3 Zodiako ženklai, turintys geriausią humoro jausmą

Kiekvienas Zodiako ženklas unikalus, turi tik jam priklausančias savybes. Astrologija jau ilgą laiką patvirtina tokius dėsningumus.

 Štai trys Zodiako ženklai, kuriems būdingas pats geriausias humoro jausmas.<br> 123rf nuotr.
 Štai trys Zodiako ženklai, kuriems būdingas pats geriausias humoro jausmas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2020, 11:26 AM

Štai trys Zodiako ženklai, kuriems būdingas pats geriausias humoro jausmas.

Liūtas

Liūtas linkęs į saviironiją, niekada nebijo atrodyti juokingai ar kvailai. Jam būdingas intelektualus humoras, jis puikus pasakotojas, visada žino, kaip sudėlioti akcentus, kad istorija būtų įsimenanti ir šmaikšti.

Bet kokioje situacijoje Liūtas laikosi išdidžiai, bet visada sugeba pasijuokti iš savęs. Mėgsta pagražinti pasakojimus, kad jie taptų juokingesni. Pradėjęs pasakoti istoriją Liūtas gali ją papildyti daugybe šmaikščių detalių, bet dėl to ji gali tapti kiek nerealistinė. Toks elgesys patinka ne visiems aplinkiniams.

Vėžys

Vėžiai turi puikų humoro jausmą ir gerai jaučia pašnekovą. Jų sritis – satyra ir faktų išpūtimas. Dėl tokio elgesio jie gali pasirodyti ir kvailokai. Vėžiams patinka aktorinė vaidyba, jie šį elementą naudoja ir kasdieniame gyvenime.

Tai gana įžeidūs žmonės, tačiau gali savo pokštus nukreipti ir į save. Bet Vėžiai gali juokauti ne visomis temomis, pavyzdžiui, gašlūs juokai ne jiems.

Jautis

Tai optimistiškas ir pozityvus Zodiako ženklas. Stengiasi viską nuleisti juokais. Nepaisant viso to, Jaučiai labai taktiški žmonės ir niekada neįžeidžia pašnekovo, nes gerbia aplinkinių jausmus.

Jie visada žino visas naujienas, puikiai jaučia ironiją. Jaučio juokai subtilūs, juos suprasti gali ne kiekvienas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.