4 Zodiako ženklai, ieškantys tik ilgalaikių santykių

Tarp Zodiako ženklų yra tokių, kurių visiškai nevilioja trumpalaikiai romanai – šie žmonės ieško stabilių ir rimtų santykių. Sužinokite, kokie tai ženklai.

 Šie žmonės ieško stabilių ir rimtų santykių.<br> 123rf nuotr.
 Šie žmonės ieško stabilių ir rimtų santykių.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2019, 12:17 PM

Jautis

Jaučiai pasižymi fantastišku užsispyrimu ne tik karjeros klausimais, bet ir meilės srityje. Šio ženklo atstovai tampa puikiais partneriais. Jie rimti, atsakingi, nuoširdūs ir pasirengę dėl artimųjų padaryti viską, ką įmanoma.

Be to, Jaučiai turi puikų humoro jausmą, kuris padeda spręsti kasdienes problemas. Būtent todėl su jais lengva. Gimusieji po šiuo ženklu orientuojasi į bendrą tikslą, dėl kurio yra pasirengę atiduoti visą energiją.

Jaučiams būdingas tiesmukumas, dėl kurio jų partneriai puikiai supranta, kada santykiai pasmerkti žlugti, o kada gali peraugti į ilgalaikę sąjungą. Šio ženklo atstovai turi tik vieną neigiamą savybę: jie nesileidžia į kompromisus, bet paprastai visi jų sprendimai būna teisingi.

Vėžys

Jie kantrūs, ištikimi ir pasirengę absoliučiai viskam, kad padarytų artimuosius laimingus. Nors dauguma Vėžių pesimistai, spręsdami gyvybiškai svarbius klausimus jie įdeda milžiniškas pastangas.

Vėžiai – rūpestingi partneriai. Kai kuriose situacijose jie pasirengę net pasiaukoti, o tai ypač svarbu sveikiems ir tvirtiems santykiams. Jeigu jūsų partneris yra Vėžys, jums reikia žinoti, kaip tvarkytis su tokiais jo ar jos trūkumais, kaip tinginystė ir polinkis manipuliuoti. Bet apskritai jie idealiai tinka šeiminiam gyvenimui.

Mergelė

Aplinkiniams gali atrodyti, kad Mergelės yra šalto proto ir šaltos širdies. Iš dalies tai tiesa, bet nereikia pamiršti, kad šio ženklo atstovai laikosi griežtų moralės principų. Jie niekada nebus neištikimi, nepaliks šeimos jai sunkiu laikotarpiu.

Gimusieji po šiuo ženklu negali gyventi nekritikuodami aplinkinių ir nekontroliuodami visko, kas aplink vyksta. Galbūt tai erzina, bet būtent čia yra atsakomybė už artimus žmones. Mergelės yra rūpestingi vyrai, žmonos ir tėvai. Jie nuolat pasupa šeimą dėmesiu, kuris pasireiškia kiekviename žingsnyje. Neigiamas šio ženklo atstovų charakterio bruožas yra uždarumas, todėl būna sunku suprasti, kas jų širdyje.

Mergelės praktiškos, todėl niekada neužmegs santykių, kuriuose jausis nesaugiai.

Svarstyklės

Svarbiausias indikatorius renkantis partnerį Svarstyklėms yra interesų bendrumas ir harmonija. Jos niekada nekurs santykių su žmogumi, kuris skiriasi nuo jų temperamentu ir moraliniais principais.

Svarstyklės yra labai ramūs ir draugiški žmonės. Jos dažnai aukoja savo interesus dėl mylimo žmogaus, o ypač – vaikų. Gimusieji po šiuo ženklu kuria santykius tik vedami didelių jausmų. Todėl principas „su laiku ateis ir meilė“ jiems negalioja.

Dauguma Svarstyklių atsidavusios savo partneriams. Jos pasirengusios atleisti viską, išskyrus melą ir neištikimybę. Po šiuo ženklu gimusios moterys iš savo antrųjų pusių nelaukia privilegijų. Jos dirba kartu su jais, kurdamos bendrą gerovę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.