3 Zodiako ženklų poros, sujungtos paties likimo

Kiekvienas norėtų šiame pasaulyje surasti savo antrąją puselę, su kuria būtų komfortiška ir jauku. Pasak astrologų, santykiuose kiekvienas partneris vykdo savo karminę užduotį. Paprastai vienas iš partnerių per kitą apsivalo ir išsivaduoja nuo ydų, jo siela išsilaisvina nuo nedorų norų ir minčių. Astrologai išskiria tris ypatingas Zodiako ženklų poras, sujungtas paties likimo.

 Pasak astrologų, santykiuose kiekvienas partneris vykdo savo karminę užduotį.<br> 123rf nuotr.
 Pasak astrologų, santykiuose kiekvienas partneris vykdo savo karminę užduotį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-21 11:11, atnaujinta 2019-10-21 12:54

1 vieta – Žuvys ir Mergelė

Žmonėms, gimusiems po Žuvų ženklu, ne paslaptis, kad jie būna kiek per daug atsipalaidavę, jiems sunku susikaupti reikiamą akimirką. Žuvys kartais pasikliauna atsitiktinumu, kai reikia veikti, arba laukia tinkamos progos įgyvendinti savo tikslą, o laikas eina, ir su juo dingsta puikios galimybės, kuriomis Žuvims nelemta pasinaudoti. Žuvims trūksta atkaklumo ir aktyvumo.

Kad Žuvys nebūtų tokios bejėgės ir abejingos, likimas jas gyvenime suveda su Mergelėmis. Kaip žinia, Mergelės išsiskiria savo atkaklumu. Be to, Mergelės neleis Žuvims ramiai gyventi, jas skatins ir vers ką nors daryti, realizuojant savo planus ir projektus. Mergelės nelinkusios dejuoti, jos veikia, o ne leidžiasi į svajones. Todėl Žuvys šalia jų neužmigs, o taip pat ko nors imsis. Žuvys papildys šiuos santykius emocijomis ir švelniais jausmais, kurių trūksta Mergelėms.

2 vieta – Šaulys ir Avinas

Meilė, kuri atsiranda šių dviejų Ugnies ženklų širdyse, panašesnė į kovą ar varžybas, kuriose kiekvienas nori įveikti kitą, o tuo pačiu jo principus ir jausmus.

Šaulys ir Avinas bando konkuruoti. Šioje kovoje kaskart laimi Avinas, bet Šaulys vėl ir vėl bando jo tvirtumą ir pretenduoja į pergalę. Kokios lyties bebūtų šie ženklai, jie negali pripažinti savo pralaimėjimo šioje ilgoje kovoje už lyderystę. Jie ginčijasi dėl visko, taip pat ir to, kuris labiau ir stipriau myli.

Nuolatinis karas tarp šių dviejų ženklų turi konkrečią karminę prasmę, juk jie daro įtaką vienas kitam ir nuolat tobulėja šių nuolatinių kovų procese. Tarp mūšių partneriai permąsto tai, kas įvyko. O po to viskas vėl kartojasi.

3 vieta – Skorpionas ir Vandenis

Skorpionas ne visada pats suvokia savo sielos gilumą ir joje slypinčią jėgą. O juolab kitiems jis visada yra mįslė. Bet tai, kad jam duota, nėra atsitiktinumas.

Kai likimas suveda Skorpioną su Vandeniu, tai yra svarbi užduotis, kurią jie abu turi išspręsti. Vandenis turi tai, kas padeda jam atsiliepti į Skorpiono idėjas. Ir, be to, Vandenis šioje poroje yra vadovaujantis ir nukreipiantis. Jis pabrėžia ir sustiprina Skorpiono ypatybes. O Skorpionas, pasirinkęs Vandenį, perims jo įpročius ir eis savo išrinktojo minčių nutiestu keliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.