3 Zodiako ženklai, kuriems neapykanta perauga į meilę

Jausmai kaitina kraują, tu nekenti žmogaus ir negali be jo gyventi. Jis – tavo gyvenimo prasmė ir pats didžiausias skausmas. Tokius santykius galima pavadinti nesveikais, liguistais, bet būtent tokioje sąjungoje kartais žmonės atranda tikrąją laimę.

 Kai kurie Zodiako ženklai labai dažnai pradeda santykius nuo neapykantos.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie Zodiako ženklai labai dažnai pradeda santykius nuo neapykantos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2020, 12:23 PM

Vieni įsimyli iš pirmo žvilgsnio, kitiems prireikia laiko, kad susigaudytų savo jausmuose. Būna ir taip, kad pradžioje mes nuoširdžiai nekenčiame žmogaus, mus jame erzina absoliučiai viskas. Bet vieną gražią dieną ateina suvokimas, kad brangesnio už šį žmogų nėra visame pasaulyje.

Kai kurie Zodiako ženklai labai dažnai pradeda santykius nuo neapykantos. Tai būtent tas atvejis, kai pirmas įspūdis apgauna. Ir tai, kas atrodė bausmė, tampa dangaus dovana.

Mergelė

Ji meilės nelaukia, neieško ir į naujas pažintis reaguoja atsargiai. Mergelė stengiasi iš karto išsiaiškinti visus žmogaus trūkumus. Visų pirma pastebi visas jo blogąsias puses. Ir, be abejo, niekada per pirmą pažintį nevertina žmogaus kaip potencialaus mylimojo.

Greičiau priešingai, Mergelė ant kiekvieno kampo tvirtins, kad gerbėjas ne jos skonio ir santykiai tiesiog neįmanomi. Bet giliai širdyje ji jaus nesuprantamą poreikį matyti tą žmogų.

Aptarinėdama jį, kalbėdama apie jo trūkumus Mergelė pasąmoningai ima simpatizuoti tam žmogui. Nors iki paskutinio neigs savo jausmus.

Dažnai porai suartėti padeda koks nors atsitiktinumas, arba kai gerbėjas nustoja kreipti į Mergelę dėmesį. Tada kaip perkūnas iš giedro dangaus ateina suvokimas – tai jis!

Nors dar ilgą laiką, net būdama santykiuose Mergelė bus pabrėžtinai šalta, stengdamasi pademonstruoti, kad jokių ypatingų jausmų nejaučia. O iš tiesų jos širdyje jau liepsnos visaapimantis gaisras.

Skorpionas

Jis pasižymi puikia intuicija, kai kuriais atvejais be ypatingų pastangų skaito žmones kaip atverstą knygą, bet likimo skirto žmogaus Skorpionas gali ilgai nepastebėti. O dar ir atvirai nekęsti.

Astrologai pastebėjo keistą dėsningumą: tie žmonės, apie kuriuos Skorpionai galvoja paskutinėje vietoje, netraktuoja jų rimtai, galiausiai tampa jų gyvenimo palydovais.

Net jausdamas begalinį potraukį, aistrą, Skorpionas lovoje mėtysis prakeiksmais, neapykantos prisipažinimais ir žadės, kad tai buvo jų paskutinis kartas.

Santykiai ant meilės ir neapykantos ribos šiam ženklui – įprastas elgesio modelis. Skorpionas jaučia malonumą, kai emocijos audrina kraują.

Tik po ilgo laiko, kai pora išgyvena šimtus išsiskyrimų ir aistringų naktų, jam ateina suvokimas – jis jau seniai pateko į meilės pinkles ir kelio atgal tiesiog nėra. Belieka priimti tikrovę.

Žuvys

Žuvų galvoje yra aiškus įsivaizdavimas, koks turi būti idealus gyvenimo palydovas. Dėl savo fantazijos jos nusipiešia jį iki menkiausių detalių. Joms atrodo, kad su būtent šiuo žmogumi jos gali tapti iš tiesų laimingos.

Kai horizonte pasirodo žmogus, sugriaunantis jų idealus, visuomet ramios Žuvys ima demonstruoti užsispyrimą. Jos atvirai nemėgsta gerbėjo, stengiasi skaudžiau jam įgelti, visa savo esybe demonstruoja priešiškumą.

Jos įsitikinusios, kad su kuo jau kuo, bet su juo jų tikrai niekas negali sieti. O išeina atvirkščiai, likimas juos suremia kaktomis, jie konfliktuoja, priešinasi vienas kitam ir po truputį įsimyli.

Ir kartą nubudusios ryte Žuvys suvokia, kad tas nekenčiamas, erzinantis žmogus visiems laikams pavogė jų širdį. Neapykanta peraugo į meilę, kartus tapo saldžiu, o tikrovė pasirodė esanti geresnė už bet kokias fantazijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.