5 Zodiako ženklai, kuriuos apgauti – jokių šansų

Jiems beprasmiška meluoti, pūsti į akis miglą ir sekti pasakas. Žmonės, gimę po šiais Zodiako ženklais, užuodžia melą kaip plėšrūnas grobį.

 Žmonės, gimę po šiais Zodiako ženklais, užuodžia melą kaip plėšrūnas grobį.<br> 123rf nuotr.
 Žmonės, gimę po šiais Zodiako ženklais, užuodžia melą kaip plėšrūnas grobį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2020, 10:56 AM

Jautis

Pirmieji sąraše – Jaučio ženklo atstovai. Ir čia nėra jokios mistikos. Tiesiog jie dėmesingi, visapusiški ir labai sveikai mąstantys žmonės. Jie per porą sekundžių, be jokių gudrių išvedžiojimų, gali išaiškinti bet kurį melagį.

Meluoti jiems tiesiog nėra prasmės, ypač į akis. Visų pirma, jie tai pamatys arba labai greitai sugaus. Antra, jie atsimins, o Jaučių atmintis labai gera...

Jautis melagiu daugiau nebepasitikės. Ir greičiausiai tokiam žmogui nebešvaistys savo laiko.

Dvyniai

Melagiams ir apgavikams Dvyniai nepaliks jokio šanso. Žinoma, šio ženklo atstovai gali sudaryti naivių žmonių įspūdį. Bet tai netiesa. Naivių Dvynių pasaulyje nebūna. Jų yra pačių įvairiausių, bet tik ne naivių.

Dvynius apgauti praktiškai nerealu, nes greičiausiai jie šias schemas ir sugalvojo. Arba patys kažąk panašaus sukūrė. Ne iš piktų kėslų, o tiesiog iš nuobodulio.

Ir nėra prasmės meluoti tiems žmonėms, kurie tą moka daryti nepalyginamai geriau, ir dar turi didžiulę bendravimo patirtį. Paprasčiau sakant, tie, kas nori palikti Dvynius kvailio vietoje, patys liks toje vietoje.

Liūtas

Išdidūs, kilnūs ir velniškai įžvalgūs Liūtai melą pajunta lyg grobį. Meluoti šiems žmonėms, ir ypač į akis – tuščias reikalas.

Tiesa, jie gali apsimetinėti, norėdami pasižiūrėti, kas bus toliau. Liūtams tai lyg eilinio kino filmo pažiūrėjimas su popkornu ir kola.

O ką? Juk įdomi pramoga žaisti su tuo, kas šventai tiki, jog apgavo. Tai tokia savotiška medžiotojo medžioklė.

Mergelė

Mergeles apgauti galima. Ir tai net lengvai pavyksta. Tiesa, yra niuansas: šio ženklo atstovai leidžiasi apgaunami.

Šiaip jau bet kurią Mergelę labai sunku apgauti. Patyrusią Mergelę apgauti iš viso nerealu. Jos jaučia, supranta, suvokia, kad joms meluoja. Kažkokiu instinktu pajunta, kad kažkas ne taip.

Tiktai kartais jos leidžia save apgauti, nenorėdamos pripažinti to, kas akivaizdu. Nors pačios puikiai žino, kad joms meluoja, ir tas, kuris meluoja, žino, kad Mergelė žino, kad jis meluoja, ir taip toliau.

Skorpionas

Žinoma, nėra prasmės meluoti Skorpionams. Gal ir absoliučiai, bet jie puikiai mato melą. Jų skvarbiam žvilgsniui melas visada aiškiai matomas.

Šiek tiek mistikos, psichologijos, intuicijos... Ir taip Skorpionas melagiui nepalieka nė mažiausio šanso.

Šie žmonės supras, kad kažkas ne taip, greičiausiai dar iki to momento, kai juos pabandys apgauti. Ir, be abejo, pasiruošti, juk pati geriausia gynyba yra puolimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.