai įrodyti.

Šaulys nežino tokių sąvokų, kaip kuklumas, kompleksuotumas, varžymasis. Jis moka sukurti atpalaiduojančią atmosferą, leidžiančią pažadinti paslėptą partnerės jausmingumą, atskleisti jos potencialą.

Trūkumai: nepastovumas, per geras galvojimas apie save.

Svarstyklės – jautrus meilužis

Svarstyklių ženklą globoja Venera, todėl šio ženklo vyrams skirtas puikių meilužių vaidmuo. Žvaigždės juos apdovanoja įgimtu seksualumu, kuris traukia moteris. Vyrai Svarstyklės iš prigimties estetai – vertina grožį ir harmoniją santykiuose. Jie tikri diplomatai, stengiasi nenuvilti partnerių, vengia skandalų, priekaištų.

Rūpestingos, švelnios Svarstyklės sužavi moteris, prišnabždėdami joms romantiškų žodžių, apsupdami garbinimo aura. Su jais lengva pasijusti tikra deive. Prigimtis jų neapdovanojo tokia neišsenkančia energija, kaip Ugnies ženklus, bet didelis Svarstyklių jautrumas leidžia jiems suprasti ir meistriškai tenkinti moterų norus. Jų didžiausias tikslas – pasidalinti malonumu su partnere, padovanoti jai maksimalų pasitenkinimą.

Trūkumai: staigūs nuotaikos svyravimai, užsispyrimas.

Dvyniai – nepastovus meilužis

Lengvi, artistiški Dvyniai – flirto karaliai, teisėtai nusipelnę moterų numylėtinių titulo. Sužavi damas aštriu protu, nestandartiniais poelgiais. Greitai užsidega, gali vienu metu palaikyti keletą meilės ryšių, po to staiga atšąla. Aistringas permainų vėjas pasigauna Dvynius ir neša juos į naujus romanus. Apdovanoti patrauklia išvaizda Dvyniai po angelo veidu slepia velnio sielą, ir šis sprogstamasis kokteilis kaip magnetas traukia moteris.

Į intymius santykius žiūri kūrybiškai, su fantazija, labai mėgsta žiūrėti erotinius filmus ir tai, ką pamatė, įgyvendinti tikrovėje. Idealiai jaučia partnerės nuotaiką, žino, kada reikia ilgų glamonių, o kada – staigaus aistros proveržio. Su jais niekada nežinai, ką jie sugalvos kitą kartą.

Trūkumai: nepastovumas, plepumas, pagyrūniškumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.