Geriausios atostogos pagal Zodiako ženklą

Gerai, kai tiksliai žinote, kokios yra jūsų svajonių atostogos, ir gebate šias savo svajones įgyvendinti. Bet neretai sunku susigaudyti, ką su savo laisvadieniais daryti, kad ir laikas praeitų puikiai, ir piniginė pernelyg nenukentėtų. Štai kokias rekomendacijas atostogoms pateikia astrologai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2019, 11:48 AM

Avinas

Avinas – nepriklausomas, sportiškas ir vietoje sunkiai nustygstantis žmogus. Jums patinka jausti minčių ir veiksmų laisvę. Rinkdamiesi atostogų kryptį, taip pat mėgstate elgtis spontaniškai, ir paprastai savuoju paskutinės minutės pasirinkimu liekate patenkinti. Atostogaujant jums svarbu, kad būtų užtektinai veiklos ir gryno oro.

Geriausiai jums tiktų Brazilija.

Jautis

Šiam pastoviam ir romiam Zodiako ženklui per atostogas norisi skaniai pavalgyti, padykinėti ir patirti kuo mažiau streso. Taigi savarankiškai planuojamos atostogos ar ekstremalios pramogos jums jokiu būdu netiktų. Jums verta savaitei kitai apsistoti viloje su didele virtuve ir valgomuoju ar viešbutyje su įskaičiuotu maitinimu. Geriausia, jei kartu keliautų laiko patikrinta draugų kompanija.

Geriausiai jums tiks Provansas (Prancūzija), Korsikos ar Gran Kanarijos sala

Dvyniai

Šiam smalsiam ir optimistiškam Zodiako ženklui patinka įvairovė. Jums nesinorėtų du kartus atostogauti toje pačioje vietoje. Jus vilioja ir žygiai į kalnus, ir vaikščiojimas į muziejus, ir pasibastymas siauromis nematyto miesto senamiesčio gatvelėmis. Vienam atostogauti jums netiktų, geriausia būti rasti įdomią kompaniją.

Geriausiai tiktų Italija, Graikija, Egiptas ar tolimoji Meksika.

Vėžys

Šiam jautriam ir šeimyniškam Zodiako ženklui per atostogas labiau už viską norisi ramybės. Likti namie gal ir nesmagu, bet tikrai patiktų smėlėtame nedidelio miestelio paplūdimyje, kur nedaug žmonių, ar kaimo turizmo sodyboje. Na, o geriausia kompanija – šeima ar kiti artimi žmonės.

Jums puikiai tiktų poilsis Lietuvoje ar Latvijoje, o iš egzotiškesnių vietų patiktų Maljorka.

Liūtas

Jus globoja Saulė, ir per atostogas tam, kad gerai jaustumėtės, jums būtini jos spinduliai. Dieną pasimėgavę šiluma prie viešbučio ar baseino, vakare mieliausiai trauksite į vakarėlį, kuriame norėsite sulaukti aplinkinių dėmesio. Net nemokėdami vietinės kalbos, gebėsite užmegzti ryšį su aplinkiniais. Ir dar per atostogas jums norisi patirti įspūdžių, kuriais vėliau galėsite nustebinti kolegas ir bičiulius.

Jums labai tiktų apsilankyti vakarėlių sostine vadinamoje Ibizoje.

Mergelė

Šis santūrus ir pedantiškas Zodiako ženklas mėgsta savo atostogas suplanuoti iki mažiausių smulkmenų. Kai jau reikia susiruošti ir iškeliauti, susimąstote, kad gal geriausia būtų ramiai likti namie. Nuvykę į pasirinktą vietą atsipalaiduojate, bet sunerimstate, jei kažkas nutinka ne pagal planą. Per atostogas jums svarbiausia išvengti streso. Jei vis dėlto liktumėte namuose, taip pat gerai praleistumėte laiką.

Jums labai patiktų atostogos privačioje viloje ar bent apartamentuose Prancūzijoje ar Ispanijoje.

Svarstyklės

Šiam švelniam, grožį mėgstančiam Zodiako ženklui, suprantama, tiktų ir atostogos gražioje vietoje. Jums reikia harmoningos aplinkos, kurioje plūste užplūsta gyvenimo džiaugsmas. Tai gali būti ir smėlėtas pajūris, ir svečių namai su gražiu kiemu ir vaizdu į kalnus, ir šalis, kurioje daug senovinių statinių. Maršrutas turi būti gerai suplanuotas, kad nuvykus į vietą nereikėtų daug sukti galvos. Taip pat jums svarbu išvykti į užsienį – likę gimtinėje būtumėte savimi nepatenkinti.

Jums labai patiktų Italijoje, ypač – Toskanos regione.

Skorpionas

Šiam savimi pasitikinčiam ir įspūdžius mėgstančiam Zodiako ženklui tiks aktyvios atostogos. Geriausia jums lankyti kraštus, kuriuose dar nesate buvęs. Per atostogas norite ne tik naujų vaizdų, bet ir naujų patirčių – jei dar to nebandėte, tai veikiausiai pabandysite nardyti, o gal apsilankyti atrakcionų parke. Jūs atostogas renkatės ne tose vietose, kurios madingos, o tose, kurios jums patiems atrodo įdomios. Keliones gebate puikiai organizuoti be niekieno pagalbos.

Jums tiktų tokios egzotiškos vietovės, kaip Kosta Rika, Šri Lanka ar Mozambikas.

Šaulys

Šis entuziastingas ir nepriklausomas ženklas – didžiulis kelionių mėgėjas. Jūs tik ir svajojate apie atostogas, naujas nematytas vietas ir smagius nuotykius. Nors tikriausiai jau esate aplankę nemažai kraštų, jums vis tiek atrodo maža. Keliaujant jums patinka ir kultūros paveldas, ir didingos šventovės, ir vietovės, į kurias sunku įžengti. O štai likti per atostogas namuose būtų „ne lygis“.

Jums ypač patiktų Stambule, Indijoje, Vietname, Kambodžoje.

Ožiaragis

Šį kantrų ir išmintingą Zodiako ženklą dažniausiai labai traukia kalnai. Dėl gražaus kalnų ežerėlio ar krioklio esate pasirengę nužingsniuoti ne vieną kilometrą. Galite atostogauti ir vienas, bet taip pat jums patiks laisvalaikis su šeima ar su bičiuliais. Be to, puikiai mokate keliones planuoti ir pasirūpinate, kad jose būtų smagu ne tik jums, bet ir bendrakeleiviams. O kartais jūs visai nieko prieš per atostogas likti namie ir čia padaryti kažką naudingo.

Jums patiktų Norvegijoje, Islandijoje, Škotijoje ir visur kitur, kur yra kalnų.

Vandenis

Šiam laisvę mėgstančiam ir lengvai prisitaikančiam Zodiako ženklui labiausiai tiks turiningos ir originalios atostogos. Dažnai jūs vieni iš pirmųjų atrandate kraštus, į kuriuos didesni būriai turistų patraukia po metų kitų. Jums labai smagu rasti žmonių, kuriuos sudominote tuo, kas domina jus. Išvykus atostogų jums norisi nuveikti kur kas daugiau, nei pagulėti paplūdimyje. Na, o kelionės po gimtąją šalį jūsų visai nedomina.

Ypač džiaugtumėtės, jeigu pavyktų nukeliauti į JAV ar į Australiją.

Žuvys

Šio jausmingo ir svajingo ženklo atstovai gerai atostogas praleisti gali ir namie ar pas mielus giminaičius. Jums svarbiausia, kad būtų ramu ir nereiktų dėl nieko sukti galvos. Žinoma, Žuvims tinka atostogauti ir prie vandens, ir čia tiktų ne tik lietuviškas ežeras, bet ir koks vandenynas, jei tik kelionė iki jo nebus pernelyg sudėtinga. Šiek tiek kultūrinių objektų pamatyti jums irgi patiktų, jei tik nereikėtų nuo vieno iki kito bėgti kaip akis išdegus.

Jums labai patiktų Korsikoje, Kretoje, Sardinijoje ar kitoje Viduržemio jūros saloje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.