4 Zodiako ženklai, kurių atstovės dažniausiai tampa meilužėmis

Žmonos ir meilužės. Tai amžinas moterų karas dėl vyrų. Žmonos trokšta būti vienintelės. Jų varžovės trokšta būti mylimos, bet tampa meilužėmis. Arba netampa – viskas priklauso nuo moralinių įsitikinimų, vienatvės baimės, laisvės nuo visuomenės nuomonės. O visiems šiems dalykams įtaką daro ir Zodiako ženklas.

 Egzistuoja ženklai, po kuriais gimsta daugiausia potencialių meilužių. <br> 123rf nuotr.
 Egzistuoja ženklai, po kuriais gimsta daugiausia potencialių meilužių. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2019, 10:54 AM

Egzistuoja ženklai, po kuriais gimsta daugiausia potencialių meilužių. Net jeigu susiklostė taip, kad jos yra ištikimos ir atsidavusios žmonos, astrologai tikina, kad tai tik laiko klausimas – tokioms moterims sunkiau atsispirti meilės provokacijoms.

Skorpionas

Šio ženklo atstovės tiesiog sukurtos būti meilužėmis, nors ir būtų triskart ištekėjusios. Siauruose šeimos pančiuose nėra vietos atsiskleisti jų laisvei ir temperamentui. Moteris Skorpionas velniškai patraukli, charizmatiška ir užburianti. Apie tokias sakoma – ragana. Ir tai tiesa, Skorpionai moka užburti ir vilioti, tarsi senovės graikų Sirenos. Vyrai supranta visą šio ryšio pavojų, jaučia, kad patenka į tinklus, iš kurių neištrūks be nuostolių, bet nieko negali padaryti. Jie savanoriškai atsiduoda į saldžią nelaisvę. Išeities iš jos paprastai nebūna. Jeigu jiems ir pavys išplėšti savo širdį iš kibių Skorpiono žnyplių, randų ant jos nesuskaičiuosi.

Bet būti moters Skorpiono kaliniais daugeliui vyrų yra garbė ir malonumas. Jų nesustabdo net nepamatuotai aukšta kaina. Tokia meilė kelia grėsmę ne tik vyro laisvei, bet ir jo savijautai, psichinei sveikatai. Kol jis pripras prie sudėtingo Skorpionės charakterio, spės užsidirbti neurozę, žilus plaukus ir erekcijos disfunkciją dėl fizinio išsekimo. Sekse šios moterys nepasotinamos ir negailestingos. Kalbama, kad su kai kuriais vyrais jos elgiasi kaip maldininko patelės – „suėda“, kad daugiau niekam neatitektų. O juolab varžovei žmonai.

Svarstyklės

Moterys Svarstyklės, kaip ir pridera šiam ženklui, nuolat svyruoja. Šį kartą – tarp dviejų tuo pat metu joms patrauklių statusų, žmonos ir meilužės. Tačiau kuriam jos besuteiktų pirmenybę, labai sunku stabiliai išlaikyti pasirinktą poziciją. Nes šio ženklo moterys dažniau už kitas puola į kraštutinumus. Ištekėdamos Svarstyklės pasižada ne tik vyrui ir Dievui būti ištikimos, bet ir sau prisiekia niekada nenusižeminti iki meilužės padėties. Taip ir būtų, jeigu ne dvejojanti prigimtis.

Svarstyklės pradeda dvejoti, kai jų estečių, idealisčių ir perfekcionisčių sielą užgraužia buitis ir pilki šeimos šiokiadieniai. Siela trokšta grožio, meilės, romantikos ir šiek tiek intrigos. Svarstyklės greitai prisimena, kad savyje palaidojo gundytojos talentą, kurio, deja, vyrui pritaikyti nebepavyksta. Ir čia jos tampa puikiomis meilužėmis. Tačiau nereikia jų laikyti priklausomomis nuo sekso, kaip Skorpionių atveju. Moterims Svarstyklėms svarbu ne tiek seksas, kiek flirtas, aistavimas, paslaptis, kuri lydi nuvogtą meilę. Ir kai Svarstyklėms šone atsiranda meilė, jos pernelyg nesusimąstydamos pereina į meilužių būrį. Ir nė trupučio dėl to nesigaili. Bent jau iki tos akimirkos, kai joms vėl nepasiūlo žmonos vaidmens.

Šaulys

Moteriai Šauliui taip pat natūralu būti meiluže, kaip žuviai plaukioti vandenyje. Žmonos vaidmeniui ji taip pat nebloga, bet sėslumas prieštarauja jos temperamentui. Moterys Šauliai – amžinos keliautojos ir aštrių pojūčių ieškotojos. Namų sąlygomis jos dūsta, praranda gyvenimo skonį. Todėl pabandyti pabūti šeimoje šios damos sugeba, bet anksčiau ar vėliau pabėga į laisvę. Gali ir nepabėgti, bet tik tuo atveju, jeigu vyras sugebės joms užtikrinti kokybišką, reguliarų seksą ties beprotybės riba. Priešingu atveju Šaulys pažeis šeimos žaidimo taisykles ir leis sau šalia skalbimo, maisto gaminimo ir indų plovimo būti meiluže svetimam vyrui.

Seksas moteriai Šauliui yra antroje vietoje po ekstremalių pramogų. Tai kodėl nesujungus šių dviejų malonumų? Seksas su vedusiu vyru – dar ir koks ekstremalus malonumas. Šio ženklo atstovės mėgsta užsiimti uždrausta meile. Bet tik kokybiškai, kad orgazmai pakrautų jas kaip bateriją. Šauliams reikia daug sekso. Tik tada jos – įprasti akiai energijos užtaisai. O kas vyksta su moterimi Šauliu, kuri priversta būti prasto meilužio žmona? Taip, ji gęsta. Ir jeigu savas vyras jos pakrauti nesugeba, ji ieško, kaip pasikrauti iš šalies. Visai tikėtina, kad ten šaulys ir liks, tik meilužės statusu.

Dvyniai

Moteris, gimusi po šiuo dvigubu ženklu, gali būti puiki žmona, bet linkusi likti amžina kurtizane, kuriai atsidavę kaip mylimai žmonai, bet dievina kaip pačią geidžiamiausią meilužę. Negalima sakyti, kad Dvyniai uždraustoje meilėje ieško sekso. Ne. Greičiausiai joms labai reikia meilės ir „savo“ žmogaus. O intymūs malonumai joms – pramoga, su kuria įdomiau ir nuoširdžiau. Todėl žmoną iš Dvynių lengviau padaryti nei meilužę. Ji, atiduodama vyrui ranką ir širdį, įtikina save, kad būtent šeimoje yra tas meilės pastovumas, kurio reikalauja siela. Galbūt taip ir galėtų būti, jeigu Dvyniai patys būtų pastovūs.

Deja, nieko nėra kintamesnio, nei moterys Dvyniai. Šeimos gyvenime jos nusivilia labai greitai, nes jose dominuoja ta pati antroji prigimtis, kuriai svarbiau būti laisvai, bet mylimai. Šią būseną idealiai atitinka meilužės statusas. Dvyniai moka susukti vyrui galvą ir palikti jam neatiduota lygiai tiek, kad jis norėtų sugrįžti vėl ir vėl, būti atsidavęs ir norėtų užsitarnauti lygiai tokį pat Dvynių pastovumą. Tegul sau nori. Moteris laikys jį kankinančiame laukime, kad tuoj tuoj sutiks tapti žmona, bet pati be gali ilgai mėgausis aistringai geidžiamos meilužės padėtimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.