3 Zodiako ženklai, kuriems būtina turėti draugę Šaulį

Šaulio ženklo moteris draugauja su visais, bet tikrų draugų turi tik vieną kitą: dažnai šio ženklo atstovės santykiuose atiduoda daugiau, nei gauna, ir tai priverčia nusivilti draugyste.

 Keletui Zodiako ženklų Šaulys yra daugiau nei draugė, o tikras angelas sargas.<br> 123rf nuotr.
 Keletui Zodiako ženklų Šaulys yra daugiau nei draugė, o tikras angelas sargas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2019, 11:36 AM

Bet yra 3 Zodiako ženklai, kuriems Šaulys daugiau nei draugė, o tikras angelas sargas.

Šauliams sekasi gyvenime, o gal taip yra dėl to, kad jie kariai, kurie nenuleidžia rankų ir kovoja iki galo. Būtent jų pavyzdys ir laiku pasakyti žodžiai dažnai išgelbsti šiuos Zodiako ženklus ir padeda įveikti sunkumus.

Vėžys: supratimas be žodžių

Vėžys Šaulyje randa įdomią ir įvairiapusę asmenybę, su kuria linksma eiti į žygius, keliauti ir tiesiog leisti kartu laiką. Šauliui patinka Vėžio ištikimybė ir pastovumas, o taip pat jo gyvenimiška išmintis: merginai šauliui praverčia daugelis draugės patarimų. Šioje draugystėje laimi abi: Vėžys gauna pozityvo užtaisą, o Šaulys – palaikymą.

Liūtas: lygiateisė draugystė

Merginai Liūtui sunku rasti draugę, kuri būtų jai lygi, o Šaulys kai kuriais atžvilgiais ją net pranoksta. Liūtas žavisi Šauliu ir gerbia už sugebėjimą spręsti tokias problemas, kurios net drąsiai Liūtei kelia siaubą. Draugė Šaulys apsaugo Liūtą nuo neapgalvotų sprendimų ir padeda nusileisti ant žemės: ji – viena iš nedaugelio, galinčių pasakyti teisybę, kokia karti ji bebūtų.

Vandenis: bendras kūrybinis pradas

Paslaptingą ir prieštaringą Vandenio charakterį kartais sunku suprasti, bet būtent draugė Šaulys pasirengusi būti tuo bendraminčiu ir draugu, su kuriuo lengva bendrauti. Šaulys taps tikru išsigelbėjimu nepripažintam genijui ir gali padėti realizuoti beprotiškas idėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.