Vyrus gąsdinančios moterys pagal Zodiako ženklą

Įsimylėjimo jausmas anksčiau ar vėliau praeina. O tada prasideda pažintis su tikrąja žmogaus prigimtimi. Ir šiuo laikotarpiu svarbu nenuvilti partnerio, kad išsaugotumėte harmoningus santykius. Dėl to verta pažinti savo demonus – tai yra, kontroliuoti neigiamas savo charakterio savybes. Šiame straipsnyje – kiekvienam Zodiako ženklui būdingos moterų savybės, kurios dažnai atbaido vyrus.

 Verta pažinti savo demonus – tai yra, kontroliuoti neigiamas savo charakterio savybes.<br> 123rf nuotr.
 Verta pažinti savo demonus – tai yra, kontroliuoti neigiamas savo charakterio savybes.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2019, 12:48 PM

Avinas

Anaiptol ne kiekvienas vyras pasiruošęs galingam Ugnies ženklo veržlumui. Juk moteris Avinas geba uždegti ne tik lovoje, bet ir kasdieniame gyvenime. Vyrus atvirai gąsdina greitis, su kuriuo Avinai vysto savo santykius. Ten, kur buvo planuotos tik atostogos užmiestyje, moterys jau organizuoja vestuves. Vyrai pradeda jaustis aukomis ir žiūrėti į savo mylimąją užuitomis akimis. Neverta taip skubėti. Reikia duoti jiems laiko, kad atsikvėptų.

Jautis

Žemės stichijos atstovių materializmas gąsdina visus vyrus be išimties. Per psichoterapeuto konsultacijas jie savo mylimoms moterims Jaučiams skiria ištisas odes. Kalba apie tai, kad jo kontroliuoja kiekvieną jų žingsnį, slapta užsirašo visas išlaidas. Ir net užsimena apie vedybinės sutarties pasirašymą. Gyventi nuolatinėje neurozėje Jaučių partneriai ilgai nesugebės. Kartais reikia nuleisti savo finansinius čiuptuvus.

Dvyniai

Laisvos Oro stichijos atstovės pernelyg įnoringos. Jų iracionalus elgesys sprogdina vyrų logiką. Jiems sunku suprasti, kaip galima maitintis vien makaronais, kad galiausiai nusipirktum eilinę batelių porą. O bet kokie bandymai kontroliuoti moterį Dvynius baigiasi isterija. Kad vyras nepabėgtų po savaitės bendro gyvenimo, jį būtina užkrėsti svajone apie nuosavą verslą. Juk įkvėpti Dvyniai moka, kaip niekas kitas. Tada jis bent jau pabandys susitaikyti su kūrybine betvarke savo moters galvoje.

Vėžys

Moterys Vėžiai mielos ir žavingos. Jų prisirišimas prie namų ir partnerio kelia pagarbą. Bet vyrai nė neįtaria apie kitą tokios šeiminės laimės medalio pusę. Net labiausiai besišypsančioje ir švelnioje partnerėje snaudžia baisus monstras. Kuris primygtinai reikalauja laikytis tvarkos, teisingai saugoti daiktus, vykdyti pažadus. Ir atleis tik tada, kai visos užduotys iki paskutinės bus įvykdytos. Jeigu nenorite įbauginti vyro savo maniakiška meile tvarkai, verčiau iki vestuvių palikite jį ramybėje. Tegul nustemba sutikęs monstrą po to...

Liūtas

Šio ženklo atstoves myli ir jų bijo. Vyrus traukia Liūčių išdidi nepriklausomybė, jų siekis dominuoti gyvenime. Jie net pasirengę leisti jai valdyti šeimos biudžetą. Bet daugelį gąsdina jų noras karaliauti savo namuose. Net labiausiai užkietėję medžiotojai pasuoja susidūrę su įsiutusiu ugninės moters žvilgsniu. Kad netektų žiūrėti į visu greičiu sprunkančio partnerio kulnus, Liūtėms verta neskubėti užimti teritoriją.

Mergelė

Moteris Mergeles galima pavadinti tikromis sadistėmis. Jos nesustoja prieš nieką, kad partnerį priverstų paklusti. Gali drąsiai baksnoti lazda didelį žvėrį – vyrą, kad rastų jo pažeidžiamą vietą. Tai būtina jos savivertei, požiūriui į gyvenimą. Nuolatinė kritika geba palaužti net nepažeidžiamus vyrus. Bet ar verta demonstruoti savo sadistinius įgūdžius pirmaisiais bendro gyvenimo mėnesiais?

Svarstyklės

Svarstyklių savarankiškumas yra tik kaukė. Po ja slepiasi bejėgis vaikas – nepastovus ir kaprizingas. Bet vyrui nereikia to žinoti. Jis nori rūpintis moterimi, o ne mažu vaiku. Todėl savo kaprizus reikia kruopščiai kontroliuoti. Ir visa savo esybe duoti suprasti, kad jūs lengvai susitvarkysite ir be pagalbos iš šalies. Net jei tai netiesa.

Skorpionas

Moterys Skorpionai pernelyg mėgsta valdžią. Jas traukia visos lyderystės formos. Bet jos metų metus tai meistriškai slepia nuo savo vyrų. O pastaruosius traukia toks paslaptingumas. Bet kas įvyksta, kai jie sužino tiesą? Deja, dauguma sprunka iš laivo... Nedaug kam norisi gyventi po žavios, bet mirtinai pavojingos moters padu.

Šaulys

Kur Šauliai – ten rietynės ir skandalai. Šiam Ugnies ženklui gyvybiškai svarbu iškrauti savo emocijas. Kai moterims Šauliams reikia išsikrauti, jos lengvai susigalvoja pretekstą ginčui. Gyvenimas su tokia moterimi primena pasivaikščiojimą minų lauku. Patarimas čia gali būti tik vienas: rasti būdą nuleisti garą per kokią nors sporto šaką.

Ožiaragis

Nėra Ožiaragio, kuris nebūtų užknisantis. Moterys būna taip įsitikinusios savo tiesa, kad pasiruošusios ją atkakliai ginti net naktį. Vargu ar vyras ilgai kęs tokį pasityčiojimą iš savo psichikos. Greičiau pabėgs po antro ar trečio išpuolio. Moterims reikėtų stabdyti savo vidinį diktatorių, kad neliktų vienos.

Vandenis

Niekada negali būti tikras dėl moterų Vandenių pasirengimo santykiams. Jos yra ryškios Oro stichijos atstovės ir neblizga pastovumu. Kai vyrui atrodo, kad jis rado savo gyvenimo meilę, moteris pabėga į kitą miestą, į eilinę mados parodą. Jos prioritetai yra svarbesni už jo įsivaizdavimus apie šeiminę laimę. Ir tai visiškai dezorientuoja vyrą.

Žuvys

Šaltakraujiškos Žuvys reikalauja iš vyro visiško atsidavimo. Jos atlaidžiai leidžia jam asistuoti, dovanoti dovanas, nešioti ant rankų. Bet į šventovę neįsileidžia. Kai vyras jau visiškai nusivylęs, moterys Žuvys su abejinga išraiška klausia: „O kodėl tu dar nepasiūlei man tekėti?“ Šioms romantiškoms būtybėms ir 21 amžiuje atrodo, kad miegoti kartu reikia po vestuvių. Tai gąsdina absoliučiai visus vyrus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.