Išsirinkite gražiausią katiną ir sužinokite savo charakteristiką

Katės – nepriklausomos, išdidžios ir grakščios, be to, tikros asmenybės. O tai, kokia katė jums patinka labiausiai, gali šį tą pasakyti ir apie jūsų asmenybę. Tiesiog išsirinkite jums gražiausią spalvą. Beje, šis testas turėtų tikti ir tiems, kurie šiaip jau kačių nemėgsta.

 Kokios spalvos katinėlis jums mieliausias?<br> 123rf nuotr.
 Kokios spalvos katinėlis jums mieliausias?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-24 12:21

Juodas katinas

Įdomu tai, kad kai kuriose Europos šalyse ir Australijoje juodos katės simbolizuoja sėkmę. Neabejojama, kad jos turi mistinių savybių – dėl to dažnai įvairūs būrėjai, žolininkai ir raganos piešiami su juodu katinu prie kojų.

Jeigu jus išsirinkote šios spalvos katę, vadinasi, jūsų asmenybė aplinkiniams spinduliuoja teigiamą energiją. Jūs santūrus ir nepriklausomas žmogus, savo mintis ir emocijas linkęs pasilikti sau, ir dėl to šeimos nariai kartais nesupranta, ko jūs iš tikrųjų norite. Taip pat jūs esate atsargus ir neskubate atsidurti dėmesio centre.

Baltas katinas

Baltos katės simbolizuoja tyrumą, pozytivumą, draugiškumą. Tokia gražuolė gali žmogui įkvėpti jėgų, kai jam jų trūksta. Kai kurie būrėjai rinkę pasirinkti būtent baltos spalvos katę. Baltos katės kartais būna kurčios, tačiau manoma, kad rūpinimasis jomis prideda karmos taškų.

Jeigu pasirinkote baltos spalvos katiną, vadinasi, turite išlavintą intuiciją, galbūt esate linkęs į mistiką. Be to, jūs – geranoriškas žmogus. Gerbiate aplinkinius, jų pasirinkimus, vertinate turimus santykius. Jūs išmintingas ir rūpestingas žmogus, tik nelabai mėgstate netikėtumus ir nuotykius.

Pilkas (sidabrinis) katinas

Tai – harmonijos ir nuoširdumo simbolis. Manoma, kad su savimi į namus pilkas katinas atsineša emocinio stabilumo, sutarimo ir meilės. Tailande netgi yra paprotys pilką katę padovanoti nuotakai – manoma, kad tai jaunai porai atneš daugiau meilės ir užtikrins tvirtus santykius, be to, saugos nuo neištikimybės. Tiesa, pilkos katės linkusios keršyti, kai jas skriaudžia.

Jei pasirinkote pilkos spilvos katinėlį, jūs – atviras ir tiesus žmogus, labai nemėgstantis melo. Jūs emocingas, tačiau paprastai savo emocijas gebate kontroliuoti. Mėgstate pasilinksminti, bet dažniausiai jaučiate saiką. Jūs – harmoninga asmenybė, žinanti, ko nori iš gyvenimo ir kaip atkakliai judėti link savo tikslų įgyvendinimo.

Oranžinis katinas

Taip vadinami „ryži“ katinai – permainų simbolis. Jeigu norite gyvenime didelių permainų, vertėtų susirasti tokį keturkojį draugą. Oranžinis katinas taip pat simbolizuoja lyderystę, atkaklumą ir pasitikėjimą savimi. Jis nepriklausomas, nepaklusnus ir užsispyręs, bet savo žmones labai mėgsta ir nepyksta, kai tie neturi noro bendrauti.

Jeigu pasirinkote oranžinį katiną, jūs – netradicinė asmenybė. Esate užsispyręs, kartais galbūt net per daug, nenoriai keičiate savo nuomonę. Turite įsitikinimų, kurių tvirtai laikotės. Esate lyderis iš prigimties, bebaimė, stipri asmenybė. Tam, kad pasiektumėte savų tikslų, jūs linkęs daug paaukoti. Kartais atrodote visai kitoks, nei esate iš tiesų. Mėgstate riziką ir nuotykius. Ir niekuomet kitiems nesiskundžiate, net tada, kai jums tikrai negera.

Trispalvis katinas

Trijų spalvų būna ne katinai, o tik katės, o ir tų pasitaiko nedažnai. Yra prietaras, kad tokia katė atneša laimę.

Jei pasirinkote tokią netradicinės spalvos katę, vadinasi, jūs unikali asmenybė. Gali būti, kad turite ir neįprastų gebėjimų, tik reikėtų geriau įsisąmoninti, kokie jie ir kaip gali jums praversti kasdienybėje. Kitiems žmonėms jūs atrodote įdomi, charizmatiška asmenybė, nors kai kurių jūsų išsireiškimų ar juokų jie ir nesupranta.

Rainas katinas

Tokie katinai būna labai įvairiapusiški. Vienu metu rainiukas gali atrodyti išdidus ir jūsų neprisileisti, o po minutės jau pats murkdamas glaustysis aplink kojas. Vieną dieną daug žais ir bėgios, o kitą tik tingiai drybsos ant sofos. Žodžiu, daug priklauso nuo jo nuotaikos. Tiesa, įsijautęs į žaidimą jis gali ir sudaužyti vazą ar dar kažką solidaus.

Jeigu pasirinkote rainą katinėlį, tai ir jūs – sunkiai apibūdinama asmenybė. Labai daug priklauso nuo jūsų nuotaikos. Jums nelengva įtikti, kartais būnate kaprizingas ir neretai įsiveliate į ginčus. Be to, jūs – nepriklausoma ir laisvę mėgstanti asmenybė. Nepaisant to, esate geraširdis, užjaučiantis kitus žmogus. Kartais elgiatės lengvabūdiškai, bet vertinate tai, kas jums iš tikrųjų brangu. Mokate ir stipriai mylėti, ir neapkęsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: parlamentarų komentarai prieš rytinį Seimo posėdį