4 Zodiako ženklai, kuriems iki kovo 10 d. nutiks kai kas ypatingo

Vasario viduryje prasidėjo pirmasis šių metų Merkurijaus retrogradinio (atbulinio) judėjimo laikotarpi, kuris tęsis iki kovo 10 dienos. Astrologiniu požiūriu, Merkurijaus retrogradinis judėjimas visada atsiliepia romantiniams ryšiams.

 Yra keletas Zodiako ženklų, kurie greičiausiai retrogradinio Merkurijaus judėjimo metu sutiks savo antrąją pusę.<br> 123rf nuotr.
 Yra keletas Zodiako ženklų, kurie greičiausiai retrogradinio Merkurijaus judėjimo metu sutiks savo antrąją pusę.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2020, 10:12 AM

Tampa sunku susišnekėti ar ką nors planuoti. Ir, žinoma, kažkokios bjaurios jėgos pastūmėja buvusias meiles imti rašinėti jums privačias žinutes, o jus – joms.

Tačiau, kad ir koks nepakenčiamas būtų šis laikas, vis dėlto jis nebūtinai užtraukia nelaimes jūsų romantiniam gyvenimui. Yra keletas Zodiako ženklų, kurie greičiausiai retrogradinio Merkurijaus judėjimo metu sutiks savo antrąją pusę. Tad jei esate vieniši, neskubėkite atšaukti sutartų susitikimų. Galbūt jūs sutiksite tą vienintelį.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtas patirs daugybę gilių ir asmeniškų pokyčių, kurie atneš kažką visiškai netikėto. Žinoma, jei Liūtas bus pasiruošęs atsiverti tam netikėtam dalykui. Praktiškai į meilę žvelgiantis Liūtas gali sutikti potencialų romantinį partnerį. Reikia neišsigąsti ir pasinaudoti tekusia proga. Juk nežinia kokias pamokas ir patirtis ši nauja pažintis gali suteikti. Tad Liūtas turi nepabijoti ir surizikuoti pasikeisti.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Mergelę apnikusios mintys apie romantinius santykius, nes retrogradinis Merkurijus veikia jos meilės reikalus. Jos šeštasis meilės pojūtis yra aukščiausioje parengtyje ir tikrai iš anksto nedviprasmiškai įspės apie bet kokį laukiantį romantinį susitikimą. Tad Mergelė turi klausytis savo intuicijos ir būti pasiruošusi sutikti naują meilę. Tai tikrai jos meilės laikas.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Šiuo metu Skorpiono romantinis gyvenimas klostosi nauja malonia ir kūrybiška kryptimi. Abipusiai jausmai šiuo laikotarpiu gali dar labiau sužydėti. Tačiau būtina neskubinti santykių. Jie turi skleistis lėtai savo eiga. Tad Skorpionas turi apsiginkluoti kantrybe ir su pasimėgavimu laukti to, ką ruošia likimas.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvys turi atminti, jog paprastai nėra jokios būtinybės išradinėti dviratį. Jei jos trokšta sutikti ypatingą žmogų, gali pirma paklausyti draugų patarimų, o po to užsiimti tuo, kas joms pačioms atrodo tinkama. Žuvys sutiks savo antrąją pusę labai romantiškomis ir netikėtomis aplinkybėmis. Kartais gyvenime iš tikrųjų gali būti panašiai kaip kine. Tad Žuvys turi apsišarvuoti kantrybe ir laukti savojo stebuklingo susitikimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.