Lėčiausiai senstantys Zodiako ženklai

Kai kurie žmonės bėgant metams visiškai nesikeičia, dėl to traukdami pavydžius aplinkinių žvilgsnius. Ilgai išliekanti jaunystė – ne tik teisingo gyvenimo būdo pasirinkimo nuopelnas, bet ir polinkis. Štai keli Zodiako ženklai, kuriems pavyksta itin ilgai išlikti jauniems.

 Ilgai išliekanti jaunystė – ne tik teisingo gyvenimo būdo pasirinkimo nuopelnas, bet ir polinkis. <br> 123rf nuotr.
 Ilgai išliekanti jaunystė – ne tik teisingo gyvenimo būdo pasirinkimo nuopelnas, bet ir polinkis. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2019, 10:04 AM

Ožiaragis

Astrologai laiko, kad Ožiaragiai turi ypatingą santykį su laiku, nes jų globėjas Saturnas atsakingas už laiką. Žvelgiant į Ožiaragius galima pamanyti, kad jie išmoko savo biologinio laikrodžio rodykles atsukti atgal.

Bėgant metams jie ne tik nesensta, bet dar ir tarsi jaunėja, praranda buvusį rimtumą. Ožiaragiai nepavaldūs laikui – metai tik prideda jiems žavesio. Charakteris švelnėja, dingsta išorės griežtumas. Ožiaragiai su laiku mokosi atrasti laimę paprastuose dalykuose, o, kaip žinia, laimingi žmonės sensta lėčiau.

Vandenis

Vandeniai – dar vieni Saturno globotiniai, ir jie taip pat išmoko sulėtinti laiko tėkmę. Bėgant metams jie liaujasi kreipti dėmesį į aplinkinių nuomonę, atranda harmoniją su savimi ir aplinkiniu pasauliu, todėl sensta labai lėtai. Tai besišypsantys, svajingi žmonės, kiek ekscentriški, bet neįtikėtinai žavingi.

Atspėti tikrąjį šio ženklo atstovo amžių labai sunku – jie labai dažnai atrodo jaunesni, nei nurodyta pase. Viskas dėl to, kad Vandeniai nesureikšmina skaičių, o gyvena taip, kaip kužda jauna širdis.

Mergelė

Mergelės ženklo atstovai dar jaunystėje pasirenka sveiką gyvenimo būdą, rūpinasi savo sveikata. Tai padeda jiems pristabdyti laiką ir nustebinti aplinkinius žvalumu ir jauna išvaizda.

Pasiekusios tam tikrą amžių Mergelės išlieka tokios išvaizdos ilgus metus, keldamos draugų ir pažįstamų pavydą. Mergelės mėgsta dalytis patirtimi ir patarinėti, kaip pratęsti jaunystę.

Avinas

Avinai užsitarnavo amžinų vaikų šlovę. Viskas todėl, kad Avinai turi jauną širdį, kuri neleidžia jiems senti. Jie negalvoja apie amžių pase, todėl ir atrodo jaunesni nei iš tiesų. Gyvybinė energija apsaugo ir pratęsia jų jaunystę.

Avinams pasiseka išvengti ankstyvų raukšlių ir kitų su amžiumi ateinančių pasikeitimų. Aktyvus gyvenimo būdas leidžia išlaikyti sveikatą ir gerą figūrą. Avinai tiesiog nepastebi senatvės, jos atėjimą atidėdami „vėliau“.

Dvyniai

Dvyniai įsigudrina pratęsti savo jaunystę kur kas ilgiau nei įprasta. Nenuoramos, energingi Dvyniai tiesiog atsisako senti. Raukšlės jiems atsiranda tik nuo šypsenos. Pozityvus nusiteikimas ir jauna sielos būsena projektuojasi į Dvynių išorę ir garantuoja jiems jauną išvaizdą.

Šio ženklo atstovams pavyksta be plastinių operacijų ilgai išlaikyti jauną odą, aiškų veido ovalą, pasitempusią figūrą. Jei Dvyniai ir naudojasi kosmetinėmis priemonėmis, tai tik minimaliai.

Svarstyklės

Svarstyklių ženklo atstovai iš paskutiniųjų kovoja už jaunystės išsaugojimą. Jos kovoja su kiekviena pastebėta raukšlele, kiekvienu žilu plaukeliu. Vidinė harmonija leidžia joms laimėti šią kovą.

Labai dažnai Svarstyklės pavirsta žmonėmis be amžiaus. Žiūrint į jas neįmanoma nustatyti, kiek joms metų. Turėdamos iš prigimties gracingą figūrą ir dailius veido bruožus, Svarstyklės stengiasi šią dovaną išsaugoti kaip galima ilgiau. Jos naudoja visas kosmetologijos naujoves, net gali ryžtis plastinei operacijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.