5 Zodiako ženklai, kuriais galima skaudžiausiai nusivilti

Pasitikėdami žmogumi ir atverdami jam savo širdį mes iš jo tikimės to paties, nuoširdžiai tikime, kad artimas žmogus niekada mūsų neišduos ir nepasinaudos mūsų atvirumu savanaudiškais tikslais.

 Tokie žmonės tampa pačiu didžiausiu nusivylimu mūsų gyvenime.<br> 123rf nuotr.
 Tokie žmonės tampa pačiu didžiausiu nusivylimu mūsų gyvenime.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2019, 12:42 PM

Bet gyvenime būna ir kitaip. Žmogus, kuriuo mes pasitikime, gali žiūrėti į mus nuoširdžiomis, pilnomis užuojautos akimis, o už nugaros šaipytis, aptardamas mūsų nesėkmes, keikti paskutiniais žodžiais ar dar ir regzti intrigas.

Tokie žmonės tampa pačiu didžiausiu nusivylimu mūsų gyvenime. Jie daug pavojingesni už tiesius ir sąžiningus žmones, kurie atvirai nurodo mums mūsų trūkumus.

Bet kaip demaskuoti tokius žmones ir apvalyti nuo jų savo gyvenimą? Padėti gali horoskopas.

5 vieta – Vėžys

Vėžiai – žinomi gandonešiai. Į akis jie sakys komplimentus, girs jus ir jūsų pasirinkimą, bet kai tik nusisuksite, iš karto ras kompaniją, kurioje pradės kritikuoti jus ir šaipytis. Vėžiai tą daro be jokio ypatingo tikslo ir juolab be klastos. Tai jų gyvenimo dalis, būdas pasilinksminti, be kurio jie tiesiog negali. Bet labiausiai stebina tai, kad artimi žmonės žino apie tokią Vėžių aistrą. Jie prie jos pripratę ir faktiškai nepyksta už „ilgą liežuvį“, tiesiog liaujasi patikėti vertingą informaciją, kurią jie gali išplepėti.

4 vieta – Svarstyklės

Visada malonios ir mandagios Svarstyklės niekada jums neprisipažins, kad joms kas nors nepatinka ar kas nors erzina. Bet jeigu tokių žmonių emocijos liudija priešingai, tai verčia aplinkinius įtarti Svarstykles nenuoširdumu. Be to, šio ženklo atstovai neretai dvejoja, priimdami vieną ar kitą sprendimą. Šios dvejonės baigiasi tuo, kad skirtingiems žmonėms Svarstyklės pateikia skirtingą informaciją, ir tai tampa dar vienu pretekstu nepasitikėti. Bendrai Svarstyklės, nors ir ne specialiai, aplink save sukuria tam tikrą nepasitikėjimo aurą, dėl kurios neretai kenčia visą savo gyvenimą.

3 vieta – Ožiaragis

Ožiaragiai – praktiški žmonės, kuriems svarbiausi prioritetai yra karjeros augimas ir finansinė nepriklausomybė. Ir nesvarbu, kad Ožiaragiai moka draugauti ir stengiasi būti sąžiningi su artimais žmonėmis, jeigu kils klausimas dėl paskyrimo į pareigas, kur teks konkuruoti su draugu, Ožiaragis padarys viską, kad užimtų šią vietą, net jeigu teks sutrypti draugystę. Bet gudrūs Ožiaragiai visuomet pakreipia reikalus taip, kad niekam net nekils minties apkaltinti šį žmogų negarbingu žaidimu. Akivaizdu, kad draugauti su Ožiaragiu galima, bet tik jeigu nesusiskirs jūsų finansiniai interesai.

2 vieta – Vandenis

Vandenių puiki fantazija, kurios padedami jie lengvai kuria istorijas ir skleidžia gandus apie aplinkinius. Kartais Vandeniams tai tiesiog pramoga, o kartais tokiu būdu jis pašalina savo konkurentus, bet meluoja jis taip įtikinamai, kad apkalbėto žmogaus reputacija galutinai žlunga. Vandeniai – tie žmonės, kurie kaltins partnerį neištikimybe, viešai aptarinės išdavystės faktus, o patys be jokios sąžinės eis į kairę, tikindami savo mylimuosius, kad yra ištikimi. Pasitikėti Vandeniu galima tik tuo atveju, jeigu žinote kokią nors jo paslaptį, ir jis, bijodamas, kad ją išviešinsite, su jumis elgsis dorai.

1 vieta – Dvyniai

Daugiaveidžiai Dvyniai nekelia pasitikėjimo net artimiems žmonėms, ir viskas dėl jų dvilypumo. Kiekvienam žmogui jie turi savo kaukę, ir net patys artimiausi žmonės kartais nežino, kada Dvyniai yra nuoširdūs ir kada sako tiesą. Šie žmonės lengvai prisitaiko prie bet kokių aplinkybių, jeigu jiems tai naudinga, ir be sąžinės graužimo atskleidžia svetimas paslaptis ir skleidžia gandus. Tiesiog toks jų būdas išgyventi šiame pasaulyje. Tokios manipuliacijos aplinkiniais Dvyniams natūralios, todėl artimi žmonės labai pasigailės, jei atvers širdį šiam žmogui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.