4 vyrų Zodiako ženklai, kuriems jų moteris yra deivė

Vyrai dėl savo individualaus charakterio gali skirtingai elgtis su moterimis. Bet astrologai pastebėjo, kad keleto Zodiako ženklų vyrai linkę savo moteris statyti ant pjedestalo.

 Astrologai pastebėjo, kad keleto Zodiako ženklų vyrai linkę savo moteris statyti ant pjedestalo.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai pastebėjo, kad keleto Zodiako ženklų vyrai linkę savo moteris statyti ant pjedestalo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2019, 11:01 AM

Jautis

Vyras Jautis padarys viską, kad moteris būtų patenkinta. Su savo dama jis elgiasi kaip su karaliene. Jautis visada žino, ką reikia daryti ir ką kalbėti, kad santykiai būtų puikūs. Sunkumai jo nesulaiko. Jo niekas nesustabdys, kad pasiektų tarpusavio supratimą.

Su Jaučiu moteris jaučiasi reikalinga, ypatinga, mylima ir nepakartojama. Net nesėkmingais gyvenimo laikotarpiais šio ženklo vyras visada bus kartu.

Nuostabu tai, kad Jautis, būdamas ryškių ir gražių moterų apsuptyje, vis tiek žiūrės ir grožėsis tik savo „deive“. Ir visai nesvarbu, kad šis vyras žino visas viliojimo paslaptis. Jaučiui to nereikia, juk jis ištikimas tik vienintelei.

Kas jau kas, o Jautis įsitikinęs, kad tikrąją savo širdies moterį sutikti labai sunku, todėl savo „brilianto“ jis neiškeis į nieką.

Vėžys

Vyras Vėžys jautrus ir emocingas. Šias savybes jis nuolat demonstruoja savo partnerei. Išreiškia meilę apkabinimais, bučiniais, švelniu dėmesiu.

Jis nieko prieš išpildyti damos norus, įsiklausyti į jos kaprizus. Vietoj triukšmingo ir linksmo vakarėlio vyras Vėžys mieliau renkasi pabūti dviese su savo širdies dama.

Vėžys garsėja kaip puikus vyras, o jo žmona apsupta rūpesčio ir su juo laiminga. Vyras Vėžys palaikys savo damą sunkią minutę ir būtinai duos atsiremti į savo stiprų petį. Moterį jis iškelia į pirmą vietą, netgi nuskriausdamas save.

Liūtas

Kas daugiau, jei ne Liūtas palepins savo antrąją pusę romantiška vakariene ir prabangiomis staigmenomis? Džentelmeniškumas jam įaugęs į kraują. Liūtas santykiuose atsidavęs ir jaučia, ko reikia damai.

Jeigu jo jausmai nuoširdūs, būtinai ves ir atsisakys visų pašalinių nuotykių. Liūtas puikiai pažįsta ir jaučia pats save, todėl puikiausiai rūpinasi partnere.

Gyvenimas su vyru Liūtu – kaip graži pasaka. Jis neignoruos moters norų, juk jeigu laiminga dama, tai ir Liūtas – pats laimingiausias vyras.

Ožiaragis

Nepaisant stereotipų apie Ožiaragių šaltumą, šio ženklo vyras tiesiog garbina savo antrąją pusę. Jis padarys viską, kad ji jaustųsi reikalinga ir mylima.

Jam nereikalingos kitos, juk šalia jo – pati puikiausia moteris pasaulyje. Ožiaragis nedaro kvailysčių, žalojančių santykius, visada moka parodyti, kokia svarbi jam jo moteris.

Ožiaragis – labai protingas vyras, jis nemėgsta neapibrėžtumo, jei yra pasirinkimas, tai pasirenka partnerę visam gyvenimui. Jis moters neįskaudins, o mylės visada, kaip pačioje santykių pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.