4 Zodiako ženklai su geležine valia

Ar lietus, ar sniegas, ar ledas – šių 4 Zodiako ženklų atstovai nė už ką neišsuks iš savojo kelio. Jie nepasitrauks į šalį, nesiblaškys dėl smulkmenų, nes jų savidisciplina tiesiog geležinė.

 Jie nepasitrauks į šalį, nesiblaškys dėl smulkmenų, nes jų savidisciplina tiesiog geležinė.<br> 123rf nuotr.
 Jie nepasitrauks į šalį, nesiblaškys dėl smulkmenų, nes jų savidisciplina tiesiog geležinė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2020, 10:52 AM

Kol kiti mėgaujasi saldumynais, šie žmonės grūdina savo valią. Ko gero, dėl to jie yra iš tų nedaugelio, kurie iš tiesų nemažai pasiekia gyvenime.

Jautis

Valingų ir disciplinuotų Zodiako ženklų paradą pradeda Jaučiai. Iš šalies jie gali atrodyti bet kaip. Pradedant solidžiais, rimtais dėdėmis ir tetomis, baigiant amžinai jaunais ir nutrūkusiais nuo grandinės.

Bet visa tai nekeičia fakto, kad Jaučiai turi puikią valią ir sugeba esant reikalui „įspirti sau į užpakalį“. Iš čia kyla jų dalykiškumas, apie kurį taip mėgsta rašyti įvairūs astrologai.

Iš tiesų apie tai net nereikia rašyti, pakanka tiesiog pabendrauti su šio ženklo atstovu. O geriau apskritai su juo turėti kokių nors reikalų. Tada Jaučio dalykiškumas matysis plika akimi.

Be to, šio ženklo atstovai yra iš tų žmonių, kurie, užuot niurzgę ir barstęsi pelenais galvą, užsiima savęs tobulinimu. Nepriklausomai nei nuo oro, nei nuo planetų išsidėstymo, visą savo gyvenimą.

Juk tobulumui ribų nėra, o sužinoti ir išmokti ko nors naujo visada įdomu.

Liūtas

Kartais gali atrodyti, kad savidisciplina ir Liūtai – visiškai nesuderinami dalykai. Atseit, jie yra mėgėjai pasivolioti ant sofos ir atsiduoti palaimingam tinginiui.

Bet, visų pirma, jie ne mėgėjai, o šio sudėtingo reikalo profesionalai. Nes ilsėtis taip pat reikia mokėti. Antra, su savidisciplina Liūtams viskas tvarkoje.

Kas ką bekalbėtų, Liūtai puikiai žino žodį „reikia“. Ir kada reikia, jie turi viską, pradedant materialiniais, baigiant moraliniais resursais.

Kad ir kokie tinginiai atrodytų Liūtai, jie puikiai gali organizuotis lengvomis valios pastangomis. Ir pakeliui suorganizuodami visus aplink. Tam šalia savidisciplinos reikalinga ir geležinė valia. O su ja Liūtams taip pat viskas tvarkoje.

Na, o kalbant apie dykinėjimą... Juk visi turi savo mažų silpnybių. Ir kas čia tokio? Juolab, jeigu tai netrukdo įvykdyti viską, kas sumanyta.

Mergelė

Pasaulyje yra tik 2 Mergelių tipai. Vienos turi geležinius nervus, plieninę valią, o organizuotumą, ko gero, net iš titano. O kitoms viskas „dzin“.

Bet kai reikia, ir jų savidisciplina tiesiog geležinė. Iki galo net neaišku, kurio tipo Mergelių ji tvirtesnė. Gali būti, kad antrojo. Nes gimus Mergele išmokti, kad viskas „dzin“, – tai jau savaime yra pasiekimas.

Kad to pasiektų, valios ir disciplinos Mergelei reikia be galo daug. Bet pastangos to vertos. Nes požiūris „viskas dzin“ Mergelei garantuoja streso, bereikalingo galvos skausmo, na, ir visokių parazitų nebuvimą. Tokių parazitų, kurie bando spausti, neva tu kam nors ką nors privalai.

Jeigu rimtai, Mergelės dėl savo taisyklių ir išsidirbinėjimų kartais iš tiesų negali atsakyti prašantiems. Pavyzdžiui, to paties viršininko, nors ir žino, kad dėkingumo nesulauks.

Kad pasakytų „ne“, įveiktų savo kompleksus, valios ir savidisciplinos reikia labai daug.

Ožiaragis

Savidisciplinos karaliai, valios valdovai, be abejo, yra Ožiaragiai. Vien savo valios pastangomis, net ir negalėdami, nenorėdami ir tingėdami, jie priverčia save atsistoti į vertikalią padėtį. Ir traukti į ten, kur buvo jų suplanuota.

Ožiaragiui tiesiog neegzistuoja jokių aplinkybių, kurios sugriautų jo planus. Ledas, sniegas, mutantų ar zombių ataka – visa tai niekis.

Tiesa, toks požiūris turi ir minusą. Kad ir kokia stipri būtų Ožiaragių valia, sveikata ne geležinė. Ir kartais jie tai supranta tik pačią paskutinę akimirką, kai šaukštai jau po pietų.

Ko gero, tai blogiausia, kas gali nutikti. Jokie tikslai ir planai neverti sugadintos sveikatos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.