5 gražiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Ar vyras turi būti gražus – retorinis klausimas. Nors dailiąja vadinama kita lytis, vis dėlto tenka pripažinti, kad ir tarp vyrų būna tikrų gražuolių. Įgimtas vyro grožis, pasak astrologų, susijęs su jo Zodiako ženklu.

 Įgimtas vyro grožis, pasak astrologų, susijęs su jo Zodiako ženklu.<br> 123rf nuotr.
 Įgimtas vyro grožis, pasak astrologų, susijęs su jo Zodiako ženklu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2019, 12:25 PM

Štai Zodiako ženklai, po kuriais gimsta patys gražiausi vyrai.

Ožiaragis

Dauguma vyrų Ožiaragių atitinka etaloninį vyriško grožio įsivaizdavimą. Jie fiziškai stiprūs ir ištvermingi, puikiai sudėti ir tvirti. Likti nepastebėtam tokiam vyrui vargu ar pavyks. Į jį atkreipia dėmesį net vienuolės ir beviltiškai įsimylėjusios ar ištekėjusios moterys. O jei prie fizinių Ožiaragio duomenų pridėsime jo tvirtą vidinį stuburą, pasitikėjimą savimi ir mokėjimą siekti tikslų, moters širdis praktiškai nebeturi šansų išlikti nepaliesta. Bet Ožiaragiai turi ir kitą medalio pusę. Sudaužyti širdį jis taip pat gali akimirksniu.

Dvyniai

Vyrai Dvyniai – vienas iš nedaugelio Zodiako ženklų, skiriančių savo išvaizdai ne mažiau laiko, nei moterys. Dvyniai puikiai supranta, kad kaip besuksi, sutinkama pagal drabužį, o tiksliau – pagal stilių ir įvaizdį, kuris atspindi vidinį žmogaus pasaulį, jo santykį su savimi ir su gyvenimu. Vyras Dvyniai paprastai yra savo paties reklama. Net nebūdamas fiziškai tobulas jis sukuria tokį įspūdį, kad jo fone nublanksta pripažinti gražuoliai. Dvynių išvaizda visada yra spąstai moterims, kurios, kad ir kas ką sakytų, taip pat myli akimis.

Liūtas

Ar matėte Liūtą, kuris gėdytųsi savo išvaizdos? Vargu. Dauguma vyrų Liūtų įsitikinę savo grožiu, net jeigu iki to jiems toli. Liūtams nebūtinas aukštas ūgis, ištreniruoti raumenys ir vyriški veido bruožai, kad užkariautų moteris. Jie užkariauja ne tiek fiziniu patrauklumu, kiek savo vidiniu spindesiu, kuriuo šviečia visi talentai. Liūtai moka pabrėžti privalumus ir meistriškai užmaskuoti trūkumus su neįtikėtina charizma. Jie labai mėgsta būti moterų dėmesio centre. Didelė vyro paklausa visada sukuria konkurenciją tarp moterų ir sutvirtina jų įsitikinimą, kad jis pats geriausias.

Šaulys

Vyrų Šaulių išvaizda negali palikti moterų abejingų, taip pat ir tų, kurioms apoloniškas grožis yra ne jų skonio. Šie vyrai turi tam tikros magijos, patrauklumo. Ji užgriebia sielą ir pataiko tiesiai į širdį. Galbūt todėl, kad Šauliai yra taiklūs šaudytojai. Bet esmė čia ne tik taiklumas, bet ir „strėlė“. Šio ženklo vyrai idealiai jaučia subtilią moters sielą ir moka atspėti norus dar iki tol, kol jos juos suvokia. Kartu su išoriniu patrauklumu tai labai pavojingas derinys.

Jautis

Daugumą vyrų Jaučių vienija bendri veido bruožai: gražios lūpos, didelės akys, įrėmintos tankių blakstienų, ir išraiškingi skruostikauliai. Jų šypseną galima sulyginti su Dievo šypsena, kaip ir magnetinį žvilgsnį, kuriuo jie gali nuvesti moterį tiek į rojų, tiek į pragarą. Su metais vyrų Jaučių grožis tik didėja ir tampa tobulesnis, kaip geras brangus vynas. Bet yra vienas trūkumas – tokį vyrą reikia atitikti, ir tam nepakanka būti tiesiog gražiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.