5 Zodiako ženklai, galintys jus staiga užpulti

Manote, kad impulsyvius ir emociškai nestabilius žmones visada išduoda jų neadekvačios reakcijos ir elgesys? Ne, kitaip mes taip dažnai nenusiviltume žmonėmis. Egzistuoja slaptų neurotikų, tylenių, iš kurių nesitikima emocijų vulkano. Budrumas su jais nulinis, ir bet kokia nekalta pastaba ar netgi garsiai išsakytos mintys gali sukelti reakciją, smarkiai peržengiančią bet kokias normas ir sveiko proto ribas.

 Egzistuoja slaptų neurotikų, tylenių, iš kurių nesitikima emocijų vulkano.<br> 123rf nuotr.
 Egzistuoja slaptų neurotikų, tylenių, iš kurių nesitikima emocijų vulkano.<br> 123rf nuotr.
 Egzistuoja slaptų neurotikų, tylenių, iš kurių nesitikima emocijų vulkano.<br> 123rf nuotr.
 Egzistuoja slaptų neurotikų, tylenių, iš kurių nesitikima emocijų vulkano.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 17, 2019, 9:58 AM, atnaujinta Apr 17, 2019, 11:02 AM

Tokius asmenis iškart atpažinti nelengva. Bet tam yra astrologija. Ji pasakys, iš kokių Zodiako ženklų galima laukti nekontroliuojamų išpuolių.

Dvyniai

Gimusieji po šiuo ženklu moka žavėti ir užburti savo žavesiu. Su jais įdomu, linksma ir... nenuspėjama. Mieli ir dar prieš minutę geranoriški Dvyniai gali tiesiog susprogti reaguodami į ramius pašnekovo pamąstymus. Atsekti jų audringos reakcijos logiką būna itin sudėtinga. Dvyniai – iš tų žmonių, kurių mintis žino tik jie patys. Jie mintyse kalba su savimi paralelinius dialogus ir garsiai gali išsakyti tik nesusijusias šių pokalbių nuotrupas, įterpdami jas į pokalbį.

Todėl neverta visada save laikyti staigios Dvynių agresijos priežastimi ir imti giliai į širdį jų išpuolius. Šią akimirką jie gali supykti ant savęs ar kito žmogaus, bet perkelti destruktyvias emocijas ant žmogaus, kuris su tuo nesusijęs, bet yra arti. Dvyniai impulsyvūs. Jeigu jiems viduje užvirė, jie jaučia deginančią būtinybę atsikratyti to čia ir dabar. Ir nesvarbu, kad pykčio objektas toli, o nukentės nekaltas žmogus. Dvyniai nelinkę apie tai galvoti, todėl verčiau jiems nepasimaišyti po kojomis.

Šaulys

Šio ženklo atstovai neįsivaizduoja savęs be stresinių situacijų. Jie gali atrodyti labai stabilūs ir nuspėjami, bet jiems tai veikiau nukrypimas nuo normos. Normalus Šaulys nuolat ieško adrenalino. Jeigu jis pakankamai sveikai mąstantis, randa jį ekstremaliose pramogose – lenktynės, laipiojimas uolomis, nardymas, šuoliai su parašiutu ar su lynu. Čia Šaulys sėkmingai realizuoja savo pavojaus siekį, atsikrato vidinės agresijos ir tampa nepavojingas visuomenei.

Jeigu Šaulys nesupranta savo prigimties ir neleidžia išeiti kunkuliuojančiai energijai per sportą ir aktyvias pramogas, ji ieškos, kaip save realizuoti per konfliktus su žmonėmis.

Bandyti perauklėti Šaulį ar įkrėsti jam sveiko proto nėra prasmės. Tai jų prigimtis. Be to, šio ženklo atstovams nebūdinga atgailauti. Jei vadovaujasi savo šios minutės emocijomis ir nesigaili. Jeigu Šauliai neatsikratys savo vidiniais demonais, tai demonai atsikratys jais. Konfliktai – vienas iš Šaulių būdų išsaugoti savo psichinę sveikatą.

Mergelė

Mergelių charakteris labai sudėtingas ir klastingas. Jų santūrumas ir sausumas apgaulingas. Kiekviename šio ženklo atstove gyvena slaptas agresorius. Ar jis pasireikš, ir jei taip, kokiu laipsniu, priklauso nuo aplinkos. Nesant aktyvių provokatorių Mergelė gali ramiai nugyventi visą gyvenimą, neparodydama savo tikrosios prigimties. Bet psichopato potencialas Mergelėse visada išlieka aukštas. Tereikia prisiminti, kiek po šiuo ženklu gimė pavojingų nusikaltėlių.

Mergelės moka puikiai prisitaikyti. Jos gerai jaučiasi tiek taikioje būsenoje, tiek konfliktinėje. Nusistovėjusios ramybės laikotarpiais, kai neįmanoma įtarti Mergeles turint kokias nors emocijas, joms pavyksta sukaupti energiją, kuri sunaikins bet kurį, jei tik jis nuspręs veltis su jomis į karą ar bent jau mūšį. Šio ženklo žmonės iš bet kokios būsenos geba patirti malonumą. Ir neverta galvoti, kad jų staigūs ir netikėti pliūpsniai nekontroliuojami. Priešingai, jie net labai sąmoningi. Mergelės mėgaujasi žodžių batalijomis ir mėgsta intelektualinius konfliktus.

Liūtas

Karališkas ir didingas Liūtas daugeliui nekelia įtarimų. Kas jau kas, o šis ženklas turi būti nuspėjamai stabilus. Taip ir būtų, jeigu ne visas ribas peržengiantis narcicizmas. Šio ženklo atstovai ne visada pagrįstai laiko save visa galva aukštesniais už paprastus mirtinguosius. Pranašumo jausmas ir įsitikinimas savo asmeniniu grandioziškumu daro juos pasipūtusius ir nepakančius tiems, kas nepripažįsta jų didybės.

„Nepripažintas genijus“ yra ta skausmingoji Liūtų vieta, kurią jie įnirtingai gina ir kurios atžvilgiu nesugeba kontroliuoti savo emocijų. Ypač sudėtinga su tais Liūtais, kurie yra valdžioje, ir nesvarbu kokio lygio. Jeigu jie turi pavaldinių, nenorinčių tikėti išgalvotomis ir iškeltomis į tiesos rangą iliuzijomis, nepavyks išvengti pykčio protrūkių ir išpuolių be priežasties. Bet vargu ar tai privers žmones gerbti Liūtą. Bijoti jo pareigų ir įgaliojimų – taip, bet ne gerbti.

Avinas

Avinų agresiją vargu ar galima pavadinti slapta ir nenuspėjama. Jie ja didžiuojasi ir demonstruoja. O daugelis apskritai laiko savo privalumu ir raktu, kuris atrakina visas duris. Avinus mažai jaudina, kaip jie tuo metu atrodo, ir ką jaučia aplinkiniai. Šio ženklo atstovai nesiruošia kontroliuoti savo emocijų ir gailėtis net tų, kuriuos jų pykčio banga užkliudė atsitiktinai. Kelyje į tikslą Avinas neturi sentimentų ir negailestingai šalina visas niekingas kliūtis.

Kai Avinas tampa garvežiu, leidžiančiu ant visų garą, geriau laikytis nuo jo atokiau, netgi patiems artimiausiems. Nupūs, pervažiuos, sutraiškys. Bet, žvelgiant objektyviai, kaltos bus pačios aukos. Avinų elgesį galima nuspėti praktiškai visada, sustabdyti – niekada. Todėl kartais reikia tiesiog pasitraukti jiems iš kelio, ypač jeigu jėgos nelygios ir Avinai turi pranašumą. Kai tikslas bus pasiektas, jie „sugrįš į save“ ir galbūt net atlygins ir moralinę, ir materialinę žalą. Aptarinėti su jais, kad toks elgesys neleistinas, galima tik ramybės būsenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.