3 Zodiako ženklai, kurie dažniausiai būna neištikimi

Vieni žmonės ištikimi iš prigimties ir neleidžia sau net pagalvoti apie neištikimybę, o kiti užmezga naujus santykius, nesivargindami nutraukti esamų. Astrologai nustatė, kad ištikimybę daug kuo lemia žvaigždės. Štai trys Zodiako ženklai, kurie dažniausiai būna neištikimi.

 Astrologai nustatė, kad ištikimybę daug kuo lemia žvaigždės. <br> 123rf nuotr.
 Astrologai nustatė, kad ištikimybę daug kuo lemia žvaigždės. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-11-17 12:09

Vandenis

Vandenis myli laisvę ir nepriklausomybę. Jis kaip laisvas menininkas, bendrauja su įvairiais žmonėmis, prie nieko neprisiriša ir nepakenčia suvaržymų. Neištikimybė jam – tai savirealizacijos būdas. Jis nebando pažeminti partnerio išdavyste, o tiesiog ieško savęs. Romano nuėjus į kairę jis nelaiko kuo nors bloga ar amoralaus.

Kartais Vandenis kerštauja partneriui, jeigu jis pabando apriboti jo laisvę, bendravimą su draugais, savaitgalių leidimą ne šeimoje. Jis demonstruoja protestą, nueidamas į kairę. Atseit, žiūrėk, kas bus, jeigu nesiliausi manęs laikyti ant grandinės.

Bet Vandeniui nepriimtina partnerio neištikimybė. Jam leistina „išsikrauti“ kitur, o jo antrajai pusei – ne. Jis labai pavydus ir nepakęs, jeigu jo gyvenimo draugė bus jam neištikima.

Jeigu kuriate santykius su Vandeniu, būkite pasirengę, kad šis ženklas nepakeis savo įprasto viengungiško gyvenimo būdo ir, galbūt, periodiškai ieškos įkvėpimo kažkur kitur. Jis greit įsimylintis ir vargu ar praeis pro šalį matydamas patrauklų priešingos lyties atstovą.

Dvyniai

Tai visiškai nepastovios asmenybės, trokštančios nuotykių ir nesugebančios ilgai saugoti ištikimybės savo partneriui. Jie įnoringi ir nenusiteikę viso gyvenimo santykiams su laiminga pabaiga.

Dvyniai neištikimi dėl to, kad jiems įgriso buitis ir rutina, su kuriais susiję pastovūs santykiai, jiems norisi naujų pojūčių. Neištikimybė – tai ir nuotykis, ir emocijų pliūpsnis, ir įdomios pažintys, ir nauja kompanija. Kartais šio ženklo atstovai banaliai „užmiršta“ savo partneriui pranešti apie išsiskyrimą ir pradeda naują romaną. Jų tikslas nėra tokiu būdu įskaudinti gyvenimo draugą, jie tiesiog negalvoja apie dvasines kančias, kurias atneš antrajai pusei.

Įgimtas Dvynių nepastovumas neleidžia jiems mėgautis jaukiais šeimos vakarais ir savaitgaliais, praleistais apsikabinus ant sofos priešais televizorių. Jiems reikalingas polėkis, jausmų audra ir švieži pojūčiai. Ieškodami nuotykių Dvyniai nueina į kairę ir paprastai ten randa, ko ieškojo.

Susitupėję Dvyniai gali gyventi harmoninguose ilgalaikiuose santykiuose ir nesižvalgyti į kairę. Bet tai įmanoma tik su sąlyga, kad partneris taip pat jaus potraukį nuotykiams ir neleis antrajai pusei užsinuobodžiauti.

Liūtas

Egoistas ir išdidus Liūtas gražiai asistuoja, visiems matant dovanoja dovanas, apskritai nori gauti ne tik maksimalų savo antrosios pusės dėmesį, bet ir aplinkinių susižavėjimą. Vyrai Liūtai dažnai tampa neištikimi. Jie rūpestingai elgiasi su savo gyvenimo drauge, tačiau turėti meilužę jiems – statuso ir „kietumo“ rodiklis. Liūtas – ir savireklamos guru, jam svarbu pademonstruoti savo medžiotojo instinktus.

Liūtai – puikūs šeimos žmonės,kurie rūpinasi vaikais, apsupa sutuoktinę švelnumu ir dėmesiu, daug laiko praleidžia šeimos rate. Bet susirasti efektingą mylimąją kitapus šeimos ribų – vyriškos lyties Liūtui būtinybė.

Kai kurie šio ženklo atstovai toliaregiškesni, jie neiškeis savo „liūtės“ į tuštutes ir trumpalaikius malonumus. Jūsų Liūtas net nebandys žiūrėti į kairę, jeigu jumis didžiuosis. Ir jūsų kulinariniais sugebėjimais, ir nepriekaištinga išvaizda, ir įvairiapusėmis pažiūromis, ir plačiu akiračiu, ir ūkiškumu, ir aistringumu. Jeigu Liūtas jus su neslepiamu malonumu pažindina su savo aplinka, pristato pažįstamiems ir kolegoms, sveikiname – jūs susidorojote!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?