3 patys drąsiausi Zodiako ženklai

Baimė stabdo tobulėjimą. Niekam ne paslaptis, kad drąsūs žmonės gyvenime pasiekia daugiau. Pasak astrologų, drąsą dovanoja tokios planetos, kaip Marsas, Plutonas ir Saulė. Istorija žino nemažai pavyzdžių, kuomet šių planetų įtakoje gimę žmonės stebino savo bebaimiškumu.

 Pasak astrologų, drąsą dovanoja tokios planetos, kaip Marsas, Plutonas ir Saulė.<br> 123rf nuotr.
 Pasak astrologų, drąsą dovanoja tokios planetos, kaip Marsas, Plutonas ir Saulė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2019, 11:27 AM

Štai trys patys drąsiausi Zodiako ženklai.

Liūtas

Šio ženklo atstovai pasižymi didele vidine jėga, drąsa, kilnumu ir energija. Jie drąsiai gina savo interesus, net jeigu dėl to rizikuoja prarasti darbą ar kieno nors draugystę. Jeigu kas nors, nors ir viršininkas, pabandys įžeisti Liūtą, jam maža nepasirodys. Taip pat įnirtingai jis visada gina ir silpnuosius.

Avinas

Avinai – veiksmo žmonės. Tai ne tas Zodiako ženklas, kuris nuolat niurzgia ir skundžiasi gyvenimu. Jis nesislėps nuo problemų už artimųjų nugaros, o drąsiai susitiks su jomis akis į akį. Pasitikėjimas ir užsidegimas, su kuriais šio ženklo atstovai eina per gyvenimą, žinomi praktiškai visiems. Bet, nepaisant savo impulsyvumo, Avinai labai geri ir teisingi.

Pasaulyje labai mažai dalykų, galinčių Avinams įvaryti baimę ir abejones, bet savisaugos instinkto iš jų niekas neatėmė. Į iš anksto žinomas pavojingas situacijas jie stengiasi nepatekti. Tik štai impulsyvumas kartais juos gali nuvesti visai ne ten.

Skorpionas

Šio ženklo atstovai niekada nelies savo emocijų aplinkiniams, nors jų viduje verda aistros. Jeigu Skorpionas ko nors labai nori, būkite tikri – jis neatsitrauks. Jam nebaisūs sunkumai ir kliūtys. Jis drąsiai sieks savo svajonės. Šio ženklo atstovai dažnai gyvena ant ribos – jiems tai įprasta būsena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?