4 maloniausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Kai kurie vyrai moters gyvenime tampa nepamirštami. Atrodo, jie visam laikui įsirėžia į atmintį ir traukia kažkokia savo magiška aura. Kur tokių vyrų ieškoti?

 Kai kurie vyrai moters gyvenime tampa nepamirštami.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie vyrai moters gyvenime tampa nepamirštami.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-04 12:34

Astrologija pakelia uždangą ir supažindina su pačiais maloniausiais vyrais pagal Zodiako ženklą.

Jautis

Jautis visų pirma traukia savo išoriniu patrauklumu. Šie vyrai gimsta po Veneros globa, todėl būna apdovanoti gražiais veido bruožais, taisyklingu kūno sudėjimu, mokėjimu vertinti grožį ir meną, o taip pat įgimtais džentelmeniškais įgūdžiais. Tai vaikinas, kurį įsimylima iš pirmo žvilgsnio.

Tai neįtikėtinai maloniai bendraujantys vyrai, apdovanoti aukštu intelektu ir siekiu tobulėti. Jautis maksimaliai ramus ir nekonfliktiškas, todėl bet kuriai merginai su juo bus ramu ir komfortiška.

Be to, tai labiausiai atsidavęs partneris, kuris net nesuteiks pagrindo pavydui. Jeigu myli, elgsis kaip su karaliene.

Vėžys

Vėžys – iš prigimties aristokratas ir šeimos žmogus. Jo grožį lemia siekis rūpintis savimi. Todėl šis Zodiako ženklas stengiasi teisingai maitintis, užsiimti sportu, o taip pat moka teisingai pasirinkti aprangos stilių. Jis laikosi klasikos ir niekada nebando išsišokimais atkreipti į save dėmesį.

Bet kuri mergina svajoja susitikinėti su Vėžiu, nes toks vyras neturi žalingų įpročių, nelinkęs į spontaniškumą, garantuoja saugumą ir užtikrintumą dėl rytdienos.

Tai praktiškas romantikas, kuris nustebins pusryčiais į lovą ir dar įsigudrins sutaupyti šeimos biudžetą, kad nesijaudintumėte dėl pinigų.

Šaulys

Moterys nesugeba atsispirti Šaulio kerams – jis sužavi ne tik išore, bet ir vidumi. Šio Zodiako ženklo atstovas laikomas vienu pačių maloniausių kavalierių, nes moka apsieiti su damomis.

Pradėkime nuo to, kad jis pasižymi nestandartine, bet patrauklia išvaizda. Šaulys moka gražiai rengtis, išsiskiria puikiu skoniu, pozityviu nusiteikimu, geraširdiškumu ir linksmu būdu. Su Šauliu tiesiog neįmanoma nuobodžiauti, nes jis visada stengiasi aplinkiniams pakelti nuotaiką.

Bet labiausiai traukia jo akių blizgesys, juk tai retas Zodiako ženklas, kuris nuoširdžiai myli gyvenimą ir juo mėgaujasi. Jis tiesiog neleis mylimai merginai nugrimzti į nuobodžią rutiną.

Vandenis

Jums labai pasiseks, jeigu pradėsite susitikinėti su Vandeniu, juk jis laikomas neįtikėtinai patraukliu ir maloniai bendraujančiu. Šio žmogaus vidus atitinka išorinį patrauklumą.

Bet džiugina faktas, kad toks vyras nuoširdžiai klausosi pašnekovės. Vandeniui visada įdomu, kaip jums praėjo diena, ir jis ramiai bei detaliai apsvarstys jūsų problemą, nes iš tiesų yra nusiteikęs jums padėti ją įveikti.

Be to, jis moka gražiai rengtis, rūpintis savimi ir sugeba įtikinti partnerę, kad ji geriausia pasaulyje. Vandenis – energijos ir kūrybiškumo užtaisas, todėl su juo norisi praleisti kuo daugiau laiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.