5 moterys pagal Zodiako ženklą, kurias dažniausiai palieka vyrai

Kai nutrūksta meilės santykiai, visuomet būna labai skausminga, ir tai nutinka ne taip jau retai.

 Kai nutrūksta meilės santykiai, visuomet būna labai skausminga, ir tai nutinka ne taip jau retai.<br> 123rf nuotr.
 Kai nutrūksta meilės santykiai, visuomet būna labai skausminga, ir tai nutinka ne taip jau retai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2020, 11:42 AM, atnaujinta Mar 14, 2020, 3:48 PM

Priežasčių galima ieškoti savo elgesyje, buvusio mylimojo charakteryje, tačiau galima pagalbos kreiptis ir į astrologiją.

Šis mokslas žino, kokių Zodiako ženklų moterims tenka dažniausiai kentėti skyrybas, ir netgi gali atsakyti į klausimą, kodėl tai vyksta.

Žuvys

Kiekvienai Neptūno valdomo Žuvų ženklo moteriai tenka išgyventi skausmingus išsiskyrimus su viltimi sugrįžti, bet po to vėl įvyksta skyrybos. Dažnai ji renkasi visiškai sau netinkamus, o neretai ir apskritai atitrūkusius nuo normalaus gyvenimo vyrus.

Jai gali susukti galvą lengvabūdis plevėsa, kuris atrodys intelektualus ir kūrybiškas, ji susidomės žmogumi, kenčiančiu dėl kokios nors priklausomybės... yra daugybė variantų.

Draugų pastabos negali sustabdyti jos fantazijos, dėl to moteris Žuvys atsiduria toksiškų santykių spąstuose. Ir keisčiausia, kad dažniausiai jie baigiasi ne jos valia.

Šaulys

Laisvė ir nepriklausomybė – svarbiausi moters Šaulio principai, todėl ji dažnai leidžiasi į visas keturias puses savo valia, bet nutinka ir taip, kad meta ją, ypač, kai jai atrodo, kad ji iš tiesų įsimylėjo.

Priežastis kaip tik ta, kad Šaulių laisvė vyrų akyse ne itin siejasi su rimta šeimos sąjunga. Ne kiekvienas įsivaizduoja savo žmonos vaidmenyje tokią linkusią į nuotykius ir linksmybes moterį.

Būna ir taupo, kad moteris Šaulys būna pernelyg užsiėmusi savo darbu ir kitais reikalais, todėl randa mažai laiko romantiniams santykiams.

Mergelė

Visi girdėję apie Mergelių griežtumą. Jos yra perfekcionistės ir dažnai iškankina savo noru viską daryti idealiai, tobulai atrodyti ir turėti geresnius santykius, nei visų kitų.

Žinoma, Mergelė iškankina ne tik save, bet ir savo partnerį. Jam lieka patys šalčiausi žvilgsniai, sarkastiški juokai ir taiklios įžeidžiančios pastabos.

Kas ilgai ištvers tokią padėtį? Panašu, tik labai storą odą turintis žmogus. Tokią turi ne visi, todėl daugelis vyrų palieka Mergeles.

Jautis

Ideali šeimininkė, atsidavusi žmona, ir apskritai labai stabilus, siekiantis tikslo ir patikimas žmogus – moteris jautis dažnai atrodo ideali žmona ar draugė, bet vis dėlto jos širdis dažnai lieka sudaužyta.

Reikalas tas, kad ji retai leidžiasi į kompromisus. Jos užsispyrimas neleidžia jokiu klausimu nusileisti vyrui, ir tai provokuoja skandalus.

Be to, minusu gali tapti jos „naminis“ gyvenimo būdas – kai kurie tiesiog nuo to pavargsta ir nori rasti porą, su kuria galėtų leistis į nuotykius ir linksmybes.

Avinas

Ugninė Avino ženklo moteris paprastai yra labai patraukli, nusiteikusi nuotykiams ir apskritai yra ko gero pati dinamiškiausia Zodiako partnerė. Ji moka išjudinti bet kokia nuobodžią kompaniją, įkvepia vyrą žygdarbiams ir niekada neleidžia sau liautis tobulėjus. Kas tuomet yra?

Panašu, kad pati dažniausia išsiskyrimų priežastis yra temperamentas – jos didžiausias privalumas ir tuo pačiu didžiausias trūkumas.

Ji būna grubi, egoistė ir visiškai negalvoja, ką kalba. Skandalai baigiasi skyrybomis, ir po to ji gailisi.

Moterys, kurias palieka retai

Svarstyklės

Kaip galima nutraukti santykius su pačia diplomatiškiausia, racionaliausia ir sugebančia atrasti pusiausvyrą Zodiako moterimi? Svarstyklių, žinoma, būna įvairių, bet dažniausiai šios moterys mielos, turi gerą skonį, stilių ir yra fantastiškai žavingos.

Šio ženklo moteriai svarbiausia pusiausvyra. Ji žino, kiek laiko reikia skirti reikalams, o kiek – šeimai ir santykiams. Su ja praktiškai neįmanoma konfliktuoti, o jos noras mylimą žmogų padaryti laimingą tiesiog stebina.

Liūtas

Karališka Liūtė mėgsta dramas, ir būtent tai gali turėti įtakos santykių nutrūkimui. Kartais jai norisi pridėti į santykius šiek tiek pipiriukų, todėl atsiranda pavydas, įtarinėjimai ir kitokie džiaugsmai. Bet kitais atvejais, kai ji maksimaliai lojali, santykiai lieka tvirti.

Skorpionas

Skorpiono ženklo moterų magnetizmas toks didelis, kad ji visada bus smaugliu, o jos išrinktasis – kiškučiu. Sunku išsipainioti iš jos apžavų, o kartais ir tiesiog pavojinga. Prie jos galima prisirišti, ir tas prisirišimas bus lyg proto aptemimas.

Trumpai apie likusias

Dvyniai

Išdykusiai vėjavaikei, kokia yra visuomet jauna moteris Dvyniai, santykiai – tai žaidimas, daug linksmybių ir aktyvumo. Ji lengvabūdė ir nuovoki, todėl pirmoji pasitrauks iš sąjungos, kuri ėmė braškėti.

Vėžys

Moters Vėžio emocinė jėga tokia didelė, kad savo jausmingumu ji gali supančioti bet kurį vyrą. Ji atrodo naivi ir moteriška, bet iš tiesų yra labai gera manipuliatorė.

Vandenis

Intelektuali Vandenė apskritai pati yra pratusi stebinti staigiu santykių nutraukimu, o ją palieka retai. Ji gera draugė, puiki pašnekovė ir palaikanti žmona – kas gali būti geriau?

Ožiaragis

Ožiaragiams rimti meilės santykiai iš tiesų yra rimti. Ši moteris ilgai ir kruopščiai renkasi vyrą, todėl retai suklysta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kopenhagoje milžiniškas gaisras pasiglemžė istorinį pastatą