5 prabangiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Kai kurios moterys, nepriklausomai nuo piniginės storio, socialinės padėties, netgi išorinių duomenų atrodo tikros ledi, spinduliuojančios vidine elegancija. Astrologai teigia, kad tokia savybė būdinga keleto Zodiako ženklų atstovėms.

 Astrologai teigia, kad tokia savybė būdinga keleto Zodiako ženklų atstovėms.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai teigia, kad tokia savybė būdinga keleto Zodiako ženklų atstovėms.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 17, 2019, 2:19 PM

5 vieta. Ožiaragis: dosni moteris

Šių moterų privalumas – jų užsispyrimas. Jeigu Ožiaragiai užsinorės ką nors pasiekti, būtinai tą padarys. Todėl šios moterys dažnai tampa tikromis ledi – išsilavinusiomis ir elegantiškomis. Ožiaragiai taip pat neįsivaizduoja savo gyvenimo be aukštuomenės: jie save mato tik socialinės hierarchijos viršūnėje. Karališkas temperamentas, ambicingumas ir dosnumas tam tik padeda.

Moterys greitai susikuria nepriekaištingą reputaciją, nuoširdžiai dalyvauja labdaringose akcijose. Jos pasirengusios pasirūpinti kiekvienu, kas to vertas. Tai tikrieji Zodiako humanistai. Pinigai jiems reikalingi ne tiek savo įgeidžių tenkinimui, kiek racionaliam jų paskirstymui tarp žmonių. Ištekėjusios Ožiaragio ženklo moterys savo vyrus padaro karaliais. Net mamyčių sūneliai šalia jų tampa valingi ir stiprūs. O jos pačios mėgsta kuklų ledi įvaizdį – gražuolės ir visuomenės numylėtinės.

4 vieta. Liūtas: karalienė

Liūtes lengva atpažinti minioje pagal išdidžią laikyseną. Šios moterys aukštai laiko galvą, niekada nesikūprina. Jos visada įsitikinusios savo grožiu, dėl nieko nesivaržo. Liūtės ramiai priima susižavėjusių gerbėjų komplimentus, nes žino savo vertę. Jų dvasinės pusiausvyros negali sudrebinti net žemės drebėjimas. Šios damos turi tikrą titano stuburą.

Tarp žmonių jos elgiasi santūriai, aristokratiškai. Arti prisileidžia tik pačius geriausius. Netgi sugauti karališką Liūtės žvilgsnį – jau pasiekimas. O atlaikyti jos įdėmų žvilgsnį sugeba nedaugelis: ledi akyse spindi tikri deimantai. Beje, dovanoti joms būtina tik briliantus. Visi kiti brangakmeniai jų fone atrodys padirbti.

3 vieta. Mergelė: pati tobulybė

Apie šio ženklo perfekcionizmą negirdėjo nebent tinginiai. Visą savo gyvenimą Mergelės svajoja pasiekti tobulybę. Sritis neturi jokios reikšmės: jos su malonumu įsisavina bet kokį mokslą. Moterys taip stropiai ir sąžiningai dirba, kad su laiku virš jų galvų atsiranda angelo aureolė.

Mergelės iš prigimties labai moteriškos. Jos labai dėmesingai prižiūri savo figūrą, laikosi Viduržemio jūros dietos, moka skaniai gaminti. Savo namuose šios moterys visada palaiko švarą. Kai matai, kaip sutvarkytas jų būstas, iš karto supranti, su kuo turi reikalą: tik mėlyno kraujo ledi gali gyventi idealiomis sąlygomis. Mergelių savivertės jausmas taip pat aukštas. Meluoti ar piktžodžiauti jos nemoka iš principo, nes tai joms asocijuojasi su tuo pačiu purvu. Šios moterys mėgsta iškalbingai tylėti arba sakyti tiesą aplinkiniams į akis.

2 vieta. Svarstyklės: aukštuomenės mergina

Svarstyklės nuo vaikystės siekia prisigretinti prie elito. Tam moterys savyje ugdo visas būtinas savybes: grakščias manieras, melodingą balsą, hipnotizuojantį žvilgsnį. Jos lanko etiketo studijų būrelius, laikosi dietos. Jų įprotis su visais bendrauti taktiškai ir mandagiai kelia nuoširdų susižavėjimą.

Gali net susidaryti įspūdis, kad pašnekovas joms iš tiesų įdomus. Bet tai netiesa. Svarstyklės su malonumu bendrautų su veidrodžiu, jeigu jų atspindys galėtų kalbėti. Tai Zodiako Sniego karalienė – šalta ir neprieinama. Praktiškai visada laikosi kiek per atstumą. Jai reikalingi gerbėjai, vasalai. Etaloninė moteris iš principo negali būti tokia, kaip visos. Jos vieta tik ant pjedestalo.

1 vieta. Žuvys: iš kitos planetos

Žuvys aplinkiniams visada atrodo „ne iš šio pasaulio“. Jas visur lydi paslaptingumo ir aristokratiško santūrumo šleifas. Šios moterys tarsi atsiųstos į Žemę iš kitos planetos. Joms nereikia kalti atmintinai etiketo taisyklių, kad būtų panašios į ledi.

Už Žuvis viską pasako jų elegantiška elgesio maniera. Jų tyli kalba panaši į upelio čiurlenimą. O grakštus klaptelėjimas blakstienomis gali išvesti iš proto bet kurį vyrą. Nepriklausomai nuo savo kilmės bėgant laikui Žuvys virsta baltomis gulbėmis iš Anderseno pasakos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.