Dar negirdėti faktai apie kiekvieną Zodiako ženklą

Tie, kurie domisi astrologija, pagrindines savo ir artimųjų Zodiako ženklų charakteristikas tikriausiai žino. Visgi yra dalykų, kurie ir šiems žinovams tikriausiai pasirodys negirdėti.

 Kiekvienas iš mūsų esame sunkiai perprantami.<br> 123rf nuotr.
 Kiekvienas iš mūsų esame sunkiai perprantami.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2019, 12:18 PM

Avinas

Avinas stengiasi pats pabrėžti, kad yra griežta ir pavojinga asmenybė, kuri nebijo jokių sunkumų. Jeigu nepagirsite jo dėl įveikto iššūkio, jis pats jums apie tai primins ir dar pridurs, kokius sunkumus žada įveikti ateityje. Tiesa, jis turi ir gerą humoro jausmą, o jo smagūs juokeliai kartais gali pakenkti jo kuriamai stipraus ir griežto žmogaus reputacijai.

Jautis

Jis stengiasi neišsiduoti, bet jam svarbu visuomet gražiai atrodyti. Net savaitgalį ar per atostogas jis pasistengs išlikti geros formos. Jeigu aplinkiniai jo pastangų neįvertins, jis pats tarsi nejučia prasitars, kiek sumokėjo už iš pažiūros kuklų, bet dailų drabužį. Tokiems dalykams pinigų jis nešykšti.

Dvyniai

Dvynių ženklo atstovas nuolat prasitaria, kad jo namuose netvarka ir jis nemėgsta gaminti, kitaip sakant, neteikia buitiniams dalykams didesnės reikšmės. Kartais jam kyla noras iš esmės susitvarkyti namus ar pagaminti puikius pietus, bet greit apima tingumas.

Vėžys

Jis yra nusiteikęs savo problemas spręsti pats, bet dažnai nejučia primeta jas ir aplinkiniams. Jis vis nori pasiskųsti ar pasiguosti, kai jam kažkas nesiseka, o rūpestingesni artimieji jautrųjį Vėžį užjaučia ir persiima jo rūpesčiais.

Liūtas

Šis Zodiako ženklas stengiasi atrodyti rimtas ir solidus, tačiau paragavęs alkoholinių gėrimų jis pasikeičia. Tada gali ir garsiai šūkauti, dainuoti, ir išreikšti savo nuomonę nepatogiais klausimais, apie kurią kiti nė neįtarė. Neretai kitą dieną dėl savo poelgių pasigaili, tačiau ilgai graužtis jis nelinkęs.

Mergelė

Šio ženklo atstovas labai mėgsta teikti ir gauti dovanas. Kažką dovanodamas gerai tai apmąsto ir džiaugiasi, matydamas teigiamas apdovanotojo emocijas. Pati gavusi dovaną Mergelė labai džiaugiasi. Net jei turi užtektinai pinigų, ją nudžiugina kiekvienas niekutis, jei tik jis buvo nemokamas.

Svarstyklės

Jos nori atrodyti harmoninga ir subtili asmenybė, bet neretai pasireiškia jų psichologinis nestabilumas. Ištiktos bėdos, net jei toji nėra didelė, Svarstyklės gali pulti į depresiją ar įširdusios galvoti, kaip skriaudikui atkeršyti. Tuo metu aplinkiniams jos tvirtins, kad viskas yra gerai.

Skorpionas

Jis nemėgsta rutinos ir nuolat vaikšto peilio ašmenimis. Net ir smarkiai sirgdamas gali užsispyręs keliauti į darbą, o užsigeidęs plaukti baidare nekreips dėmesio į tai, kad sinoptikų prognozės žada škvalą. Vėliau Skorpionas, nors ir nukentėjęs, tvirtins, kad pasielgė tinkamai.

Šaulys

Bendrauti jis mėgsta, tačiau stengiasi laiką, kurį praleidžia su aplinkiniais, riboti. Jis turi daugybę veiklos ir nuolat jaučiasi užsiėmęs, tad net ir su gera drauge nenorės susitikinėti pernelyg dažnai, o su savo vaikais nenorės praleisti poros valandų žaidimo aikštelėje.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovas turi puikų humoro jausmą, tačiau retai juo naudojasi. Jam atrodo, kad juokauti – nerimta, be to, jo juokeliuose nemažai sarkazmo ir ironijos, dėl kurių humoro jausmo neturintys žmonės kartais įsižeidžia.

Vandenis

Jis mėgsta stabilumą. Noriai gyvenime kažko siekia, bet kai pasiekia jį tenkinantį lygį, nurimsta ir nori ramiai gyventi, daugiau pernelyg nesistengdamas. Taip pat jis linkęs prisirišti prie seniai pažįstamų draugų ir artimųjų, o dėl naujų pažinčių mezgimo nesuks galvos.

Žuvys

Kai jos sako, kad jų namuose netvarka, jos nedramatizuoja – vadinasi, jų namuose tikras chaosas. Tvarkingesniems žmonėms Žuvų nesirūpinimas savo namais gali kelti pasibaisėjimą. Jautriosios Žuvys tai supranta, tačiau jos niekaip neranda laiko ar noro situaciją pakeisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.