4 Zodiako ženklai, kuriems dažniausiai kiti pavydi

Pavydas – pati baisiausia iš septynių mirtinų nuodėmių, nes jį sunkiausia kontroliuoti. Pajusti šį nemalonų jausmą galima tiek nepažįstamam, tiek artimam žmogui. Pavydą beprotiškai sunku suvaldyti, ypač tada, kai jo objektas įgijo pranašumą ne savo darbu ir tobulėjimu, o palankiai susidėliojus planetoms.

 Štai Zodiako ženklai, kuriems kiti žmonės dažniausiai pavydi.<br> 123rf nuotr.
 Štai Zodiako ženklai, kuriems kiti žmonės dažniausiai pavydi.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2019, 2:44 PM, atnaujinta Sep 15, 2019, 2:45 PM

Štai Zodiako ženklai, kuriems kiti žmonės dažniausiai pavydi.

Avinas

Dėl savo pozityvaus nusiteikimo ir įgimto polinkio į bet kokius nuotykius Avinai įgijo laisvų, ryžtingų ir viską prasimušančių žmonių reputaciją. Jie tikrąja to žodžio prasme „dega“ tuo, kuo užsiima gyvenime. Tokia stipri charizma ir gebėjimas greitai pakilti nuo žemės, jei ištiko nesėkmė, nuolat traukia aplinkinių dėmesį. Žmonės nori atsidurti avino vietoje ir pamatyti pasaulį tokiomis ryškiomis spalvomis, kokiomis jį mato Ugnies ženklas.

Avinas mažai svarsto ir daug daro. Klysta, krenta, pyksta, keikia visus ir viską, o po to toliau tęsia tai, ką darė. Jam nė į galvą nešauna nuleisti rankas. Tokie žmonės dažnai tampa nuomonės lyderiais, paskui save veda kitus visuomenės narius, tampa viešais asmeninis, kurie kalba iš televizijos ekranų. Avinai nebijo scenos ir puikiai laikosi viešumoje, sudarydami sėkmingų ir pasitikinčių savimi žmonių įspūdį. Tokia energija pritraukia šimtus gerbėjų, bet tuo pačiu ir dešimtis pavyduolių.

Liūtas

Šis ženklas kelia aplinkiniams susižavėjimą ir neapykantą vienu metu. Liūtai ryškūs, pozityvūs, moka naudingai pabrėžti savo išvaizdos ir proto privalumus, dėl to bet kurioje kompanijoje tampa dėmesio centru. Jiems į galvą nuolat ateina naujos idėjos, kurias jie nebijo viešai išsakyti, o po to logiškai išbaigti ir realizuoti. Žodžiu, jeigu Liūtas išsikėlė tikslą, jis nė už ką nesustos. Jam pakanka to pasitikėjimo ir užsispyrimo, kokiu jį apdovanojo žvaigždės.

Taip pat Liūtai yra geri ir iš tiesų narsios širdies. Jausdami savo vidinę jėgą jie nepabūgs ginti silpnuosius, kas bebūtų jų priešininkas. Tokia drąsa duota ne visiems, todėl šis ženklas sulaukia dvasiškai silpnesnių žmonių su piktais liežuviais išpuolių.

Liūtai siekia atsakingo ir tuo pačiu įdomaus darbo – tai tipiški vadovai kūrybiniuose kolektyvuose, meno vadovai, garsių muzikos grupių lyderiai, gamybos ir reklamos verslo aukščiausios grandies vadybininkai. Tokios pareigos – aplinkinių svajonė, todėl apie Liūtus išties daug kalbama ir liežuvaujama.

Mergelė

Mergelių pasaulis apsiriboja begaliniu idealo siekiu visose gyvenimo srityse. Įsivaizduokite, kad jūs pirmąkart atėjote į svečius pas bendradarbę. Ji turi tris mažus vaikus, vyrą, šunį, du katinus ir papūgą. Tikėjotės namuose išvysti chaosą, o ten – ne šiaip nepriekaištinga švara, bet dar ir virtuvėje kvepia vakariene iš penkių patiekalų. O jeigu dar prisiminsite, kad draugė į darbą ateina nepriekaištingai švariais ir gražiais drabužiais, visada su šukuosena, makiažu ir šypsena veide, jūsų įsivaizdavimas apie šiuolaikinę moterį ir mamą akimirksniu žlugs, kaip ir jūsų savivertė. Maždaug taip ir būna su Mergelėmis. Perteklinis perfekcionizmas jas daro tikromis baltomis varnomis.

Būdamos visada santūrios ir ramios, jos sukuria žmonių, kuriems viskas surikiuota, įspūdį. Mergelių neužklupsi netikėtai, tarsi jos žinotų visus konkurentų žingsnius į priekį. Kodėl būtent konkurentų? Nes Mergelės neprasėdi visą gyvenimą vienoje pozicijoje, joms reikia karjeros augimo ir tobulėjimo. Kelyje į tikslą jos nušluoja visus, keldamos baimę ir susižavėjimą. Pavyduoliai dažniausiai nesupranta, kiek titaniško darbo šis ženklas įdeda į rezultatą.

Šaulys

Šauliai gyvena kiekvieną dieną, tarsi ji būtų paskutinė. Jie visada turi daug susitikimų, derybų, idėjų, planų savaitgaliui, be to, su trimis galimais realizavimo variantais. Sugauti Šaulį – nelengva užduotis, juk su amžiumi jo cirkuliacijos mastas nuo gimtojo miesto padidėja iki viso pasaulio. Mesti viską ir išvykti į gastronominę kelionę po vakarinę Pietų amerikos pakrantę? Lengvai! Šaulys net garbiame amžiuje nepraranda avantiūrizmo dvasios ir vaikiško užsidegimo. Tai ne tie senukai, kurie sėdi prie laiptinės ir skundžiasi blogu gyvenimu, o tie, kurie susirenka mantą ir išvažiuoja autostopu kur nors, kur jūra, saulė ir palmės.

Į viską žvelgiantys su absoliučia aistra šio ženklo atstovai įkvepia ir kitus žmones. Nors jie net neturi tikslo tapti charizmatiškais lyderiais. Šauliui pakanka tik atverti burną – jo kalba, sklandi ir su humoru, padarys savo. Drąsa, lengvas požiūris į gyvenimą ir mokėjimas greitai užmiršti nuoskaudas – pagrindinės priežastys, kodėl šis ženklas turi tiek bloga linkinčių. Nors Šauliui absoliučiai tas pats, ką apie jį galvoja – tokia didelė jo vidinė laisvė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.