4 labiausiai besipykstančios Zodiako ženklų poros

Zodiako ženklų suderinamumas – sudėtingas reikalas. Sąjunga gali būti itin tvirta, tačiau santykiai joje – anaiptol ne idealūs. Amžini ginčai, pretenzijos vienas kitam, nuoskaudos... Kai susiduria skirtingi temperamentai, būtina atsižvelgti į kiekvieną smulkmeną. Štai keli patys ryškiausi tokių nevienareikšmių porų pavyzdžiai.

 Sąjunga gali būti itin tvirta, tačiau santykiai joje – anaiptol ne idealūs.<br> 123rf nuotr.
 Sąjunga gali būti itin tvirta, tačiau santykiai joje – anaiptol ne idealūs.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2019, 11:39 AM

Skorpionas ir Avinas

Kas yra žinoma apie šiuos Zodiako ženklus? Jie abu yra raudonosios planetos – Marso globotiniai. Ši planeta apdovanoja juos milžiniška jėga, energija, karingumu. Tik visa tai pasireiškia skirtingai.

Jeigu Avinas garsėja savo impulsyvumu, reagavimu veiksmais, nukreiptais į išorinį pasaulį, tai Skorpionas linkęs savo gilius jausmus kaupti viduje. Bet ilgai tramdyti save jis taip pat negali: agresyvi Marso prigimtis reikalauja išleisti piktą energiją. Todėl šio ženklo atstovai periodiškai inicijuoja santykiuose didelius sprogimus, surengia grandiozinius skandalus. Skandalo mastas tuo didesnis, kuo ilgiau Skorpionas save tramdė.

Situaciją sunkina ir tai, kad ženklai priklauso skirtingoms stichijoms: Avinas – Ugnies, o Skorpionas – Vandens. Daugeliu atvejų kenčia Avino savivertė, jo pasitikėjimas savo jėgomis. Vanduo tiesiog gesina ugnį, atima energiją. O jeigu Avinas pakankamai stiprus, kad pasipriešintų Skorpiono nuodams, vanduo virsta garu. Aistros verda, stipriai įkaista.

Paprastai apie šios poros gyvenimą žino visi kaimynai – taip garsiai ir audringai jie aiškinasi santykius. Avinas nori būti lyderis, o Skorpionas nori išsaugoti savo nepriklausomybę. Skorpionas nori turėti visą valdžią, o Avinas nepriims žemesnės pozicijos. Tai itin sudėtingas derinys harmoningai sąjungai.

Kartais porai padeda išorinių problemų egzistavimas: tada abu suvienija savo begalines jėgas ir per kelias akimirkas sunaikina bet kokį priešą. Nugalėti šios sąjungos neįmanoma.

Žuvys ir Vandenis

Šiuo atveju skandalų priežasties toli ieškoti nereikia. Vienas žmogus yra itin jautrus (Žuvys), o kitas – absoliučiai neutralus (Vandenis). Gilių Žuvų emocijų Vandenis nesupranta: Oro stichijos atstovo mąstymas nukreiptas siekti kokių nors nerealių tikslų ateityje.

O Žuvys paprastai gyvena dabartimi. Jos nuolat reikalaus iš partnerio žemiškų dėmesio ženklų. Bet Vandeniui nerūpi švelnybės – jie nemėgsta blaškytis „tuščiai“. Tokiais atvejais Žuvų gyvenimas susvyruoja: Vandens ženklo prigimtis, susidūrusi su sausu šaltu Oru, pavirsta tirštu rūku. Jos beviltiškai stengiasi grąžinti į santykius šilumą, garą vėl paversti meilės vandeniu.

Bet karšti skandalai tik dar labiau atitolina Vandenį. Tai gana nepastovi sąjunga, gyvenimas kurioje primena įžymųjį E.Muncho paveikslą „Šauksmas“. Pagrindinio personažo vaidmenį dažniausiai atlieka Žuvys. Jų vidiniame pasaulyje viskas liejasi, buitinė laimė negailestingai išsisklaido.

Šaulys ir Jautis

Kintančių ir fiksuotų ženklų sąjunga retai baigiasi kuo nors konstruktyviu. Šauliai – nuolatinis persimainymas, transformacija. Šio ženklo atstovai trokšta naujų nuotykių, pažinčių. O Jaučiai yra visiška jų priešingybė: konservatyvus Žemės ženklas mėgsta tylą, įprastos vietos buitį, užsisklendimą šeimoje. Jų interesai – radikaliai priešingi.

Taip, Šaulys gali beribe širdimi sušildyti bet ką, priversti įsimylėti vienu savo žvilgsniu. Bet pastovaus tempo jis nė už ką neišlaikys. Ugnies stichijos atstovui reikia pakurstyti savo aistrą, o tai gali duoti tik kelionės, išėjimas iš komforto zonos. Bet argi įmanoma tą įrodyti išlepintam Jaučiui, pripratusiam prie savo aplinkos ir mėgstamos sofos?

Atsakymas akivaizdus – spontaniškumas ne jam. Todėl šis ženklas kels skandalus rimtai ir pasimėgaudamas. Šauliai garsėja savo impulsyvia prigimtimi, o Jaučiai – kietakakčiu užsispyrimu. Nusileisti nė vienas nenusiteikęs. Nebent su laiku jie išmoktų atidėti eilinį ginčą tinkamesniam laikui.

Dvyniai ir Mergelė

Atrodytų, jie tiek turi bendra: abu ženklai priklauso prie kintančiųjų, abu pavaldūs Merkurijui. Bet jų prigimtis priešinga. Žemės stichijos atstovai (Mergelės) pernelyg sausi ir racionalūs gyvenimu besidžiaugiantiems Dvyniams. Mergelės pripratusios viską analizuoti, kruopščiai apskaičiuoti kiekvieną šeimos biudžeto centą.

Tuo tarpu Dvynių gyvenimas – lyg nesibaigianti vaikystė: jiems reikia emocijų, paviršutiniškų įspūdžių, nebūtinų išlaidų. Dvyniai trokšta visko, kas nepažinta ir nauja. O Mergelės dėl to siunta: joms norisi viską kontroliuoti, sustabdyti šį beprotišką chaosą.

Problemą gilina aukštas abiejų intelektas. Jų poros skandalai bus gana neįprasti, apgalvoti. Kiekvienas galės pateikti daugybę argumentuotų pretenzijų vienas kitam. Tai tikri šachmatai, kur partijų skaičių gali apriboti tik banko sąskaitų skirtumai. Jeigu kuris nors stipriai atsiliks, Merkurijaus globotinių sąjungai iškils rimta grėsmė. Nepaisant viso santykių sudėtingumo ir neįprastumo, šių ženklų atstovams svarbu lygybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.