Geriausi Zodiako ženklai, kuriems dažnai už gerumą atsimoka blogu

Visuomet būna skaudu, kai žmogus, kuriam padarėte gera, pagelbėjote, į tai sureagavo neigiamai, sukritikavo ar, dar blogiau, atsakė išdavyste.

 Šių žmonių širdyse nėra vietos kerštui ir negatyvui.<br> 123rf nuotr.
 Šių žmonių širdyse nėra vietos kerštui ir negatyvui.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-19 12:04

Dauguma žmonių, susidūrusių su tokia neteisybe, spjauna ir stengiasi daugiau neskubėti į pagalbą ir nerodyti iniciatyvos sunkiose situacijose.

Bet yra ir kitokių žmonių, kurie, nepaisant nieko, vėl skuba padėti, net jeigu mainais gauna išdavystę. Dvasinis tyrumas, nuoširdus gerumas neleidžia jiems į blogį atsakyti blogiu, į išdavystę išdavyste.

Šių žmonių širdyse nėra vietos kerštui ir negatyvui. Lipant ant to paties grėblio, renkant guzus jų širdis vis tiek nesukietėja.

Ne visi Zodiako ženklai sugeba pamiršti nuoskaudą, paminti savo savimeilę ir vėl nuskubėti daryti gero ten, kur jau ne kartą išdavė.

Tik kai kurių Zodiako ženklų atstovai į savo širdį neįsileidžia neapykantos ir nejaučia nuoskaudos visą gyvenimą. Kuomet pikta menančius žmones iš vidaus ėda pyktis ir tamsa, jie vėl skuba kurti gėrį ir užmiršta išdavystę.

Jautis

Jaučiai priklauso prie žmonių, kurie nesmerks, neapkalbės ir nesijuoks iš kitų žmonių. Prie šio ženklo atstovų žmonės visada patys limpa.

Ir tarp žmonių pasitaiko nenaudėlių, norinčių pasinaudoti jų gerumu. Jaučiai labai kantrūs ir minkšto būdo.

Net susidūrę su atviru įžūlumu šio ženklo atstovai įvykdo viską, ką pažadėjo. Ir nepradės kas kartą priminti žmogui apie savo gerus darbus ir reikalauti ko nors mainais.

Vėžys

Vėžiai slepia savo emocijas nuo pašalinių žmonių. Viskas todėl, kad jie žino, kaip sunku, kai tave išduoda artimi žmonės.

Šio ženklo atstovais dažnai naudojasi, kai nori išsikalbėti, papasakoti apie nemalonumus. Žmonės žino, kad iš Vėžio informacija toliau niekur nenutekės.

Vėžiai moka klausytis, užjausti. Šio ženklo atstovai padės kiekvienam, kas į juos kreipsis. Net jeigu žmogus praeityje juos išdavė.

Svarstyklės

Svarstyklės mėgsta balansą ir pusiausvyrą visur – pasaulyje, santykiuose tarp žmonių. Jos nelinksės žmogui ir nenutaisys užjaučiančio veido, jeigu žmogui reikalinga reali pagalba.

Šio ženklo atstovai ras savyje jėgų ir suteiks pagalbą žmogui, kuris jau kartą juos išdavė.

Tiesiog Svarstyklėms paprasčiau daryti gera priešui ir likti harmonijoje su savimi, nei kaupti širdyje nuoskaudas ir skausmą, taip sutrikdant energijos balansą.

Žuvys

Žuvys sukuria nepatiklių ir skeptiškai nusiteikusių žmonių įspūdį. Bet tik iš pirmo žvilgsnio.

Žmonės, būnantys šalia šio ženklo atstovų, žino, kokia švelni ir pažeidžiama Žuvų širdis. Jos sentimentalios ir visų gaili.

Šio ženklo atstovais dažnai naudojasi klastingais tikslais įvairaus plauko neigiami asmenys. Bet net skausmingai susidūrusios su išdavyste Žuvys nesiliauja nešti į pasaulį gėrio ir užuojautos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.