5 moterys pagal Zodiako ženklą, kurių bijo vyrai

Moterys vyruose vertina protą, apsiskaitymą, sąžiningumą, tvarkingumą, humoro jausmą. Svarbi ir išvaizda.

 Protingesnės, jau turinčios patirties, gyvenimo draugą renkasi ne pagal privalumus, o pagal trūkumus.<br> 123rf nuotr.
 Protingesnės, jau turinčios patirties, gyvenimo draugą renkasi ne pagal privalumus, o pagal trūkumus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2020, 12:59 PM

Tačiau tos, kurios protingesnės, jau turinčios patirties, gyvenimo draugą renkasi ne pagal privalumus, o pagal trūkumus, su kuriais bus įmanoma gyventi. Būtent tokių moterų vyrai bijo.

Juk jeigu moteris pastebi visus jo trūkumus, nenešioja rožinių akinių, tokią apgauti ir ja pasinaudoti bus sunku.

Štai šios moterys pagal Zodiako ženklą.

Avinas

Avinams iš prigimties duotas aktyvus, imlus protas, nuolatinis noras pranokti save. Šios moterys veiklios, energingos, kupinos gyvenimo džiaugsmo ir gražios. Vyrai į šią šviesą skrenda lyg mašalai.

Dažnai Ugnies ženklo atstovės blogai jaučia kitų žmonių emocinę atmosferą, gali netyčia sužeisti žmogų ir to net nepastebėti. Tai vyrams gali kelti įtampą.

Avinai niekuo nenori nusileisti partneriui, nes jos – lyderės. Pačios projektuoja, pačios stato, pačios griauna. Finansus ir karjerą plyta po plytos taip pat lipdo savarankiškai. Vyras reikalingas giminės pratęsimui.

Jeigu raktas atitiks spyną – sąjunga bus. Bet vyrams nuo tokio požiūrio dažnai norisi bėgti kuo toliau.

Skorpionas

Skorpionės beprotiškai gundančios. Iš pirmo žvilgsnio mielos ir geros. Bet vyrui gali tapti tikru galvos skausmu.

Jos beprotiškai pavydžios, niekuo aplink save nepasitiki, visur ieško klastos. Renka kompromituojančią informaciją, mėgsta kapstytis purvinose detalėse.

Joms visą laiką atrodo, kad aplink nesaugu, reikia gintis. Nors pačios yra labai stiprios, pastovėtų ir už save, ir už vaikiną.

Jos uždaros, kandžios ir dažnai būna blogos nuotaikos. Turint tokias asmenybės ir charakterio savybes Skorpionėms sudėtinga su antrąja puse. Be to, jos labai reiklios, joms sunku įtikti.

Daugelis santykių egzistuoja tik jų pačių galvoje. Jos neobjektyviai vertina partnerio asmenines savybes ir susikuria įsivaizduojamą gyvenimą. Mintyse susikūrus partnerio įvaizdį po to būna sunku ką nors surasti pagal šį trafaretą.

Skorpionės trokšta dramų, emocijų ir išgyvenimų. Joms nereikalingas ramus šeimos gyvenimas ir namų jaukumas. Jos nemoka atsipalaiduoti, kenčia nuo emocijų stygiaus. Jeigu viskas ramu, lygioje vietoje gali sukelti skandalą. Užsiima beprotišku seksu visų pirma kad išlietų energiją, ir tik po to dėl malonumo.

Mergelė

Mergelė gera, dora, moka save pateikti bet kokioje bendruomenėje. Šalia jos vyras jaučiasi didvyriu. Ji laikoma pačiu ištikimiausiu Zodiako ženklu. Palaiko šeimą bet kokia kaina.

Bet partneriui suklydus ir santykiams nutrūkus ji nebandys klijuoti šukių.

Mergelė ieško visapusiškai idealaus partnerio, nesismulkina. Ji įpratusi analizuoti viską, net meilę. Dėl savo didelių lūkesčių būsimam sutuoktiniui kelia aukštus reikalavimus.

Jeigu idealių, pagal jos planą, santykių nesigaus, ji net nepradės. Mergelė vyrui pavojinga tuo, kad gyvam iš jos tinklų ištrūkti sunku.

Vėžys

Vėžio ženklo moteriai svarbu jausti, kad vyras jos siekia, kad jo ketinimai rimti. Yra orientuota į šeimą, nesileis į santykius be įsipareigojimų. Su meilužės vaidmeniu gali sutikti nebent ypatingomis aplinkybėmis.

Jos širdies nepavyks užkariauti atkaklumu ir šturmu. Tiktai švelnumu, romantika. Pati savaime ji miela, malonaus charakterio. Moteriška ir koketiška, su ja jauku ir malonu bendrauti.

Jaunystėje permaininga meilėje, išsirinktam partneriui reikli. Jeigu pradės su vyru santykius, „žnyplėmis“ įsikibs mirtinai, atsiplėšti bus sunku.

Ožiaragis

Ožiaragio ženklo moteris išranki rinkdamasi meilužį, reikli galimam partneriui materialinių pasiekimų srityje. Bet pati šykšti romantinių jausmų.

Pavojinga tuo, kad jai pernelyg sunku įtikti, ji pasiduoda į meilės nelaisvę tik savo noru.

Jai pirmoje vietoje darbas. Ožiaragio emocijos santūrios, nemėgsta švelnybių viešumoje. Ji sausoka, nerodo emocijų visiškai arba tą daro itin retai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.