Didžiausi intrigantai pagal Zodiako ženklą

Kai kuriems žmonėms polinkis į intrigas išryškėja dar vaikystėje. Profesionalūs psichologai skėsčioja rankomis, o patyrę astrologai rodo į žvaigždes. Nes būtent jos nulemia svarbiausius žmogaus charakterio bruožus. Apie žmogaus klastingumo laipsnį taip pat galima spręsti pagal jo Zodiako ženklą.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-16 15:13

Avinas

Jeigu egzistuotų intrigantų sąrašas, Avinas jame būtų vienas iš paskutiniųjų. Kaltas Ugnies ženklo impulsyvumas. Jo galinga valios jėga ir kovingas užsidegimas neleidžia ilgai laukti tinkamos progos. Klastingos pinklės – ne ūmiam Avinui. Nors tarp šio ženklo atstovų nemažai generolų, tai dėl ženklo valdingumo, o ne klastos.

Jautis

Kaip ir Aviną, taip ir Jautį sunku įtarti rimtomis machinacijomis. Jo noras viską pasiekti savo jėgomis kartais peržengia visas ribas. Begalinis užsispyrimas nepripažįsta tokių dvasios silpnybių, kaip gudravimas. Valios jėga neretai atveda Jautį iki aukštų pareigų, tačiau ten ilgai išsilaikyti jam trukdo lankstumo stoka. Jie ilgai kaupia susierzinimą ir vieną gražią dieną parodo agresiją. Kantrybė trūksta. Paprastai tai tampa jų politinės karjeros pabaigos pradžia. Tad intriganto įgūdžių Jaučiui tikrai trūksta.

Dvyniai

Daugelis slapta šį ženklą stato į pirmąją vietą. Tačiau šio saulėto ženklo atžvilgiu tai būtų neteisinga. Jų galingam intelektui ne visada reikia aplinkinių intrigų, kad jie pasiektų savo: Dvyniai visai pajėgūs žaisti sąžiningai. Kitas reikalas, kad aplinkiniai ne visada juos supranta. Galvoja, kad jie kažką rezga. Taip, jie moka flirtuoti, sužavėti, nukreipti energiją. Bet imtis gudrybių ir klastos jie gali tik ribiniais atvejais. Kai be subtilumų neįmanoma apsieiti.

Vėžys

Apie paties šeimyniškiausio ženklo atsidavimą sklando legendos. Visi jų protingi svarstymai nukreipti tik į viena – savo šarvų, t. y. Namų, stiprinimą. Todėl piktadariais juos pavadinti gana sunku. Jie pasirengę sąžiningai dirbti visuomenės labui, kad pasiektų savo. Jų ypatingas atsargumas, išvystyta intuicija ir tam tikras bailumas praktiškai užkerta kelią intrigoms. Jos tiesiog nereikalingos tam, kuris nenori išsiskirti iš minios, būti atsakingas.

Liūtas

Žavingas ženklas ypatingai priklausomas nuo publikos dėmesio. Vien tik partnerio meilės Liūtui dažnai nepakanka. Tokiais atvejais žmogus tampa kokios nors socialinės grupės lyderiu, pagrindiniu aktoriumi teatre ir pan. Tačiau jeigu Liūtas neranda sau akivaizdaus pritaikymo, dažnai būna priverstas naudotis klasta. Dėl to nereikėtų ant o pykti, nes viskas daroma dėl meilės. Bet stoti skersai kelio visgi pavojinga. Galingas Liūtas pasinaudos visais metodais, kad diskredituotų priešininką.

Mergelė

Analitinis protas Mergeles akimirksniu iškelia į vieną pirmųjų sąrašo vietų. Pernelyg didelė pagunda sukurti gudrią strategiją, kad apmulkintum visus konkurentus. Dėl įgimtos klastos ir tobulumo siekio Mergelės dažnai tampa milijonierėmis. Jų galingas mąstymas ir šaltakraujiškumas sukuria vienus baisiausių užkulisių intrigantų.

Svarstyklės

Svarstyklės turi daug įvairiausių savybių. Bet gudrumo, apgaulės ir klastos tarp jų beveik nerasime. Pernelyg stiprus Svarstyklių pusiausvyros, harmonijos ir grožio siekis. Jos stengsis visaip atstatyti teisingumą, o ne didinti blogį aplink. Šie didžiadvasiai sutinka išsitepti tik tuo atveju, jeigu ši auka išgelbės kieno nors sielą.

Skorpionas

Tai besąlygiškas reitingo lyderis. Neprilygstamas intrigantas, klastingas gundytojas. Šis ženklas savyje slepia visus įmanomus kraštutinumus. Jeigu reikia gudrumo – jis įjungs klastą. Maksimalizmas Skorpionams padeda pasiekti aukštus politinius postus. Ir jie iki pat gyvenimo galo išlieka tarp elito. Skirtingai nuo pilkųjų kardinolų Liūtų ar nepastoviųjų Dvynių, Skorpionai siekia griežti pirmuoju smuiku. Jie tuščiagarbiai ir labai pavydi kitų sėkmės. Įgimta intuicija ir mistiška pasąmonė atskleidžia bet kokio priešininko kortas. Žaisti su jais labai pavojinga – savo aukas Skorpionai visada pribaigia.

Šaulys

Šie gyvenimo filosofai išsiskiria sielos tyrumu. Net jeigu jų nuoširdūs motyvai ne visada tampa žinomi publikai, Šauliai šventai laikosi moralės kodeksų. Jie teikia pirmenybę laisvei, o ne bet kokiems saitams, kelionėms ir buvimui gryname ore, o ne klastingam planavimui dulkėtame kabinete. Žavūs šio ženklo atstovai atsisako imtis gudrybių. Intrigantus iš jų padaryti taip sunku, kaip priversti zuikį suėsti lapę.

Ožiaragis

Ožiaragių ambicingumas ir karjerizmas visai nereiškia ėjimo „per lavonus“. Jie greičiau sąžiningai prisipažins žmogui, kad jo nekenčia, nei pradės regzti intrigas jam už nugaros. Laimei, jėgos leidžia susidoroti su bet kokia priešininko reakcija. Šaltakraujai gyvenimo strategai geba metodiškai siekti savo, tik retkarčiais imantis klastos. Bet apie šitą paprastai niekas nežino.

Vandenis

Genialusis Vandenis galėtų įsitaisyti greta Skorpiono reitingo viršūnėje, jeigu ne įgimta tolerancija. Jis pernelyg draugiškas ir didžiadvasis, kad užsiimtų kieno nors gyvenimo griovimu. Bet intriganto duomenų, be abejo, Vandenis turi. Originalus mąstymas, subtili intuicija – visa tai galėtų tapti mirtinu ginklu bet kurio nusikaltėlio rankose. Tačiau šie genijai su kiekvienais metais įgyja išminties, mokosi kontroliuoti savo šešėlines savybes. Todėl intrigas jie rezga nebent ankstyvoje jaunystėje.

Žuvys

Dėl Žuvų atvejo nuomonės išsiskiria. Dauguma astrologų šiose svajoklėse neįžvelgia klastingų intrigantų. Pernelyg didelis pasąmonės vaidmuo jų kasdieniame gyvenime, kad imtųsi apskaičiuoti toli siekiančias machinacijas. Jų siekiai yra aukšto dvasinio pobūdžio. Tačiau kai kurie specialistai pastebi dvigubą Žuvų žaidimą: kad išsilaisvintų nuo išorinės įtakos, jos geba imtis subtilių gudrybių. Lanksti taktika atneša vaisius. Bet tai veikiau išimtis iš taisyklės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.