5 Zodiako ženklai, kurių širdies neįmanoma ištirpdyti

Kai kurių Zodiako ženklų atstovai garsėja savo audringais jausmais ir jautriomis emocijomis. O kai kurie kiti visai pagrįstai vadinami bejausmiais ir šaltais. Jų širdį gana sunku ištirpdyti.

 Jų širdį gana sunku ištirpdyti.<br> 123rf nuotr.
 Jų širdį gana sunku ištirpdyti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2020, 3:39 PM

Žinoma, kiekviena taisyklė turi išimčių, bet būtent šiame penkete yra patys racionaliausi ir nepriklausomi žmonės, vengiantys emocijų demonstravimo ir nereikalingų prisirišimų.

Jautis

Jaučiai atskleidžia savo jautrumą tik ilgalaikiuose ir patikrintuose santykiuose. O iki tol jie žmonėms atrodo uždari ir šalti. Daugelis klaidingai galvoja, kad Jaučiai pasipūtę, arogantiški ir nedraugiški. Bet šis ženklas linkęs rodyti emocijas tik tarp patikrintų žmonių. Viešumoje Jautis visada atrodo atsiribojęs ir šaltas.

Dvyniai

Nepaisant didžiulio komunikabilumo ir geranoriškumo, į Dvynių širdį praktiškai neįmanoma prisibelsti. Atrodo, kad jie labai emocingi ir aktyvūs, bet, esant reikalui, Dvyniai elgiasi gana grubiai ir šaltai. Gynybos atveju jie pademonstruoja tiek sarkazmo ir ironijos, kad pramušti jų „šarvų“ tiesiog neįmanoma.

Mergelė

Mergelei sunku išprovokuoti emocijas, ji visada galvoja galva. Praktiškesnio ir racionalesnio ženklo neįmanoma rasti. Romantiką ji laiko nereikalingu laiko ir resursų švaistymu, o sveiką protą gerbia. Sukelti Mergelei gailestį taip pat gana sudėtinga, nes ji pradės įnirtingai kapstytis po tokio elgesio priežastis, o ne puls užjausti. Šis ženklas labai šaltas ir ramus, jį retai užklumpa silpnumo akimirkos.

Ožiaragis

Ožiaragiai stengiasi pasirodyti abejingesni, nei yra iš tiesų. Jų sielos gilumoje daug sentimentalumo ir švelnumo, bet Ožiaragiai nerodo šios savo dalies net artimiems žmonėms. Jie seniai pasirinko šalto ir nepriklausomo vienišiaus įvaizdį, todėl stengiasi jį atitikti. Tačiau Ožiaragiai iš tiesų gali atsisakyti jausmų dėl naudos.

Vandenis

kartais atrodo, kad Vandeniai apskritai neturi sentimentų ir emocijų. Jie lengvai atsisveikina su žmonėmis, labai greitai užmegzdami naujas pažintis. Vandeniai dažnai apsisprendžia savo darbo naudai, manydami, kad šeima ir santykiai yra antraeilis dalykas. Šis ženklas retai pripažįsta savo klaidas ir niekada nesivadovauja jausmais. Retai pamatysi dvejojantį Vandenį, juk jis visada žino, kaip elgtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.