5 Zodiako ženklai, su kuriais verčiau nesiginčyti – pasigailėsite

Yra keli Zodiako ženklai, su kuriais geriau nesivelti į žodžių mūšį – išeis taip, kad patys pasigailėsite, jog nesusivaldėte. Štai penki aštriausio liežuvio Zodiako ženklai.

 Yra keli Zodiako ženklai, su kuriais geriau nesivelti į žodžių mūšį.<br> 123rf nuotr.
 Yra keli Zodiako ženklai, su kuriais geriau nesivelti į žodžių mūšį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2020, 11:24 AM

Šaulys

Triukšmingas, chaotiškas, nežinantis moralinių ribų ir nepripažįstantis etinių normų. Ginčytis su juo beprasmiška – charizmatiškas Šaulys sugebės jus ryškiai ir nestandartiškai jus pažeminti visų akyse, nesigriebdamas nenormatyvinės leksikos. Jis – derybų meistras ir žino, ką atsakyti įžūliai tetulei vaistinėje, autobuse ant kojos užlipusiam vyriškiui ir bjauriam viršininkui, verčiančiam dirbti viršvalandžius.

Bandymas išjuokti gimusį po Šaulio ženklu žlugs – šis ženklas sėkmingai atremia visas žodžių atakas, jas nukreipdamas į priešininką.

Jis – apsižodžiavimų guru ir bendravimo asas. Greitai užkariauja publikos dėmesį, greitai orientuojasi aplinkoje ir visada užima naudingiausią poziciją. Jo ginklas – tai žodis.

Skorpionas

Šis piktybiškumu garsėjantis ženklas taip pat aštraus liežuvio. Skorpionas nepraleis pro ausis išpuolių iš šalies, savo atsakymu oponentą sulygins su žemėmis, nepalikdamas jam šansų reabilituotis.

Jauni šio ženklo atstovai į įžeidimus atsako greitai ir aštriai, užgauna įžeidėją ir kartais jį išjuokia. Gyvenimiškos patirties pasisėmę Skorpionai veikia taktiškiau: tyrinėja įžeidėją, analizuoja jo silpnąsias puses, apgalvoja žodžių pasekmės ir tik tada aštriai puola. Suaugę Skorpionai be būtino reikalo nelįs į kilpą, bet nutylėti ir ignoruoti priekaištus savo adresu – ne jų stilius.

Avinas

Šis užsispyręs ženklas nė už ką neišeis iš žodžių ringo be pergalės. Jis gudrus, klastingas, greitas ir protingas. Šmaikščiai šaiposi iš oponento, užveda publiką, papuošia apsižodžiavimą gražiais posakiais ir akimirksniu randa silpnąsias priešininko vietas. Negaili nieko: jis kerštingas ir nepaliks ramybėje to, kuris savo nelaimei jam pakiaulino.

Kartais Avinas linksminasi, versdamas pašnekovus tai rausti, tai sutrikti, tai kvatotis, tai drebėti iš baimės laukiant kitos atakos. Jis aštraus liežuvio ir nesivaržo naudoti daugiaaukščių konstrukcijų, kad palaikytų reikalingą efektą, nebijo užgauti kieno nors jausmus. Avinai neturi takto, yra tiesmuki, moka kirsti meistriškai ir tiksliai.

Žuvys

Šio ženklo ypatybė – jis kerštingas ir neatleidžia nuoskaudų, kol iki galo neatsiskaityta. Žuvys trokšta keršto tiek rimtuose reikaluose, tiek kasdienėse smulkmenose. Žmogus, netyčia stumtelėjęs jas prekybos centre, turi arba atsiprašyti, arba išklausyti aštrių žodžių laviną savo adresu. Žuvys neišrankios aukoms. Jų žodžiai smogia visiems – ir artimiesiems, ir draugams, ir nepažįstamiems.

Gimusieji po Žuvų ženklu nepasižymi prašmatnių kalbinių vingrybių vartojimu, bet ekstrinėje situacijoje žaibiškai randa reikiamus žodžius apginti savo garbei. Jos nesikankina ilgas bemieges naktis prisimindamos trijų mėnesių senumo dialogą su bjauriu kasininku ir galvodamos, kaip reikėjo jam atsakyti.

Ožiaragis

Gudrus ženklas su lapės išmone ir buliaus charakteriu, jis nepakęs ne tik priekaištų, bet ir nepalankaus žvilgsnio savo adresu. Jis iš prigimties aštrialiežuvis ir nepaliks be atlygio jokio bandymo jį užgauti.

Ožiaragiai moka įžeisti, laido juokus oponento adresu, greitai orientuojasi ginče ir iš anksto žino, kur paspausti, kokius argumentus naudoti, kaip nukreipti dėmesį nuo savęs ir kaip atskleisti tikrąją priešininko asmenybę. Žodžių dvikovos nevargina Ožiaragio, o veikiau pripildo jį energijos ir suteikia žvalumo užtaisą.

Neverta kliudyti šio ženklo atstovų, ypač viešumoje, nes žodžių dvikovoje pralaimėsite, kad ir kaip gerai jai būtumėte pasiruošę. Ožiaragis – puikus improvizuotojas, jis greitai nukreips pokalbį kita linkme, naudinga jam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.