4 moterys pagal Zodiako ženklą, su metais einančios tik jaunyn

Kai kurias moteris metai tik puošia. Iš bjauriųjų ančiukų jos pavirsta prabangiomis gulbėmis. Net plonos raukšlelės aplink akis neišduoda jų amžiaus, nes jų akyse švyti jaunystės ugnis. Tokią savybę lemia žvaigždės. Kai kurie Zodiako ženklai, atrodytų, bėgant metams tik jaunėja.

 Kai kurie Zodiako ženklai, atrodytų, bėgant metams tik jaunėja.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie Zodiako ženklai, atrodytų, bėgant metams tik jaunėja.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2019, 11:52 AM

Dvyniai

Komunikabilūs ir judrūs Dvyniai nesėdi vienoje vietoje. Oro stichija nulemia lengvą šio ženklo požiūrį į gyvenimą, pradedant pinigais, baigiant šeima ir vaikais. Jos vėlai susiranda pastovią gyvenamąją vietą, dažnai keičia partnerius, kategoriškai atsisako suaugti. Už tokį nepastovumą tėvai ir artimieji jas visada smerkia. Tik draugai ir kolegos džiaugiasi kompanijoje turėdami tokią jauną sielą.

Tiesa, čia neapsieisi be pavydo jausmo: moterys Dvyniai visada atrodo jaunesnės nei iš tiesų. Jos ypatingai uoliai rūpinasi savo išvaizda, nes mėgsta daryti įspūdį publikai. Būtent apie Dvynius sakoma: „atrodo verčiančiai iš koto“. Vyrams linksta kojos, kai jie akimirksniui sugauna spindinčią šios moters šypseną. Kiek jai metų, neturi jokios reikšmės.

Mergelė

Nuo jauno amžiaus šios moterys laikosi sveiko gyvenimo būdo. Mergelės skiria labai daug dėmesio savo organizmui. Jos praktikuoja viską, kas leidžia išsaugoti jų grožį kaip įmanoma ilgiau. Rimtai susidomi joga, tonomis perka natūralios kilmės kosmetines priemones, laikosi teisingi mitybos produktų derinimo ir t.t. Aplinkiniai dažnai skeptiškai žiūri į tokį pedantizmą, susijusį su savo sveikata.

Bet skeptikų nuomonė pasikeičia į priešingą, kai jau sulaukę tam tikro amžiaus jie lygina bendraamžius su Mergele. Kyla jausmas, kad prieš akis – skirtingos kartos. Kuomet brandžios moterys turi akivaizdžių problemų su figūra, Mergelės atrodo pasitempusios ir lieknos. Ilgos kojos, liekna talija, sveikos spalvos oda – visa tai kelia įtarimus apie Mergelių netyčia išrastą jaunystės eliksyrą. Bet tikroji jų paslaptis – savidisciplina. Šios moterys – protingo elgesio su savo kūnu pavyzdys.

Svarstyklės

Kuomet Mergelės visą savo gyvenimą grūdina valios jėgą, praktikuoja jogą ir subalansuotą mitybą, Svarstyklės absoliučiai nesirūpina metodais. Jas visiškai tenkina ir plastinė chirurgija. Šios moterys pripratusios mėgautis šia diena, gyventi savo malonumui. Todėl iki tam tikro laiko jos nekreipia dėmesio į amžių, o po to tiesiog užsirašo pas kosmetologą. Tam tikra pinigų suma – ir jos vėl atrodo jaunos.

Todėl sutikus garbaus amžiaus moterį Svarstykles neverta galvoti apie kokį nors stebuklą. Visa tai – šiuolaikinės medicinos pasiekimai. Dėl injekcijų ir įvairių ultraterapijų jos visada gali pasigirti idealia išvaizda. Joms nieko nereiškia sulaukus 50-ies patekti ant madingo žurnalo viršelio. Artimieji ir giminaičiai gali kiek nori smerkti svarstyklių elgesį, bet rezultatas akivaizdus. Tačiau šių moterų jaunystė ir lengvas požiūris į gyvenimą labai priklauso nuo pinigų. Jos arba pačios tampa materialiai nepriklausomos ir sėkmingos, arba susiranda turtingą partnerį.

Šaulys

Tai varlės keliauninkės – tiesa, toks palyginimas neturėtų klaidinti. Moterys Šauliai jaunystėje anaiptol nebūna nei baisios, nei negražios. Jų džiaugsmingus veidus vis nušviečia žavi šypsena. Reikalas čia kitas: jos labai mėgsta keliauti. Visą savo laisvą laiką Šauliai važinėja po pasaulį, pažįsta kitų šalių kultūrą. O kai po kurio laiko grįžta, pažįstamiems kyla atsukto laiko pojūtis.

Nuolatinis judesys ir nepaliaujama gyvenimo troškulys Šaulius veikia pačiu geriausiu būdu. O įstrigusiems buities ir įprastų maršrutų rutinoje žmonėms atrodo, kad jie stebi efektą kaip pasakoje „Varlė karalienė“. Net ir solidaus amžiaus moterys Šauliai – puikios laikysenos. Jos neturi laiko sėdėti ir gadinti nugaros, kai bet kurioje turizmo agentūroje jų laukia karšti bilietai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.