Zodiako ženklai, tarp kurių daugiausia vienišų moterų

Kai kurios moterys tarsi pasmerktos vienatvei. Jos šiuolaikiškos, išdidžios ir nenori būti su pirmu pasitaikiusiu vyriškiu, laukia princo ant balto žirgo, o šis niekaip neatjoja. O gal naujas gerbėjas moteriai pradžioje atrodo simpatiškas, bet po kelių savaičių pažinties akis badyti pradeda neigiamos jo savybės. Štai penki Zodiako ženklai, kurių atstoves panaši lemtis ištinka dažniausiai.

 Kai kurios moterys linkusios gyventi laukimu.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurios moterys linkusios gyventi laukimu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-26 11:49

Jautis

Šio ženklo atstovė tvirtai stovi ant žemės ir pasitiki savimi, o šalia nori matyti savęs vertą vyrą. Ji tikisi, kad žavus ir sėkmingas vyras norės šalia turėti ją, lygiavertę patnerę, kuri jį papildys, savo grožiu dar labiau pabrėš jo vertę ir jie kartu kurs bendrą gražų gyvenimą. Vadinasi, Jaučio ženklo atstovės reikalavimai gyvenimo draugui labai aukšti.

Seniau moterims buvo svarbu, kad vyras uždirbtų duonai, sviestui ir dešrai, o dabar jos gali tam užsidirbti pačios. Taigi vyras turėtų sugebėti kažką daugiau, o jei nesugeba, kam apskritai jis reikalingas? Štai dėl tokių svarstymų neretai ir užsitęsia Jaučio ženklo atstovių vienatvė.

Dvyniai

Šio ženklo atstovės neretai pasirenka vienatvę. Būtent, jos ją pasirenka, o ne dėl jos kenčia. Juk tai – vienas nepastoviausių ir permainingiausių Zodiako ženklų. Dvynių ženklo atstovei būdinga įsimylėti, pamesti galvą ir prisiekti, kad tai tęsis visą gyvenimą, tačiau stabilus ryšys jai greitai pabosta. Atsidūrusi tarp keturių sienų su vis niurzgančiu kūdikiu ant rankų ji gali pasijusti dar vienišesnė, nei būdama be šeimos, ir įsisvajoti apie laisvę.

Yra ir dar viena priežastis, dėl ko šio ženklo atstovė gali likti viena. Ji nežino, koks vyro tipas ją labiausiai domina. Jos nuomonė dažnai keičiasi, ir tas vyras, kuris vakar atrodė tikras idealas, šiandien jau gali atrodyti neįdomus ar nešiuolaikiškas. Šitaip besiblaškydama, ji gali visą gyvenimą nugyventi viena. Tačiau dėl to visai neliūdės.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovė visiškai neatrodo linkusi į vienatvę, ji yra žavi, maloni, turi nemažai bičiulių ir gerbėjų. Tad kodėl ji lieka viena? Jai vis atrodo, kad turi iš ko pasirinkti, tad kelia vyrams įvairius reikalavimus, rengia išbandymus, kol pretendentų į jos širdį lieka vis mažiau. Svarstyklėms reikėtų atsiminti, kad šiuolaikiniai vyrai nelinkę mėnesių mėnesius laukti, kol jų simpatija praneš, ar ji linkusi užmegzti artimesnius santykius. Kol šio ženklo atstovė svarstys ir abejos, ar vyras tikrai yra tas vienintelis, jis gali susirasti draugę, kuriai tokių abejonių nekyla.

Be to, Svarstyklės iš šeiminio gyvenimo tikisi to paties, ko ir iš meilės – romantikos, grožio ir idealių santykių, o sukūrus šeimą ir susidūrus su kasdiene rutina joms neretai tenka nusivilti.

Šaulys

Moteris Šaulys ir šeima – sunkiai suderinami dalykai. Na, koks vyras norės vesti moterį, kuri labiau už viską gyvenime vertina laisvę ir nepriklausomybę? Be to, dar ji mėgsta turėti draugų vyrų. Bet jei ir bus vieniša, šio ženklo atstovė nesijaus nelaiminga. Juk jai niekas netrukdys keliauti, vaikščioti į renginius ir į kavines, kada panorės.

Gal kada nors jai ir kils noras turėti vyrą ir vaikų, bet šeimos gyvenimo rutina gali greit pabosti. Nemažai Šaulių kartą sukuria šeimą, vėliau išsiskiria ir tada jaučiasi patenkintos vienatve. Na, o šeimoje jos jaučiasi laimingos tik tada, kai santykiai su išrinktuoju būna labai geri ir jie abu turi bendrų interesų.

Ožiaragis

Neretai moterys Ožiaragės sąmoningai tampa vienišos, nes nusiteikia save visą atiduoti karjerai ar verslui. Joms nepriimtina rūpintis namais ir kas vakarą rupšti vyrui gardžią vakarienę. Joms reikia veiklos, rizikos, pergalių tose srityse, kurios tradiciškai laikomos vyriškomis.

Jeigu šio ženklo atstovė jaunystėje įsimyli ir išteka, labai gali būti, kad šeimos ir karjeros reikalus ji suderins. Bet jai reikia, kad vyras būtų ne mažiau ambicingas ir sėkmingas negu ji. Jei vyras tik nori naudotis jos darbo vaisiais, gali būti, kad Ožiaragė jį paliks.

Na, o metams bėgant tikimybė, kad Ožiaragė sutiks vyrą, kuris jai atrodys jos vertas ir prilygstantis jai savo siekiais, vis mažėja. Neretai vyrai tokio tipo moters tiesiog bijo, o ir jai tokių vyrų nereikia – geriau jau vienatvė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.