Požiūris į mirtį pagal Zodiako ženklą

Pirmoji impulsyviojo Avino reakcija – bėgti link lėktuvo išėjimo ar pas medikus ir mėginti aiškintis, ką dar galima padaryti, kad situacija pasitaisytų. Visgi tikriausiai jis susilaikys niekur nebėgęs, tik savo viduje jaus didžiulę baimę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2020, 3:15 PM

Avinas

Pirmoji impulsyviojo Avino reakcija – bėgti link lėktuvo išėjimo ar pas medikus ir mėginti aiškintis, ką dar galima padaryti, kad situacija pasitaisytų. Visgi tikriausiai jis susilaikys niekur nebėgęs, tik savo viduje jaus didžiulę baimę.

Jautis

Jis be reikalo nepanikuos ir ieškos nusiraminimo mėgstamoje įprastoje veikloje. O kai baimė viduje sukirbės, mėgins save raminti, kad grįš į šį pasaulį ateinančiame gyvenime.

Dvyniai

Dvyniai, pajutę tikrą ar įsivaizduojamą pavojų gyvybei, labai supanikiuoja. Ekstremalioje situacijoje jie savo ir artimųjų padėtį gali dar ir pabloginti.

Vėžys

Kai sunku, Vėžys slepiasi knygoje ar išmaniajame telefone, nors iš streso gal ir gerai nesupranta, kas ten parašyta. Taip jis pabėga nuo grėsmės, kuri neretai tiesiog praeina pro šalį.

Liūtas

Net jei jis labai išsigandęs dėl savo būklės, jis ramins savo artimuosius ar likimo draugus. Mėgins išsakyti gydytojui ar lėktuvo ekipažui savo nuomonę apie tai, kas galėtų pagerinti situaciją – net ir kritiniais momentais jam norisi pasireikšti.

Mergelė

Ji sudėtingu metu atsimins reikšmingus savo gyvenimo įvykius, ypač tai, kokių klaidų yra padariusi, o tada padarys išvadą, kad jei ne tos klaidos (prie kurių daugeliu atvejų prisidėjo ir artimieji), tai nieko blogo nebūtų nutikę. Taigi ji ras, ką apkaltinti dėl savo bėdos.

Svarstyklės

Jos net ir sau sunkiais momentais jaučiasi atsakingos už aplinkinius, tad stengsis juos raminti, kad nepanikuotų. Gal net ims artimiesiems aiškinti, kaip lengviau išgyventi jų pačių netektį, jei ši ištiks.

Skorpionas

Jis sukąs dantis ir tyliai kentės nesiskųsdamas, net jei jam būtų labai baisu dėl savo sveikatos ir gyvybės. Tik labai gerai jį pažįstantis žmogus įžvelgs, kad po išorine ramybe kunkuliuoja emocijos.

Šaulys

Įgimtas optimizmas jo neapleis ir jis savo mirtimi nepatikės iki pat paskutinės akimirkos – juk visuomet gali viltis, kad padėtis pasikeis. Taip pat jis nuolankiai vykdys visas gydytojo ar piloto rekomendacijas.

Ožiaragis

Jis labai gailėsis, kad susiklostė grėsmingos aplinkybės, kurių galėjo nebūti, jei kažkada seniau būtų pasielgęs kažkaip kitaip. Bet visgi jis išsaugos sveiką protą, ieškos racionaliausio sprendimo ir neleis sau pasiduoti emocijoms.

Vandenis

Sudėtingose situacijose jis paprastai prieina teisingos išvados, kad jau niekas nuo jo nepriklauso. Vadinasi, telieka atsidusti, pasileisti mėgstamą dainą ir laukti, kas bus toliau.

Žuvys

Išgirdusios apie tikrą ar menamą grėsmą sveikatai, Žuvys nubrauks ne vieną ašarą, pasakys artimiesiems kažką graudžiai gražaus ir lauks mirties, nors gal jos tikimybė ir labai menka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.