7 neprieinamos moterys pagal Zodiako ženklą

Kai kurios moterys vyrams yra kietas riešutėlis. Ir jos ne visada atrodo lyg ledo karalienės. Neprieinama moteris iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti net lengvabūdė. Pasak astrologų, tai susiję su Zodiako ženklu. Štai pačios neprieinamiausios Zodiako moterys.

 Kai kurios moterys vyrams yra kietas riešutėlis.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurios moterys vyrams yra kietas riešutėlis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2019, 12:38 PM

1 vieta – Ožiaragis

Ožiaragio ženklo moterys – pačios neprieinamiausios tarp visų Zodiako ženklų. Kol tokia moteris pati nenuspręs ištekėti ir sukurti šeimą, užkariauti jos širdies praktiškai neįmanoma. Reikalas tas, kad šio ženklo atstovei pernelyg sunku įtikti, o pirmoje vietoje jai visada karjera. Tai labai sunkus grobis, ji pasiduos į meilės nelaisvę tik kai pati panorės. Be to, moteris Ožiaragis išranki meilėje, labai reikli potencialiam partneriui ir šykšti romantiškų jausmų.

2 vieta – Liūtas

Išdidi ir užsispyrusi Liūtė mėgsta, kad jos siektų, ir ji nepasiduos be kovos. Vyrui, kuris nori pelnyti tokios damos palankumą, teks skirti daug laiko, jėgų ir pinigų. Įnoringa gražuolė dievina gražius asistavimus, brangias dovanas, neįprastas staigmenas ir savimi pasitikinčius vyrus. Paprasčiau sakant, jos meilės ir dėmesio reikia nusipelnyti.

3 vieta – Žuvys

Suvilioti moterį, gimusią po Žuvų ženklu, praktiškai neįmanoma. Jeigu galvojate, kad tai jūs nusprendėte ją merginti, iš tiesų ji jau seniai jus išsirinko ir meistriškai jumis manipuliuoja. Tokia mergina laiko vyrą per tam tikrą atstumą, leisdama asistuoti, kai jai to norisi. Moterį Žuvis būtina užkariauti kiekvieną dieną.

4 vieta – Dvyniai

Dvynių ženklo moterys tik iš pirmo žvilgsnio atrodo lengvabūdės: iš tiesų tai farsas. Tokią moterį sunku gauti, nes ji koketuoja, žaidžia, apžaidžia, flirtuoja, bet neprileidžia prie savęs net per patrankos šūvio atstumą. Ji greitai ir lengvai susižavi, bet taip pat greitai praranda susidomėjimą. Kol moteris Dvyniai jaučia jums nuoširdžią trauką, ji bus šalia, bet kai tik į jos regėjimo lauką paklius įdomesnis vyras, ji iškart jus pamirš. Svarbus astrologinis faktas: daugumai Dvynių labiau patinka laisvi santykiai, nei pastovūs.

5 vieta – Svarstyklės

Svarstyklių ženklo atstovę sunku pavadinti prieinama. Ši dama tiksliai nežino, ko nori iš gyvenimo ir koks vyras jai reikalingas. Jeigu jūs neatitiksite jos lūkesčių, ji net nenorės su jumis bendrauti. Svarstyklėms labai sunku patikti, bet tą padaryti visgi įmanoma, parodžius daugiau kantrybės, atkaklumo ir pasitikėjimo.

6 vieta – Vėžys

Vėžio ženklo moteriai svarbu jausti, kad jos siekiančio vyro ketinimai išskirtinai rimti. Kitaip ji liausis su juo bendrauti. Ši moteris orientuota į šeimą ir nesiekia veltis į santykius be įsipareigojimų. Jos širdies nepavyks užimti šturmu.

7 vieta – Mergelė

Mergelių kartelė užkelta labai aukštai. Tokia moteris sau į partnerius ieško idealaus vyro ir nesiblaško dėl smulkmenų. Ji pripratusi viską idealizuoti, ypač jeigu tai susiję su meile. Mergelės nepasiekiamumas susijęs su dideliais lūkesčiais ir griežtais reikalavimais. Jeigu ji pastebės, kad jūsų su ja santykiai vystosi ne idealiai, ji išeis ir sudegins visus tiltus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.