Netvarkingiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Paplitusi nuomonė, kad dauguma vyrų nelabai draugauja su tvarka. Tai ne visiška tiesa. Tarp stipriosios lyties atstovų atrasime ir tikrų tvarkos mylėtojų bei pedantų. Žinoma, yra ir tokių apkiautėlių, kuriems chaosas netgi patinka, o purvas nekelia diskomforto.

Yra ir tokių apkiautėlių, kuriems chaosas netgi patinka, o purvas nekelia diskomforto.<br>123RF.com asociatyvi nuotr. 
Yra ir tokių apkiautėlių, kuriems chaosas netgi patinka, o purvas nekelia diskomforto.<br>123RF.com asociatyvi nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2019, 1:43 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 5:38 PM

Šios savybės susijusios su Zodiako ženklu. Pateikiame vyrų Zodiako ženklų reitingą, pradedant pačiais netvarkingiausiais, baigiant tvarkingiausiais.

12 vieta. Vandenis

Vandeniams visiškai nepriimtina švara. Pavyzdingoje tvarkoje šie vyrai mato arba sąstingį, arba tam tikrą jų laisvos prigimties suvaržymą. Todėl jie tyčia sukuria kūrybinį chaosą, kad jaustųsi komfortiškiau. Purvas taip pat jų praktiškai netrikdo. Būtent Vandeniai – didžiausi Zodiako nevalos.

11 vieta. Liūtas

Tvarkytis namuose – ne karališkas reikalas. Toks išdidžių Liūtų šūkis, jų antrųjų pusių liūdesiui. Be nuotaikos jie niekada į savo rankas nepaims skuduro. O jeigu ir pavalys veidrodį vonioje, tai tik tam, kad eilinį kartą pasigrožėtų savo atvaizdu.

10 vieta. Žuvys

Žuvys turi jaustis labai motyvuotos, kad imtųsi namų tvarkymo. Dažnai šių vyrų galvose – milijonas atsikalbinėjimų, kad nereikėtų užsiimti namų ruoša. Su laiku jie suverčia visą buitį ant mylimų moterų pečių. Blogiausia, kad kartais šių vaikinų tinginys pasiekia riba: jie net liaujasi kiekvieną dieną praustis.

9 vieta. Dvyniai

Dvyniai tvarkytis moka, tą daro linksmai ir nerūpestingai. Žvelgdamos į šiuos guvius vyrus, moterys gali net žavėtis jų tvarkymosi azartu. Bet visas žavesys praeina jau po penkių minučių nuo pradžios. Esmė ta, kad Dvyniai nesugeba ilgai į ką nors koncentruotis. Jeigu jie atsiliepia į telefono skambutį, iš karto užmiršta skudurą savo rankoje. O taip pat vaikinai gali staiga prisiminti, kad jau seniai nevalgė.

8 vieta. Šaulys

Šauliai gali blizgėti bet kokioje draugijoje. Jų platus akiratis ir nepriekaištingas humoras daro savo darbą. Bet mažai kas žino, kas dedasi šių vyrų namuose. Jie neprisitaikę gyventi vienoje vietoje. Šaulys nemato jokios prasmės idealiai susitvarkyti, nes jau rytoj gali išlėkti į eilinę kelionę.

7 vieta. Jautis

Jaučiai priklauso prie praktiškų Žemės stichijos atstovų. Jie mėgsta būti savo namuose šeimininkai, rūpintis pavyzdine tvarka. Bet tuo dažnai viskas ir pasibaigia. Šie konservatyvūs vaikinai greitai pripranta prie esamo daiktų išdėstymo ir pamiršta jais rūpintis. Su laiku viskas pasidengia daugybe dulkių sluoksnių.

6 vieta. Svarstyklės

Svarstyklės mėgsta matyti spindesį ir švarą, bet tvarkymasis atima jų brangią energiją. Su daug didesniu malonumu šie vyrai paims telefoną nei purviną skudurą. Juo labiau, kad naujausio modelio įrenginį jie tik vakar nusipirko. Svarstyklės greičiau išmes purvinus daiktus ir nupirks naujus, nei leis sau švaistyti laiką ir nervus.

5 vieta. Ožiaragis

Šiuos atsakingus ir ūkiškus vyrus būtų galima statyti visiems kaip pavyzdį, jeigu ne vienas „bet“. Ožiaragiai puikiai susitvarko su bet kokiomis buitinėmis problemomis, bet tą daro ne dėl savęs. Jų švarumas ir skrupulinga tvarka yra skirti pasirodyti. Jie tiesiog nerimauja dėl savo reputacijos. Iš pirmo žvilgsnio jų namuose viskas blizga ir švyti. Bet pakanka pažiūrėti po lova ar atidaryti kokią nors spintelę...

4 vieta. Avinas

Avinai į buities klausimus žiūri rimtai. Į betvarkę namuose vyrai reaguoja negatyviai. Jiems nesinori jos matyti, nes lengva netvarka griauna jų racionalų nusiteikimą, atitraukia nuo svarbesnių reikalų. Avinai nuoširdžiai svajoja užkariauti Marsą ir išsiųsti ten visus neatsakingus žmones: nevalas, tinginius, tvarkos pažeidėjus ir pan.

3 vieta. Mergelė

Apie skrupulingą Mergelių požiūrį į švarą sklando legendos. Bet vis dėlto tai labiau liečia moteris. Vaikinų švarumas taip pat aukšto lygio, bet be fanatizmo. Vyrai nesibodi purvino skuduro rankoje ir mėgsta po savęs susitvarkyti iš karto, kad po to nereikėtų visos dienos skirti tvarkymuisi. Racionalus Mergelių mąstymas liečia viską, net ir asmeninę higieną. Jie taip sudaro savo dienos planą, kad ėjimas į dušą sutaptų su intensyviu grindų plovimu ir sportu. Tuo pačiu vyrai sutaupo vandens, atlieka daug naudingų kūno judesių ir pateisina tvarkymosi būtinybę.

2 vieta. Skorpionas

O štai Skorpionus galima pavadinti švaros fanatikais. Jie nemoka tiesiog „apsitvarkyti“. Jų gyvenimo šūkis – maksimumas visur. Todėl šių vyrų tvarkymasis namuose šiek tiek primena karą: aktyviai naikinama viskas, kas kreiva, purvina ir potencialiai pavojinga. Net pačios tolimiausios dėžės bus peržiūrėtos. Ypatingą dėmesį Vandens stichijos atstovai skiria voniai. Ten neišgyvens jokie mikrobai. Skorpionų asmeninė higiena nepriekaištinga.

1 vieta. Vėžys

Pirmoji vieta pelnytai atitenka Vėžiui. Šiems vyrams aukščiau visko yra harmonija savo šeimoje. Net viengungiai iš anksto ruošiasi būsimai santuokai: grūdina savidiscipliną, tvarkosi kiekvieną dieną. Jie tiesiog sugeria į save meilę švarai, įsivaizduodami, kaip perduos savo patirtį mažiems vaikams. Kai kurie prieina prie kraštutinumo: pradeda jausti kaltę, jeigu praleidžia bent vieną dieną. Laisvadienių sau šie vyrai neleidžia. Jų arsenale visada yra visas buitinės chemijos spektras bet kokiam gyvenimo atvejui.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų birželio 23 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.