2 daugiausiai pinigų išleidžiančios moterys pagal Zodiako ženklą

Zodiako ženklas lemia ne tik asmens charakterį, bet ir jo elgesį su pinigais. Vieni moka kaupti lėšas ir atsispirti šios minutės pagundoms, o kiti nesugeba atsispirti pagundoms ir dėl akimirkos susižavėjimo gali išleisti nors ir visus turimus pinigus. Ypač tai liečia šių dviejų Zodiako ženklų moteris.

 Ypač tai liečia šių dviejų Zodiako ženklų moteris.<br> 123rf nuotr.
 Ypač tai liečia šių dviejų Zodiako ženklų moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2020, 11:05 AM

Dvyniai

Moterys Dvyniai nepasižymi ekonomišku ir stropiu namų ūkio tvarkymu. Taip pat lengvai jos žiūri į su biudžetu susijusius klausimus. Dvyniai nemoka taupyti, atidėti pinigus, nes nuoširdžiai mano, jog pinigai reikalingi tam, kad juos leistum. Jos dažnai perka sau nereikalingus niekučius, išreklamuotus prekinius ženklus, kad pasimėgautų savo mylimu apsipirkimo procesu.

Moteris Dvyniai niekada nepagailės pinigų pasilinksminimams – vakarėliui ar nuėjimui į kavinę. Dvyniai lengvai ir dosniai švaisto pinigus, nes turi neįtikėtiną gebėjimą juos pritraukti. Šis ženklas pripratęs džiaugtis gyvenimu čia ir dabar, nelinkęs sau atsakyti malonių išlaidų.

Liūtas

Moteris Liūtas niekada netaupys savo sąskaita, nes yra pripratusi palaikyti pasiturinčio asmens įvaizdį. Pajamos jai nėra pats svarbiausias klausimas, nes Liūtas labai mėgsta prabangą. Jeigu solidus gyvenimo būdas – ne Liūto kišenei, ji vis tiek iš visų jėgų stengsis pūsti į akis miglą, siekdama aplinkiniams padaryti įspūdį. Liūtas nepraleis galimybės išleisti didelę sumą brangiam daiktui, kad pasipuikuotų visuomenėje.

Šis ženklas moka uždirbti pinigus. Ji kantriai dirbs, kad gautų savo krauju uždirbtus pinigus, o po to greitai juos išleis pramoginiams renginiams ar elitinei kosmetikai. Liūtui neįtikėtinai sunku atidėti pinigus ir protingai planuoti biudžetą. Net jeigu ji pabandys tai padaryti, po kurio laiko vis tiek įkiš ranką į taupyklę, kad nusipirktų eilinį vardinį daiktą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.