4 išmintingiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Išmintis – aukščiausia intelekto pakopa. Gilus protas dera su gebėjimu pritaikyti įgytas žinias praktikoje, ir svarbiausia čia yra gyvenimiškoji patirtis. Štai patys išmintingiausi vyrai pagal Zodiako ženklą.

 Gilus protas dera su gebėjimu pritaikyti įgytas žinias praktikoje, ir svarbiausia čia yra gyvenimiškoji patirtis. <br> 123rf nuotr.
 Gilus protas dera su gebėjimu pritaikyti įgytas žinias praktikoje, ir svarbiausia čia yra gyvenimiškoji patirtis. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2019, 10:50 AM

Vėžys

Šie padarai buvo garbinami daugybėje senovės šalių. Vėžiai kėlė susižavėjimą jau vien tuo, kad elgėsi nestandartiškai: ėjo pirmyn, traukdamiesi atbuli, ir siekė sausumos, būdami vandenyje. Šio Zodiako ženklo vyrai taip pat pasižymi neįprastomis savybėmis. Nepaisant visos savo emocingos prigimties gelmės jie yra itin toliaregiški ir atsargūs. Praktiški Vėžiai pasveria visus „už“ ir „prieš“ prieš priimdami galutinį sprendimą.

Puikūs analitiniai gebėjimai dažnai maskuojami po nedrąsumo kauke. Vėžiai mėgsta veikti slaptai, nenaudodami agresyvios vyriškos jėgos. Jų jėga – viduje. Jie subtiliai jaučia žmonių nuotaikas, lengvai randa priėjimą ir reikiamą distanciją. Tai psichoterapeutai iš prigimties. Gili erudicija leidžia jiems pritaikyti savo įgūdžius profesinėje srityje. Vėžiai taip pat pasižymi kantrybe, o tai ne mažiau svarbu įgyjant tikrąją išmintį. Šie žmonės visada žiūri į dvi puses – pirmyn ir į praeitį. Todėl vyrų Vėžių patarimai pasižymi praktiškumu ir teisingu numatymu.

Mergelė

Kas gali pasigirti nepriekaištinga logika, tai vyrai Mergelės. Jų analitinis protas aštresnis už chirurgo skalpelį. Per keletą sekundės dalių toks vyras geba išspręsti pačią sunkiausią užduotį. Tačiau nė nemano tuo puikuotis: su kuklumu ir santūrumu Mergelėms viskas tvarkoje. Bet išmintingu šį vyrą daro nuolatinis tobulybės siekis. Jis niekada du kartus neužlips ant to paties grėblio. Pasinaudos asmenine gyvenimo patirtimi kaip priemone pasiekti sėkmę.

Tai tikras Zodiako idealistas. Kita Mergelių ypatybė ta, kad jie tampa bet kurio dalyko, kurio besiimtų, meistrais. Jų kantrybė ir meilė tvarkai neišvengiamai atveda prie aukščiausių rezultatų. Jos dėmesingos detalėms, tad joms pasiseka ir socialinėje sferoje. Vien ko verti išmintingi gydytojai, gebantys išgydyti pačius sunkiausius atvejus. Tai nuostabūs pedagogai, finansininkai. Mergeles traukia viskas, kas reikalauja gilios analizės ir geležinės tvarkos.

Šaulys

Klasikinis išmintingo senolio įvaizdis labiausiai tinka Šauliui. Šio Zodiako ženklo vyrai bėgant metams tampa tik geresni. Juos lengva atpažinti minioje iš akių: Šaulio žvilgsnis pasižymi nukreiptumu į ateitį. Šie energingi vyrai labai mėgsta keliauti, pažinti kitų šalių kultūrą. Jie visada atviri naujovėms, nepakenčia ribų ir siaurų rėmų. Juos taip pat domina aukštoji filosofija, religija, astronomija.

Šauliai lengvai įsisavina pačias neįprasčiausias profesijas. Ir visa tai jų gyvenimo kuprinėje nugula išminties pavidalu. Dėl aktyvios gyvenimo pozicijos jie dažnai tampa dėstytojais, guru, pamokslininkais. Jiems norisi po savęs palikti ką nors vertinga. Aštrus protas ir iškalba tiktai padeda populiarinti jų išskirtines idėjas.

Vandenis

Auginti protui reikalinga vienatvė. Bet vyrai Vandeniai taip nemano. Nors jie ir vertina nepriklausomybę labiau už viską, jų trauka bendrauti ir keistis idėjomis neįtikėtina. Būtent kitų žmonių rate jie pažįsta didžiąsias žmonijos paslaptis. Vandeniai geba išanalizuoti ir prisikasti iki pačios reiškinių esmės. Bet jų išmintį anaiptol ne visi supranta.

Kad suprastum aukšto intelekto Vandenį, reikia būti dideliu eruditu, subtiliu psichologu ir dar turėti humoro jausmą. Be šių bazinių įgūdžių prabilti ta pačia kalba su Urano globotiniu niekam nepavyks. Todėl šiuos Oro stichijos atstovus kiti žmonės dažnai laiko šaltais ir bejausmiais. Bet taip tik atrodo – Vandeniai turi gerą širdį. Tiesiog jie mąsto visiškai kitais masteliais, siekia gyvenime realizuoti kažką iš tiesų didingo ir ambicingo. Ir niekada nesivaržo sakyti objektyvią tiesą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.