Kiek laiko trunka meilė kiekvienam Zodiako ženklui

Ar tikrai meilė trunka tik trejus metus? Nebūtinai. Būna ir ilgiau, ir trumpiau. Pasak astrologų, laikas, kiek žmogus jausis laimingas santuokoje, susijęs ir su Zodiako ženklu.

 Laikas, kiek žmogus jausis laimingas santuokoje, susijęs ir su Zodiako ženklu.<br> 123rf nuotr.
 Laikas, kiek žmogus jausis laimingas santuokoje, susijęs ir su Zodiako ženklu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2019, 9:08 AM

Avinas

Avinų nepavadinsi idealiais šeimos žmonėmis. Ne kiekvienas Avinas sutvertas šeiminiams įsipareigojimams, atsakomybei ir buičiai. Santuoka jam greičiausiai – eksperimentas, bandomoji versija, patirtis, kurią būtina nustatyta tvarka išgyventi, kad suprastų, ar to reikia konkrečiai jam. Jeigu suderinamumas su partneriu iš karto pasirodys idealus, ir šeimoje Avinas jausis geriau, nei be jos, santuokoje jis gali užsibūti. Bet tai tęsis tiktai tol, kol Avinas jaus malonumą dėl šeiminio gyvenimo.

Jautis

Jautis – labai stabilus Zodiako ženklas. Jis gyvenime nedaro nieko, tik kad pabandytų, o po to nuspręstų, ar jam to reikia ir ar ilgam. Ne išimtis ir santuoka. Jautis gerai pasvers visus „už“ ir „prieš“, įvertins perspektyvas, apskaičiuos naudą ir tik tada sukurs šeimą. Žinoma, tai bus ilgalaikis projektas ir greičiausiai laimingas. Jautis meilėje retai vadovaujasi aistra ir širdimi. Jis įsitikinęs, kad ilgaamžiai tik tie dalykai, kurie apskaičiuoti protu. Todėl Jautis – vienas iš lyderių iš tų ženklų, kurie sudaro santuoką iš išskaičiavimo.

Dvyniai

Dvyniai gali turėti begalę santykių ir keletą bandomųjų santuokų, iš kurių nė viena neturi jokių garantijų, kad tęsis ilgai. Su Dvyniais apskritai negali būti jokių garantijų. Jie garsėja savo nepastovumu, ir ypač meilėje. Santykiai su Dvyniais gyvuoja, kol jiems netampa nuobodu ir vienoda. Šios priežasties šio ženklo atstovams visiškai pakanka, kad nutrauktų santuoką (jei reikalas pažengė taip toli) ir leistųsi ieškoti naujų meilės nuotykių.

Vėžys

Daugeliui Vėžių gyvenimo prasmė yra šeima. Kitas klausimas, kiek truks jų laimė santuokoje? Dažniausiai – ilgai. Jeigu Vėžio šeimos santykiai kuriuo nors momentu rimtai sutrinka, jis neskuba skirtis ir nepaleidžia visko savieigai. Ne šeimoje Vėžys negali egzistuoti, todėl yra pasirengęs kompromisams, eksperimentams ir asmeniniams pokyčiams. Vėžiai įsitikinę, kad šeimos laimė jų rankose, ir jeigu už ją nekovosi, netobulinsi ir nestiprinsi, ji iš anksto pasmerkta žlugti, ir tai galioja bet kuriai šeimai, net pačiai tvirčiausiai ir laimingiausiai.

Liūtas

Šeima Liūtui – tai jo reputacija. Ją jis kuria metų metus, stengiasi, kad ši gyvenimo sritis būtų ne tik laiminga, bet ir rodytina, verta būti pavyzdžiu kitiems. Žinoma, Liūtai suinteresuoti, kad tokia santuoka būtų ilgalaikė ir sėkminga. Dažnai šio ženklo atstovai tampa nelaimingų santuokų įkaitais. Jie reguliuoja aštrius konfliktus savo išdidumo sąskaita, likviduoja šeimos krizes, gelbsti griūvančius santykius, ir viskas tam, kad išlaikytų bent jau laimės šeimoje regimybę. Skyrybos labai stipriai užgauna išdidžių Liūtų savimeilę.

Mergelė

Mergelės kuria šeimas vienu tikslu: kad taptų amžinai laimingos. Šeima daugumai jų – tvirtovė, užnugaris, jėgų ir energijos šaltinis. Jeigu nebūsi išties laimingas šeimoje, tai kur daugiau? Galbūt būtent toks kategoriškumas lemia, kad tarp šio ženklo atstovų daugiausia viengungių. Jeigu Mergelė nuo pat pradžių nemato laimingos šeimos perspektyvos, tai kitokios jai iš viso nereikia. Todėl Mergelės tampa puikiomis karjeristėmis ir sėkmingomis verslininkėmis. Visą savo potencialą, šeimos energiją Mergelės nukreipia į darbą.

Svarstyklės

Žmonėms, kurių tikslas – ilgalaikė ir laiminga santuoka, reikia kurti šeimą su Svarstyklėmis. Šeiminis gyvenimas su jomis bus panašus į šventę – kartais su fejerverkais, o kartais tiesiog į naminį jaukų pavakarojimą dviem. Sutuoktinių santykiuose Svarstyklės moka nugludinti aštrius kampus ir spręsti konfliktus atsižvelgdamos į visų pusių interesus. Kiekvienas šeimos narys jausis apsaugotas, aprūpintas ir mylimas. Ko dar reikia šeimos laimei?

Skorpionas

Skorpionas – karalius. Nors dalykiniuose, nors draugiškuose, nors šeimos santykiuose. Jis būna karališkai griežtas, o būna ir visiškai autoritariškas. Ir čia švelniai tariant. Kai Skorpionas lyderiauja šeimoje (o jis lyderiauja visada), namai virsta gestapu. Jam negalima priešgyniauti, ginčyti jo sprendimus ir reikšti protestą. Tai visada gresia silpnesniam šeimos nariui. Ar ilgai ištvers tokią „laimę“ Skorpiono sutuoktinis ar sutuoktinė? Nežinia.

Šaulys

Šauliai – vienas nešeimyniškiausių ženklų. Jo galvoje linksmybės, pramogos ir visokie nerimti dalykai, kurie blogai dera su šeima. Bet taip yra, kol Šalys gyvena viengungišką gyvenimą. Kai tik jis įsimyli ir susisaisto santuokos saitais, jį galima drąsiai vadinti pavydėtinu šeimos žmogumi. Visos Šaulio mintys sukasi apie šeimos, vaikų ir giminaičių interesus. Jis padarys viską, kad žodis „skyrybos“ niekada nenuskambėtų jo namuose. Bet šioje istorijoje esminis momentas yra šaulio įsimylėjimas. Tik šis pagrindas padarys jo šeimą tvirtą.

Ožiaragis

Ožiaragiai vienodai laiminti ir šeimoje, ir viengungiškame gyvenime. Tuokiasi jie noriai, bet tam jiems reikia gerai subręsti – išsilakstyti, atsistoti ant kojų, pasisemti patirties. Tai trys banginiai, kuriuos Ožiaragis laiko laimingo šeiminio gyvenimo sąlyga. Paprastai Ožiaragis sukuria šeimą vieną kartą, tikėdamasis joje likti visam gyvenimui. Ir net praėjus daugybei metų, kai meilė virsta įpročiu, o aistra – ramiu šeimos gyvenimo būdu, Ožiaragis lieka ištikimas savo antrajai pusei.

Vandenis

Vandeniai pasirengę kurti laimingus santykius su partneriu tik lygiomis teisėmis. Šio ženklo atstovų manymu, meilė ir laimė šeimoje – dviejų darbas. Jeigu harmoninga sąjunga suinteresuotas tik vienas partneris, ji pasmerkta, ir verčiau nešvaistyti savo gyvenimo iliuzijoms. Todėl laimė santuokoje su Vandeniu įmanoma, tik jei santykius valdo abipusė meilė. Kol ji yra, tol laikosi ir ši santuoka.

Žuvys

Atsakomybę už šeimos gerovę Žuvys permeta ant partnerio pečių. Jos bijo priimti sprendimus už du. Žuvys nėra savo laimės kalvės, nes atiduoda ją į mylimo žmogaus rankas. Jeigu jis dar ir mylintis, tuomet tai ne gyvenimas, o pasaka, Žuvų svajonė. Priešingu atveju jos tiesiog kentės nesėkmingus santykius ir jausis aukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.