Puolę angelai pagal Zodiako ženklą

Jie pilni puikybės, jaučiasi galingi ir mielai stoja į blogio pusę – dažniau nesąmoningai, bet yra, kas blogį renkasi ir sąmoningai. Tokie bruožai ypač būdingi šiems keturiems Zodiako ženklams.

 Tokie bruožai ypač būdingi šiems keturiems Zodiako ženklams.<br> 123rf nuotr.
 Tokie bruožai ypač būdingi šiems keturiems Zodiako ženklams.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2019, 11:07 AM

Avinas

Avinas – vienas iš tų „angelų“, kurie kartais taip įsijaučia, kad ima laikyti save stipresniais už Dievą. Vienintelė jėga, kuri gali valdyti šį ženklą – tai jo paties norai. Šie vidiniai demonai valdo Aviną ir išveda jį iš kelio.

Viskas, kas gali jam atnešti malonumą, pirma realizuojama, o tik po to apgalvojamos atliktų veiksmų pasekmės. Šiandien gerai, o rytoj bus rytoj. Tačiau tai spąstai. Užmokėti už malonumus neabejotinai teks, ir šis mokestis bus daug skausmingesnis, nei žmonių, padariusių kur kas didesnes nuodėmes. Toks puolusio angelo likimas.

Avinai būna pernelyg savimi pasitikintys, ir vos pajutę sėkmės kvapą savo nuodėminguose darbeliuose praranda bet kokį blaivų mąstymą ir net savisaugos instinktą. Jie aistringai trokšta įeiti į istoriją kaip didvyriai, bet priklauso prie to tipo žmonių, kurie pasauliui įsimena anaiptol ne kaip didvyriai. Bet visos šios pamokos Avinams tik į naudą. Puolusio angelo kelias jiems įtaigiai parodo, kad kažkurioje vietoje jie pasuko ne ten, ir dėl to kalta jų aistra ir nemokėjimas atsisakyti savo silpnybių.

Dvyniai

Dvyniai tampa puolusiais angelais, kai įsijaučia į protinguolių vaidmenį. Jų pasitikėjimas savimi kartais pereina į pasipūtimą ir tampa spąstais, vedančiais tiesiai į pragarą. Bet net iškalbingi ženklai nesustabdo Dvynių. Jie sau atrodo visagaliai. Jeigu prireiks, dėl savo įsitikinimų šie žmonės ryšis apgaulei ir išdavystei, pasinaudos kito žmogaus pasitikėjimu, kad pasiektų užsibrėžtą tikslą.

Nuopuolio kelias Dvyniams gali atrodyti kaip pakilimo, o visi, kad juos smerkia – išdavikai. Sėkmės atnešta euforija trukdo suprasti tikrąją padėtį. Tai, kad Dvyniai ritasi žemyn, o ne skrenda aukštyn į trokštamas žvaigždes, gali parodyti tragiškų įvykių grandinė jų gyvenime. Jeigu ir šį ženklą jie ignoruos, įvyks nepataisomi dalykai.

Tačiau Dvyniai – protingas ženklas. Jų protas „užneša“, bet ir išgelbsti. Būdami pavojingai arti taško, iš kurio negrįžtama, Dvyniai susiima ir sąmoningai atsistoja į teisingą kelią.

Skorpionas

Skorpionas – puolęs angelas ir tuo didžiuojasi. Jis nepripažįsta šventuolių, nes tokių neegzistuoja. Skorpiono supratimu, tai „persidažę“ velniai, norintys atrodyti baltais ir pūkuotais angelais. Jis įsitikinęs, kad visi žmonės turi tamsiąją sielos pusę, ir jeigu ją slėpsi, būsi ne angelas, o vilkolakis.

Skorpionas, kuriam apskritai nepriimtini jokie pustoniai, linkęs būti tamsiųjų jėgų pusėje. Ir, skirtingai nuo kitų ženklų, jis sąmoningai stoja į puolusio angelo kelią. Paprastai tokį sprendimą lemia daugkartinės išdavystės arba lemtinga patirtis. Vieną akimirką Skorpionas supranta, kad pasaulis žiaurus ir jame išgyventi gali tik demonas.

Toks suvokimas Skorpionui ateina, kai jis būna jau pakankamai sudemonėjęs ir sužiaurėjęs. Jis laiko save net ne puolusiu angelu, o velniu, nes būtent pastarasis jį pagimdė. Gelbėti Skorpioną nuo šių įsitikinimų beprasmiška. Jis bus tamsos pusėje tol, kol jo šviesi siela nepavargs būti po sunkiu blogio šarvu.

Vandenis

Į puolusio angelo, kuris įsivaizduoja esąs Dievas, kelią Vandenis stoja tada, kai jam pavyksta sudaryti sandorį su savo sąžine. Į šią būseną jis gali eiti ilgai, nes anaiptol ne visiems Vandeniams pavyksta laimėti kovą su savo moralumu. Priklausomai nuo auklėjimo, šio ženklo atstovai arba jau nuo vaikystės įsijaučia į velniuko vaidmenį, arba tik brandžiame amžiuje leidžia sau daryti velniavą, kurią nešiojo savyje visą gyvenimą. Bet ir vienu, ir kitu atveju „tamsus“ Vandenio talentas – neginčijamas.

Dažnai šio ženklo atstovai nenori pripažinti, kad eina slidžiu keliu. Jie linkę ten, kur juoda, matyti balta: padaro nusikaltimus ir įtikina savo aukas, kad tai tikrų tikriausias gėris. Būtent dėl šio unikalaus talento žmonės ir leidžia Vandeniams nueiti pernelyg toli, o kai tai suvokia, ką nors pataisyti būna vėlu.

Puolusiu angelu Vandeniai gali būti ilgai, kartais ir visą gyvenimą, ir tik išties šviesios sielos geba juos atgręžti į gėrį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.