5 vyrai pagal Zodiako ženklą, verčiantys moteris kentėti

Yra vyrų, kurie įsitikinę, kad tik sukeldami moterims dvasines kančias privers jas iš meilės pamesti galvą. Psichologai kritiškai vertina tokią teoriją, ji veikia anaiptol ne visada.

 Santykiuose su tokiais „džentelmenais“ moterys nuolat jaus nerimą.<br> 123rf nuotr.
 Santykiuose su tokiais „džentelmenais“ moterys nuolat jaus nerimą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-25 13:17

Žvelgiant iš astrologijos pusės, kai kurių Zodiako ženklų vyrai labai dažnai renkasi tokią taktiką. Santykiuose su tokiais „džentelmenais“ moterys nuolat jaus nerimą.

1 vieta – Skorpionas

Vyro Skorpiono meilė neatsiejama nuo kančių. Kitaip nei daugelis kitų į šį antireitingą patekusių Zodiako ženklų, jis puikiai supranta partnerės jausmus. Jo moteris anaiptol ne visada būna sugniuždyta, bet visi išgyvenimai jai sukeliami tikslingai, su Skorpionui būdingu žiaurumu ir apskaičiavimu.

Versdamas išrinktąją kentėti šis vyras emociškai pririša ją prie savęs, įgyja jai valdžią ir tam tikra prasme manipuliuoja jos sąmone. Kol Skorpionas jaus atsakomąjį ryšį, tol jo susidomėjimas nedings. Kai santykiai jam nusibos, jis greitai persimes prie naujo objekto.

Negalima nepaminėti ir įpročio mąstyti dvigubais standartais. Pavyzdžiui, savęs Skorpionas nenori niekaip riboti. Jeigu jam patinka bendrauti su priešinga lytimi, niekas jo neįtikins keisti elgesio modelį. Tuo tarpu moteris, jo nuomone, turi laikytis ištiso reikalavimų sąrašo, kad tik nepažadintų savo mylimajame snaudžiančio Otelo.

2 vieta – Avinas

Vyras, gimęs po Avino ženklu, dažnai priverčia kentėti jį įsimylėjusias moteris. Svarbiausia priežastis yra egoizmas, būdingas visiems tipiškiems šio ženklo atstovams. Empatijos nebuvimas neišvengiamai reiškia nenorą domėtis kito jausmais ir išgyvenimais. Būtent taip ir yra Avino atveju. Išrinktosios dvasinės kančios jo tiesiog nejaudina. Tiksliau, atrodo nereikšmingos ir nevertos ypatingo dėmesio.

Dar viena problema – vyrų Avinų poligamiškumas. Jo gyvenimo draugė visada jaučia įtampą, suvokdama partnerio temperamento ypatybes ir jo požiūrį į atsitiktinius santykius. Reikia pažymėti, kad tokie nuogąstavimai ne be pagrindo, juk astrologai šį Ugnies ženklą priskiria prie neištikimybės mėgėjų. Avinas net nesistengia nuslėpti flirto, o tai atneša išrinktajai didžiausias dvasines kančias. Čia jis labai primena Skorpioną (ne veltui abu šiuos ženklus valdo ta pato planeta – Marsas).

3 vieta – Ožiaragis

Sugyventi su vyru Ožiaragiu nelengva dėl jo įgimto valdžios komplekso. Moteris, nusprendusi su juo susieti gyvenimą, nuolat jaus iš partnerio moralinį spaudimą. Taip, šis Žemės ženklas padarys viską, kad užtikrintų materialinį šeimos komfortą. Bet mainais jis pareikalaus besąlygiško paklusnumo, juk jam patraukliausias ir vienintelis teisingas atrodo klasikinis patriarchalinis šeimos modelis. Susitarti dėl kompromiso bus labai sunku.

Ožiaragio mylimajai teks susitaikyti ne tik su asmeninio augimo sustabdymu. Jos laukia visiškas romantikos nebuvimas, prisitaikymas prie utilitarinio požiūrio į gyvenimą, konservatyvumas santykiuose (taip pat ir seksualiniuose). Vyras, gimęs po šiuo ženklu, trokšta valdžios visomis prasmėmis. Jo partnerei nelieko nieko kita, kaip priimti šio žaidimo taisykles. Priešingu atveju Ožiaragis padarys jos gyvenimą nepakeliamą.

4 vieta – Liūtas

Vyrai Liūtai – pavydėtini sutuoktiniai. Juose dera pasitikėjimas, valios jėga, energija ir gyvenimo džiaugsmas. Kas gi gali nuvilti jų antrąsias puses? Pasirodo, šiuo atveju yra daugybė povandeninių akmenų, bet juos įmanoma pamatyti tik po kiek laiko.

Visų pirma, Liūtas neįtikėtinai reiklus ir aikštingas. Kad jam įtiktum, reikia išsinerti iš kailio. Bet įdėtos pastangos visiškai negarantuoja, kad nepamatysite rūgščios minos, kai jis vertins tai, ką dėl jo padarė moteris.

Antras punktas susijęs su pirmuoju: vyras Liūtas nemoka būti iš tiesų dėkingas. Jautrios sielos žmones gali labai įskaudinti neatsargiai iš aukšto mestos replikos. Iš jo paties ypatingų pastangų net neverta laukti, juk jis giliai įsitikinęs, kad yra išskirtinis, jeigu ne genialus.

Galiausiai, Ugnies stichijos valdomas vyras nemoka pripažinti klaidų. Jo manymu, visur ir visada kalta partnerė. Net būdamas neištikimas Liūtas ras pateisinimą savo elgesiui ir apkaltins išrinktąją, kad ji nepakankamai mylėjo, nesirūpino, leido jausmams išblėsti ir pan. Ginčytis šiuo atveju beprasmiška.

5 vieta – Dvyniai

Vyras Dvyniai savo elgesiu primena Don Žuaną. Jis lengvai užmezga naujas pažintis, moka padaryti reikiamą įspūdį, sužavi moteris puikiomis manieromis. Ir dailiosios lyties atstovės linksta prie jo, matydamos jame idealų kandidatą į antrosios pusės vaidmenį. Štai čia ir yra jų pagrindinė klaida. Kai santykiai pereina į naują lygį, atsiranda rimtų problemų. Ir čia moteriai kyla pasirinkimas: susitaikyti su esama padėtimi ar iš karto išeiti.

Gyventi su Dvyniais nelengva dėl jiems būdingų nuotaikos svyravimų ir nesivaldymo reiškiant emocijas. Vyrai, gimę po šiuo ženklu, demonstruoja nepastovumą, lengvabūdiškumą, chaotiškumą, būna nepakenčiamai kaprizingi.

Bet pats sunkiausias momentas šio ženklo atstovų mylimosioms tampa išsiskyrimas. Neretai naujiena apie santykių nutraukimą moteriai nuskamba kaip perkūnas iš giedro dangaus. O ir pačiam vyrui mintis apie romantinio ryšio pabaigą neretai į galvą ateina netikėtai. Jis tiesiog nusprendžia, kad atėjo metas padėti tašką, tada šaltakraujiškai ir net gana ciniškai praneša apie tai antrajai pusei. Galvoti apie kito žmogaus jausmus Dvyniai nepratę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.