Kokius vyrus renkasi moterys pagal Zodiako ženklą

Prieš susirasdamos savo svajonių vyrą, moterys neretai susiduria su tokiais variantais, kurie visiškai netinkami kurti bendrą ateitį.

 Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo idealaus partnerio įsivaizdavimą.<br> 123rf nuotr.
 Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo idealaus partnerio įsivaizdavimą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2020, 11:22 AM

Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo idealaus partnerio įsivaizdavimą. Astrologai išsiaiškino, kad moteris ras savo tobulą gyvenimo palydovą tik tuomet, jeigu atsižvelgs ne vien į jo charakterio savybes, bet ir į savo.

Štai kokių tipų vyrus renkasi skirtingų Zodiako ženklų moterys.

Avinas

Ryškios Avino ženklo moterys ieško tokio pat pasitikinčio ir stipraus partnerio, kaip jos pačios. Jos vargu ar atkreips dėmesį į vyrą, kuris bijo žengti pirmą žingsnį, ir daugeliu atvejų visą atsakomybę už bendrą laiko praleidimą perkels savo antrajai pusei.

Nepaisant to, kad po šiuo ženklu gimusios moterys mėgsta dominuoti santykiuose, vis dėlto joms svarbu suprasti, kad šalia jų yra vyras, kuris visada gali perimti iniciatyvą į savo rankas.

Humoro jausmas – ne mažiau svarbus bruožas, kurį vertina moteris Avinas. Bet kvailais pokštais padaryti jai įspūdį vargu ar pavyks.

Jautis

Viena vertus, moteriai Jaučiui reikalingas vyras, kuris įtaikaus jo kaprizams ir vykdys jos komandas. Kita vertus, kartais jai norisi, kad partneris priimtų sprendimus pats, net neklausdamas jos nuomonės.

Galima sakyti, kad šio Zodiako ženklo moterys ieško unikalaus vyro, kuriame derėtų tiek minkštumas, tiek kietumas.

Tokios moterys nenori prarasti vietos prie vairo ir nori valdyti savo vyrą taip, kaip užsinorės. Bet kartais, kaip ir bet kuriai moteriai, jai reikalingas tikras mačo, o ne švelnus ir klusnus vyriškis. Todėl įtikti moterims Jaučiams labai sunku.

Dvyniai

Dvynių atveju vyto pasirinkimas labai priklauso nuo moters amžiaus. Jauna mergina greičiausiai rinksis partnerį, kuris nekontroliuos kiekvieno jos žingsnio ir leis jai laiką leisti taip, kaip ji panorės, net jeigu tuo metu jo nebus šalia.

Suaugusi moteris Dvyniai tiek neatsiribos nuo savo mylimojo, bet atvirai jam pasakys, kad jai reikalingas tam tikras laiko kiekis sau.

Vienintelis dalykas, kuris sieja Dvynių merginą ir moterį – tai laisvės troškimas. Laisvės jos neatsisakys niekada, o vyrams beliks tik susitaikyti su tuo, kad mylimoji nepaliks savo komforto zonos netgi dėl mylimo žmogaus.

Vėžys

Skirtingai nuo kitų Zodiako ženklų, moterys Vėžiai labai ilgai ieško idealaus partnerio. Triukšmingų kompanijų mėgėjai, linksmuoliai – tai vyrai, kuriuos Vėžiai apeina ratu.

Tokiai moteriai reikalingas ne tik gyvenimo palydovas, bet ir patikimas draugas, kuris sugebės išklausyti ir palaikys sunkią minutę.

Paprastai šio ženklo atstovės stengiasi ieškoti patikrinti partnerio, kurį pažįsta jau daug metų. Bet jeigu tokios paieškos neduoda rezultato, jos įdėmiai įsižiūri ir į tuos vyrus, kurie labiausiai atitinka jų idealą.

Liūtas

Liūtės nesirenka partnerių ir niekada neieško savo meilės. Jos laiko, kad vyras pats turi jų siekti, o kaip jis tai darys, jų nebejaudina. Pasiekti šią moterį – tikras išbandymas.

Šiuo atveju vyrui reikia, viena vertus, būti geresniam už kitus vyrus, ir ne tik išvaizda, bet ir charakteriu. Kita vertus, jis jokiu būdu neturi nustelbti Liūtės, nes karalienė niekada nesutiks būti savo partnerio šešėliu.

Dar daugiau, vyrams reikėtų būti atsargiems su šio ženklo moterimis. Jeigu ji parodė vyrui palankumą, tai dar nereiškia, kad jų laukia puiki bendra ateitis ir pilnas namas vaikų. Nereikia pamiršti, kad Liūtės – užkietėjusios žaidėjos su likimu.

Mergelė

Moters Mergelės atveju sunku pasakyti, kokį vyrą ji nuspręs pasirinkti kaip gyvenimo palydovą, nes jos labai nenuspėjamos. Viskas priklauso nuo Mergelės charakterio.

Jeigu ji pernelyg emocinga, atitinkamai, jai reikalingas vyro palaikymas. Šiuo atveju ji rinksis patį rūpestingiausią, romantišką ir mylintį vyrą, kuris sunkiomis gyvenimo minutėmis duos atsiremti į savo stiprų petį.

Bet nereikia pamiršti, kad Mergelės – perfekcionistės. Todėl, be vidinių savybių, jos vertins viską: išvaizdą, išsilavinimo lygį, profesinę veiklą, statusą ir taip toliau. Norint įtikti šiai moteriai, reikia tobulėti, kitaip ji pasirinks stipresnį konkurentą.

Svarstyklės

Norint užkariauti moters Svarstyklių širdį, reikia jai padaryti įspūdį. Šio ženklo atstovės mėgsta, kai vyras daro viską, kad tik atkreiptų jos dėmesį. Bet jai parodyti dėmesio ženklai neturi būti primityvūs, kitaip jos palankumo pelnyti nepavyks.

Be to, moters Svarstyklių įsivaizdavimu, idealus partneris – tai žmogus, kuris taip pat žavėsis jos poelgiais ir dėmesio ženklais.

Tokios moterys nemąsto stereotipiškai ir negalvoja, kad vyras visada turi žengti pirmą žingsnį ir nustebinti moterį. Todėl santykiuose su tokia partnere komfortiškai jausis bet kuris vyras.

Skorpionas

Moterys Skorpionai renkasi partnerius, nuo kurių pabėgtų bet kuris kitas Zodiako ženklas. Iš tūkstančių ramių ir naminių vyrų, kurie ja rūpintųsi ir nešiotų ant rankų, ji pasirenka tą, kuris jai kels skandalus ir reguliariai įsiūbuos meilės valtį.

Ramūs santykiai be emocinių sukrėtimų ir įtampos moters Skorpiono gyvenimą padarys nuobodų ir tik išsunks jos gyvybines jėgas. Juk ir Skorpiono charakteris pilnas prieštaravimų, tad nuosaiki rutina ir nuobodus partneris šiai moteriai neatneš laimės.

Šaulys

Moteris Šaulys – iš prigimties avantiūristė. Atitinkamai, jos pasirinkimas apsistos ties vyru, kuris visada bus lengvai išsijudinantis.

Šios moterys dievina laisvę ir yra visiškai atitolusios nuo stereotipinės romantikos, todėl jeigu vyras apipils ją rožiniais atvirukais su kaspiniukais, įkyrės skambučiais ir kiekvieną dieną kvies į pasimatymą – ji iš karto nutrauks su juo visus kontaktus.

Reikalas tas, kad moterys Šauliai visų pirma ieško partnerio, su kuriuo galima linksmai praleisti laiką. Švelnumai ir nuolatiniai pokalbiai apie jausmus yra kaip tik tai, ko dideliais kiekiais jos neištveria, todėl romantikams jas geriau aplenkti iš tolo.

Ožiaragis

Jeigu vyras nesiekia tobulėti ir pripratęs plaukti pasroviui – jam niekada nepavyks užkariauti moters Ožiaragio dėmesio.

Moteris, gimusi po šiuo ženklu, niekada neatkreips dėmesio į žmogų, kuris nesiekia tikslų, blogai uždirba ir užsiima primityviu darbu. Sėkmė – būtent šią vyrų savybę jos vertina.

Be to, jos nemano, kad santykiuose partneriai turi nuolat tenkintis tik vienas kito draugija. Jos vertina laisvę, ir joms patinka, kai mylimasis joms pritaria šiuo klausimu.

Vandenis

Kartais vyrams būna labai sunku įtikti moterų poreikiams, ypač, jeigu jiems teko susitikinėti su moterimi Vandeniu. Išties, įtikti šiam Zodiako ženklui labai sunku, bet dar sunkiau atspėti, koks vyras jai iš tiesų reikalingas.

Dažniausiai jos ieško partnerio, kuris jomis rūpintųsi, nuolat rodytų dėmesio ženklus ir dažnai nusileistų savo partnerės kaprizams.

Kita vertus, kartais moteriai Vandeniui gali pritrūkti aštrių pojūčių, ir ji panorės, kad šalia jos būtų lengvabūdis vyras. Dėl šio neapibrėžtumo joms gana sunku susirasti antrąją pusę, su kuria jaustųsi iš tiesų komfortiškai. Bet jeigu tai pavyksta, moterys Vandeniai pasirenka būtent tą vyrą.

Žuvys

Moterys Žuvys dažnai nori, kad santykiuose visus sprendimus priimtų partneris, ir kad jis nuo jų nuimtų visą atsakomybę.

Kartais sunku suprasti, kokį vyrą pasirinks šio ženklo atstovės, nes jų įsivaizduojamo idealo kriterijai būna labai užkelti. Bet astrologai nustatė, kad pirmiausia mylimasis turi būti tvirto charakterio, kad paimtų vairą į savo rankas.

Nepaisant noro būti su stipriu vyru, moterys Žuvys neįsivaizduoja santykių be romantikos. Joms svarbu, kad mylimasis ne tik dominuotų, bet ir mokėtų nustebinti savo mylimąją. Jeigu santykiuose nebus emocijų, jie pasibaigs labai greitai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.