5 Zodiako ženklai, sunkiai tinkantys kam nors į porą

Būti mylimi nori visi, bet anaiptol ne visi moka mylėti ir būti tinkamais partneriais. Tarp Zodiako ženklų yra tokių, su kuriais sunku sukurti tvirtus ilgalaikius santykius. Pabandyti, žinoma, galima, bet vargu ar tai bus laiminga meilės istorija.

 Tarp Zodiako ženklų yra tokių, su kuriais sunku sukurti tvirtus ilgalaikius santykius. <br> 123rf nuotr.
 Tarp Zodiako ženklų yra tokių, su kuriais sunku sukurti tvirtus ilgalaikius santykius. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2019, 12:55 PM

Dvyniai

Negalima tikėti Dvyniais, nors ir labai norisi. Jie netinka meilei, nes yra perėjūnai lovelasai ir koketės širdžių daužytojos. Jiems meilė – ne jausmas, o išskaičiavimas. Į santykius Dvyniai žiūri racionaliai ir naiviais laiko tuos, kurie aklai puola į šį jausmą kaip į verpetą visa galva.

Dvyniai, aišku, taip pat dažnai pabūna meilės verpete, Žodis „dažnai“ rodo jų nepastovumą, be to, jie niekada nepasineria visa galva, o tik iki kelių. Ir apie tai, kas svarbiausia, Dvyniai tarsis ant verpeto kranto, tad meilėje iš karto nebelieka vietos romantikos magijai.

Dvyniai retai būna ištikimi ir pastovūs partneriai. Juos pripildo ne pastovumas, o lengvabūdiškumas, jie vertina ne kokybę, o kiekybę. Pergalės meilės fronte daugeliui Dvynių kur kas svarbesnės už šeimos lizdelį, namų komfortą, prisirišimą prie vaikų ir tradicijų.

Ne todėl, kad tai jiems būtų blogai (laisvę mylintys Dvyniai daug privalumų randa ir šeimoje), tiesiog pastovūs santykiai įpareigoja ir riboja. Atiduoti savo meilę vienam žmogui jie nemoka. Geriau padalyti ją vienai kitai dešimčiai žmonių. Ir Dvyniams malonu, ir pasaulyje mažiau vienišų širdžių.

Ožiaragis

Didžioji Ožiaragių meilė – darbas. Su juo šio ženklo atstovams susiklosto patys tvirčiausi ilgalaikiai ir abipusiai santykiai. Jo jis neišduos nei su mylimu žmogumi, nei su vaikais, nei su poilsiu. Šeimai ar asmeniniam gyvenimui atitenka tai, ko iš Ožiaragio neišsunkia darbas ar karjera.

Ar tinka šis žmogus meilės sąjungai, turi spręsti jo partneris. Viskas įmanoma su žmonėmis, kuriems šeima taip pat nėra prioritetas, bet prisitaikydami prie kultūrinių tradicijų, mentaliteto, visuomenės ar giminaičių pareiškimų jie priversti pradėti santykius su visomis iš to plaukiančiomis šeimyninėmis pasekmėmis.

Jeigu Ožiaragių visuomenė nespaudžia, jie sėkmingai gali apsieiti be visų šitų prisirišimų prie namų, ištikimybės ir meilės visam gyvenimui. Bet jei jau labai norisi susieti savo gyvenimą su šiuo karjeristu, reikia būti pasirengus, kad prie meilės jis pridės sutartį, kuri reglamentuos abiejų pusių teises ir pareigas. O jeigu pavyks su juo užmegzti romaną, galima pasijusti nupirktu žaisliuku.

Vandenis

Įtarti, kad Vandenis netinkamas meilei, praktiškai neįmanoma. Jo charizma, žavesys, emocingumas gali apdumti smegenis bet kam. Pradėti su Vandeniu santykius su viltimi į perspektyvą lengva, sunkiau juose išlikti savo noru. Viskas dėl to, kad stabilumas gadina Vandenius romantikus, paversdamas nuobodžiais, be iniciatyvos šeimos žmonėmis. Šių žmonių supratimu, meilė turi prasmę ir yra būtina tik santykių pradžioje. Toliau neverta švaistyti jėgų, laiko ir pinigų tam, kas ir taip jau tavo.

Vandenis, užkariavęs trokštamą žmogų, greitai atšąla, praranda susidomėjimą. Atrodo, tarsi būtų atlikęs patį sudėtingiausią darbą, susirinkęs visus laurus, ir dabar turi teisę išeiti pelnyto poilsio. Jokių gėlių, staigmenų ar romantiškų vakarienių daugiau nenumatoma. Užsiimti reikia rimtais dalykais – statyti namą, auginti vaikus, eiti į darbą.

Vaidmenys paskirstyti ir nereikia laužyti nuostatų, kuriose nebėra vietos visokioms romantiškoms kvailystėms. Vandenių nuomone, meilė bus tvirta, tik jei ji nuspėjama ir santykiuose nebebus pavojingos aistros, kuri grįsta ne sveiku protu, o emocijomis.

Skorpionas

Meilė su Skorpionu panaši į amerikietiškus kalnelius – užgniaužia kvapą, bet nuolat suveikia savisaugos instinktas. Sudėtingiausia tai, kad Skorpiono partneris niekada negali suprasti, kada jo meilė tampa pavojinga. Pradžioje tai jausmų fejerverkas ir aistros vulkanas, po to – stichinė nelaimė.

Neįmanoma santykiuose su Skorpionu apskaičiuoti mechanizmo, kuris perjungia jo meilę į neapykantą. Savo elgesį galima nugludinti iki automatizmo, bet tai, kas skorpioną vakar užvedė ir žavėjo, šiandien gali įsiutinti iki pamišimo.

Bet su tokiais santykiais sutiks arba pernelyg Skorpioną įsimylėję žmonės, arba tie, kuriems patiems trūksta proto. O su Skorpionu ilgai netrunka. Pora nekaltų pretekstų pavydui gali paversti jį žvėrimi, kurį belieka užrakinti narve. Bet narvu jis pavers savo partnerio gyvenimą.

Kontrolė ir besąlygiško paklusnumo reikalavimas – vienas svarbiausių Skorpiono bruožų. Nepaklusnumą jis vertina kaip asmeninę nepagarbą ir iššūkį. Jeigu Skorpionas yra vyras, labai tikėtina, kad jo žmona gali tapti auka, jeigu Skorpionas – moteris, ji pakiš savo sutuoktinį po padu ir pavers visišku bevaliu.

Mergelė

Kaip netinkamų meilei sąraše atsirado švelni, geranoriška ir visais atžvilgiais patraukli Mergelė? Žmonės ją pažįsta kaip gerą, paslaugų, mokantį sušildyti savo dvasine šiluma žmogų. Nejaugi ji gali turėti šaltą širdį? Taip. Ji ledinė!

Mergelė patraukli, moka užkariauti ir sužavėti, bet pati tuo tarpu lieka šalta. Jos širdis yra pernelyg pragmatiškai protinga. Ji nemoka mylėti be išskaičiavimo. Bet Mergelė neskaičiuoja pinigų ar kitokios materialinės naudos. Jai svarbu žmogaus perspektyvumas ir mokėjimas vadovauti ne emocijomis, o protu.

Kitaip tariant, Mergelė gali būti tinkama partnere tik tiems žmonėms, kurie meilėje turi tas pačias vertybes. Jeigu tokio partnerio jai nepavyksta sutikti savo gyvenimo kelyje – kitokio nereikia. Mergelė save pašvęs karjerai, kūrybai, labdarai ir pasistengs pakeisti meilę savo pomėgiais. Taip, tai bus surogatas, bet geriau taip, nei jausmas, kurio neįmanoma kontroliuoti ir įsprausti į protingus rėmus.

Todėl su Mergele bus sunku sukurti santykius emocingam žmogui, gyvenančiam pagal širdį ir sielos polinkius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.