3 Zodiako ženklai, kuriems partneriai dažniausiai būna neištikimi

Neištikimybė visada yra skausminga ir nemaloni, o jeigu ją kęsti tenka nuolat? Galima kaltinti partnerį, pykti, kelti reikalavimus, gailėti savęs ar graužti save. Jeigu jūsų santykius sugriovė neištikimybė, vadinasi, savo dalį įnešėte ir jūs,ir mylimas žmogus. Dėl to, kad meilė atsidūrė prie bedugnės krašto, kalti abu.

 Juos išduoda praktiškai visada ir bet kokiomis aplinkybėmis.<br> 123rf nuotr.
 Juos išduoda praktiškai visada ir bet kokiomis aplinkybėmis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2020, 12:45 PM

Visgi dėl neištikimybės kartais būna kaltos ir žvaigždės. Astrologai nurodė tris Zodiako ženklus, kurie dažniausiai kenčia nuo partnerio neištikimybės. Juos išduoda praktiškai visada ir bet kokiomis aplinkybėmis.

3 vieta – Vandenis

Vandeniai garsėja tuo, kad yra labai abejingi ir šalti žmonės, bent jau santykiuose. Žinoma, kažkur širdies gilumoje Vandeniai slepia savo meilę ir didžiulį vidinį pasaulį, atsitraukimą naudodami kaip apsaugos mechanizmą, bet jų partneriams nuo to ne lengviau.

Iš prigimties Vandeniai tiesiog bijo per anksti suartėti ir stiprių jausmų, o tai jų meilės objektui suteikia nepakeliamą skausmą. Vandeniams dažniausiai būna neištikimu dėl nuolatinės vienatvės jausmo, kuris daugumą žmonių pastūmėja ieškoti artumo, dėmesio ir meilės su kuo nors kitu.

2 vieta – Vėžys

Dėl savo emocinio nesivaldymo, banguojančios nuotaikos, įtarumo, neryžtingumo ir amžinai įžeisto ego Vėžiai patys savo rankomis pastūmėja savo partnerius į neištikimybę. Žinoma, jie labai mylintys, rūpestingi ir švelnūs, bet tik tol, kol nenuspręs, kad partneris juos kaip nors įskaudino.

Toliau situacija vystosi sparčiai: priekaištai, kritika, staigūs išpuoliai ir nepagrįstos pastabos. Paprastai Vėžiai taip daro ne iš pykčio, tiesiog juos valdo emocijos, baimės, ir stiprus prisirišimo jausmas. Bet daugelį žmonių toks jausmų šiupinys tik atstumia.

1 vieta – Mergelė

Mergelės – nepataisomos perfekcionistės. Jos dažnai užsiėmusios smulkemomis ir idealo paieškomis, o tai, atvirai šnekant, priveda mylimą žmogų iki išprotėjimo. Nuolatinės pretenzijos, nepasitenkinimas, kritika veda Mergelių partnerius iš proto.

Ir ne tik partnerius – pačios Mergelės labai kenčia nuo nevisavertiškumo jausmo ir sunkiai gali priimti faktą, kad idealių žmonių nebūna. Jų nesaugumas pradžioje traukia žmones, ypač stipresnius ir valingesnius. Bet ilgainiui tokia sąjunga sugriūva, juk Mergelių emocinis susikaustymas ir nepasitikėjimas priverčia jų partnerius ieškoti partnerio, kuris būtų labiau sau pakankamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.