5 Zodiako ženklai, su kuriais kiti vengia draugauti

Astrologai teigia, kad šių 5 Zodiako ženklų atstovus tikrai sunku pakęsti: jų charakteris – ne dovanėlė. Neretai su jais vengiama draugauti – tiesa, ne visada pagrįstai, nes iš tokios draugystės galima gauti daug gero.

 Jų charakteris – ne dovanėlė.<br> 123rf nuotr.
 Jų charakteris – ne dovanėlė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2019, 11:37 AM

Avinas

Avinai – energingi ir aktyvūs, bet kartais jų energija tiesiog veržiasi per kraštus. Ne kiekvienas gali atlaikyti šalia tokį žmogų. Avinai nuolat juda, jie trokšta naujos veiklos ir yra pasirengę nuotykiams kiekvieną sekundę.

Jūsų draugė kaip tik tokia? O jums kartais norisi tiesiog pasėdėti namuose ir pažiūrėti gerą filmą? Na ir netylėkite. Avinai iš tiesų jautrūs ir suprantantys žmonės, bet nemoka skaityti minčių. Tad tiesiog pasakykite, kas jums nepatinka.

Dvyniai

Dvyniai – labai prieštaringas ženklas. Kartais juos vadina dviveidžiais dėl to, kad negali suprasti, kokie jie yra iš tiesų. Bet ne, Dvyniai ne dviveidžiai, jie tiesiog amžini vaikai, kuriems labai norisi žaisti.

Kartais jie mieli, geri ir draugiški, o kartais pradeda kiek išsidirbinėti. Galbūt šiandien jiems norisi pabūti mylimo serialo herojaus įvaizdyje. O gal tiesiog trūksta dėmesio. Kai kurie taip kovoja su stresu. Apskritai, jei draugaujate su Dvyniais, nepulkite į paniką, o tiesiog pažaiskite. Tai linksma!

Skorpionas

Skorpionus įprasta laikyti pačiu paslaptingiausiu Zodiako ženklu ir pačiu šaltakraujiškiausiu. Sakoma, kad jie stato save aukščiau kitų ir mėgaujasi šia pozicija viršūnėje, pamiršę visus pasaulyje. Bet kaip jie įsigudrina patekti į tą viršūnę?

Skorpionai labai protingi. Jų labai išlavinta logika ir intuicija. Na ir kodėl gi neturėti savo draugų sąraše tokio tipo?

Šaulys

Šaulius dažnai vadina žiauriais. Jie iš tiesų stiprūs ir nepriklausomi. Kartais net gali pasirodyti, kad jie pasipūtę ir jiems nieko nereikia. Bet taip tik atrodo.Ne, žinoma, jie ne balti ir pūkuoti kiškučiai, bet juk tai nieko blogo.

Šauliai moka greitai priimti sprendimus, visada pasirengę jus priimti po savo sparnu ir apginti. Tad jei Šaulys – jūsų draugas, žiaurumas virsta jėga ir nepriklausomybe, kurie jus saugo. O štai jeigu jis jūsų priešas... Apskritai su Šauliais geriau draugauti!

Vandenis

Kodėl draugui pasakius „Beje, aš Vandenis“, jūs krūptelite ir nustebę pasitikslinate: „Vandenis? Tikrai?“ Viskas dėl to, kad visuotinė nuomonė skelbia: „Vandeniai – išprotėję“. Ne iš šio pasaulio. Keisti.

Na ir gerai, dabar 21 amžius – keistenybių amžius! Jeigu senovėje raganas degino ant laužo, tai šiandien bet kuris atiduotų viską, kad tik įgytų stebuklingų galių. Prioritetai keičiasi, todėl nuomonė apie Vandenius taip pat turi pasikeisti. Keisti? Puiku! Išprotėję? Duokite du! Draugauti su Vandeniu reiškia visada būti įdomiausių įvykių epicentre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.