5 vyrai – moterų medžiotojai pagal Zodiako ženklą

Astrologai apie vyrus žino viską: kuris iš jų potencialiai ištikimas vyras, kuris bus po padu, o kuris amžinai vaikysis moterų sijonų. Pastaruosius moterys ypač myli. Žinoma, jeigu jie ne primityvūs mergišiai, o alfa patinai, į kurių tinklus pačios damos nori pakliūti.

 Į šių vyrų tinklus pačios damos nori pakliūti.<br> 123rf nuotr.
 Į šių vyrų tinklus pačios damos nori pakliūti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2019, 1:49 PM

Kas gi jie? Po kokiais ženklais gimsta didžiausi moterų medžiotojai?

Skorpionas

Šio ženklo vyrai, ko gero, yra „medžiotojų“ sąrašo viršūnėje. Kam daugiau, jei ne pačiam charizmatiškiausiam, brutaliausiam ir akiplėšiškiausiam ženklui būti pagrindiniu moterų širdžių kalintoju? Būtent tokius vyrus moterys regi savo svajonėse apie princą, kuris neklausinės, o ateis ir pasakys: „Rinkis – arba tu su manim, arba aš tave pagrobsiu!“

Su juo nelengva, bet nuo to noras būti „sugautai“, užkariautai tik išauga. Tačiau sudominti Skorpioną ne taip sudėtinga, kaip išlaikyti. Šio ženklo atstovai – kolekcionieriai. Stabilūs santykiai jiems kelia nuobodulį.

Bet net nepastovumą vyrai Skorpionai įsigudrina paversti savo privalumu. Jis neatbaido moterų, o, priešingai, jas stimuliuoja, sukuria deginantį norą atimti Skorpioną iš visų gerbėjų, iš medžiotojo paverti jį pavyzdingu šeimos vyru. Ir čia yra didžiausia visų „princesių“ klaida. Skorpionas įleis šeimynines šaknis tik savo valia, be spaudimo ir prievartos. Jeigu jis įsimylės ir panorės likti su viena vienintele moterimi – niekas jo nesustabdys. Tuo „medžiotojo“ karjera ir pasibaigs... arba nutrūks tam tikram laikui. Viskas priklauso nuo moters.

Šaulys

Vyrai, kurių Zodiako ženklas turi lanką ir strėles, tiesiog negali būti abejingi medžioklei. Kartais lakstymas paskui moteris Šauliams tampa savotiška veikla, modeliu, o kartais ir gyvenimo prasme. Jų nesustabdo nei šeima, nei vaikai, nei amžius. Dar daugiau, šeimyniniai Šauliai užsidega dideliu azartu, moterų „medžioklė“ tampa jų hobiu, o nugalėtų moterų sąrašas – trofėjumi, kuriuo jie giriasi vyriškose kompanijose.

Šauliai – tikri „sultonai“. Jie retai apsiriboja vienu romanu ir dažnai turi keletą meilužių vienu metu. Temperamento ir jėgų šio ženklo vyrams daugiau nei pakankamai netgi brandžiame amžiuje. Ir kuo vyresnis Šaulys, tuo jaunesnės jo išrinktosios, ypač jeigu jis pasiturintis ir gali išlaikyti ne vieną „haremą“.

Neverta savęs guosti iliuzijomis, kad šį medžiotoją galima pririšti prie savęs, nuvilioti nuo šeimos ir padaryti ištikimą. Kol Šaulys gyvas, tol nesiliaus medžioti, net jeigu bus įsimylėjęs. Jo prigimtis tokia.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovai labai stabilūs, rimti ir patikimi. Atrodytų, jeigu jie ir pradeda moterų „medžioklę“, tai tik tam, kad rastų tą vienintelę, su kuria nugyvens visą gyvenimą dviese. Bet tai tik regimybė ir labai gerai užmaskuotas nepastovumas meilės srityje. Ožiaragiai dievina pergales meilės fronte. Nugalėję vieną moterį jie pajunta skonį ir išstato savo tinklus masinėse gražuolių susitelkimo vietose, dėl to pasirinkdami profesiją ar veiklos sritį, susijusią su moteriškais kolektyvais.

Sukti moterims galvas Ožiaragiai moka meistriškai. Kiekviena jų bus įsitikinusi, kad yra vienintelė, ypatinga ir nepakartojama. Taip vyrai užliūliuoja moterų budrumą, tai jiems leidžia įgyti didelį pasitikėjimą ir regzti paralelinius romanus.

Ožiaragiai išskiria su savo meilėmis taip pat labai gudriai. Jie nekelia skandalų, nesidrasko, o randa priežastį, dėl kurios moteris pati norės išsiskirti. Bet net ir tuo atveju paleidžia ją su viltimi, kad meilė gyva ir dar visko gali būti...

Vandenis

Vandeniai – daugelio moterų numylėtiniai. Jie – džentelmenai iki kaulų smegenų, malonūs ir dėmesingi. Ne kiekviena įdėmi ir tyrinėjanti moters akis atpažins šiame pavyzdingame vyre mergišių ir širdžių ėdiką. Čia ir yra spąstai. Vandeniai – kaip tie augalai, kurie valgo vabzdžius. Moters akivaizdoje Vandeniai sutrinka, rausta ir mikčioja, bet naudoja visus masalus, diktuojamus moteriškos psichologijos. Šalia Vandenių damos suskysta, lyg turėdamos reikalą su pačiu žavingiausiu ir nepavojingiausiu vaiku. Kaip tik to gudriam Vandeniui ir reikia.

Pasirinkęs „auką“ vyras paspendžia jai spąstus, į kuriuos ji paklius su malonumu. Priklausomai nuo pačios moters tikslų bei temperamento, Vandeniai romano eigą pritaikys prie jos – ar ryžtingai, atkakliai, ar romantiškai, laipsniškai, platoniškai.

Vandeniui neįdomios seksualinės pergalės pačios savaime. Jis pirmiausia turi pamaloninti svarbiausią moters erogeninę zoną – smegenis, o jau tada gaus priėjimą prie kūno. Paprastai intelektualiai patenkinta moteris sekso su Vandeniu prisiprašo pati.

Žuvys

Dauguma vyrų Žuvų – rykliai, piranijos, fugu... Nors reikia pripažinti, kad jie – itin romantiški plėšrūnai. Žuvys negali sau leisti „suvalgyti“ aukos be anestezijos taiklių komplimentų, gražių asistavimų ir staigmenų pavidalu.

Vyrai Žuvys ir patys jaučia aistrą nuoširdžiam dėmesiui, todėl medžios tik tos rūšies moteris, kurios yra dosnios širdies... ir ne tik. Žuvys tampa puikiais donžuanais ir lovelasais. Jiems patinka sau pakankamos damos ir tos, kurios pačios nemedžioja vyrų, kad prasigyventų, rastų sponsorių ar „tėtušį“. Žuvys negali pakęsti parazituojančių moterų.

O savęs parazitais jie nelaiko, net būdami visiškai atsisėdę ant apsirūpinusios moters sprando. Paprastai ji pati dega noru aprūpinti mieląjį vyrą Žuvis, prijaukinti jį, kad pasipuikuotų prieš drauges savo naminiu „augintiniu“. O kaipgi, ne kiekvienam mačo pavyksta sugauti į savo tinklus turtingą, sėkmingą, dosnią ir gerą moterį. Tai tikra sėkmė! Ir ji ne atsitiktinė. Už jos slypi kruopštus vyro Žuvų darbas su savo išvaizda, manieromis, elgesiu ir puikus moteriškos psichologijos išmanymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.